- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Tabiki şart. Çamuru içine geçebilir. Dikkat etmek lazım.Yıkarken tellemek şart mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki şart. Çamuru içine geçebilir. Dikkat etmek lazım.Yıkarken tellemek şart mı
Çamurlu seviyorsakTabiki şart. Çamuru içine geçebilir. Dikkat etmek lazım.
Böbrek taşı, safra taşı hoş geldiniz demek zorunda kalırsınızÇamurlu seviyorsak
Ben önce fırçalayıp, sonra bulaşık süngeri yardımı ile paklıyorum. Telle çizilir, kumlar içine işler ya C A N O , hijyenik değil.Yıkarken tellemek şart mı
Bende bulaşık süngerinden yardım alırımBen önce fırçalayıp, sonra bulaşık süngeri yardımı ile paklıyorum. Telle çizilir, kumlar içine işler ya C A N O , hijyenik değil.
Hindistan sokak lezzetleri gibi olur.
Ben bugün suda beklettim. İçine limon suyu damlattımBen önce fırçalayıp, sonra bulaşık süngeri yardımı ile paklıyorum. Telle çizilir, kumlar içine işler ya C A N O , hijyenik değil.
Ben yaparken Sleepy ile siliyorum patatesleri.Hayır o güzelce yıkanır ovulur. Gerek varsa suda bekletilir. Bazen telden bile yardım alınır. Çiğ olarak ortadan ikiye kesilip yağlanmış tuzlanmış tepsiye dizilir. Tepelerine küçük parça tereyağı eklenir. Fırında pişirilir
Adı da Harran kubbe dir
O kadar önemli bir iş yaniBen bugün suda beklettim. İçine limon suyu damlattım
Marka verdiniz reklam yazmadınızBen yaparken Sleepy ile siliyorum patatesleri.
Yuh o kadar olmaz yahu, niye işlesin siz de.Telle çizilir, kumlar içine işler ya
Yeni çıkan sleepy temizlik mendillerinden bahsediyorsun galiba Seninki zengin patatesi. Ayrıcalıklı olması normalBen yaparken Sleepy ile siliyorum patatesleri.
#işbirliği değildir.Marka verdiniz reklam yazmadınız
Ceza işlesinMarka verdiniz reklam yazmadınız
Yarın sofrasını kurmalıCeza işlesin
ÜzdüPattisin nesi var oda hoştur
Not aldım hozamHayır o güzelce yıkanır ovulur. Gerek varsa suda bekletilir. Bazen telden bile yardım alınır. Çiğ olarak ortadan ikiye kesilip yağlanmış tuzlanmış tepsiye dizilir. Tepelerine küçük parça tereyağı eklenir. Fırında pişirilir
Adı da Harran kubbe dir
Kursun stokta içli köftesi de varmışYarın sofrasını kurmalı
Lazım olur Zenna’mNot aldım hozam
Biraz bana yollasınKursun stokta içli köftesi de varmış
Ben önce fırçalayıp, sonra bulaşık süngeri yardımı ile paklıyorum. Telle çizilir, kumlar içine işler ya C A N O , hijyenik değil.