- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Tisikkirlir Zano'mLazım olur Zenna’m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tisikkirlir Zano'mLazım olur Zenna’m
Uğraşamam o kadar telle melle. Sleepy ile silerim, çıkan çıkar. Çıkmayan da patatese nüfuz etsin napalım öyle yeriz o da doğal bir madde sonuçta. T vitamini olur. Toprağın T’si.Yeni çıkan sleepy temizlik mendillerinden bahsediyorsun galiba Seninki zengin patatesi. Ayrıcalıklı olması normal
Zaten topraktan gelmedik mi ?ikna oldum ,kafamda hiç soru işareti kalmadiUğraşamam o kadar telle melle. Sleepy ile silerim, çıkan çıkar. Çıkmayan da patatese nüfuz etsin napalım öyle yeriz o da doğal bir madde sonuçta. T vitamini olur. Toprağın T’si.
Yine şükredecek bir şeyimiz oldu aşkomZaten topraktan gelmedik mi ?ikna oldum ,kafamda hiç soru işareti kalmadi
Aylardır beynimizi kemiren sorun yok oldu aşkomYine şükredecek bir şeyimiz oldu aşkom
Çok şükür aşkomAylardır beynimizi kemiren sorun yok oldu aşkom
iPhone 13333333C A N O tilifonun ne marka çok sağlam çekmiş herseyi
iPhone 13C A N O tilifonun ne marka çok sağlam çekmiş herseyi
Ben benimle egleniyorsun sanmıştım kardeşimi iftara mi davet etsem ki o güniPhone 13333333
iPhone 13
Birilerinden faydalanma seviyem ektedirBen benimle egleniyorsun sanmıştım kardeşimi iftara mi davet etsem ki o gün
Çağır valla iyi fikirBen benimle egleniyorsun sanmıştım kardeşimi iftara mi davet etsem ki o gün
Ama gerçekten çekim farkı müthiş. Tabi senin masa da müthiş ama çekim ve renk tonları çok farkediyor benim telefon olsa böyle cekemezdi bazı renkleri farklı çıkarıyorÇağır valla iyi fikir
Aynen. Benim eski telefon olsa bu şekilde çekmezdi. Profesyonel fotoğraf makinesi gibi kamerası iyi oluyorAma gerçekten çekim farkı müthiş. Tabi senin masa da müthiş ama çekim ve renk tonları çok farkediyor benim telefon olsa böyle cekemezdi bazı renkleri farklı çıkarıyor
Çok şanslısın canoooğğAynen. Benim eski telefon olsa bu şekilde çekmezdi. Profesyonel fotoğraf makinesi gibi kamerası iyi oluyor
Daha güzelleri sizin olsunÇok şanslısın canoooğğ
Çok zor yavrum inşallah diyeyim ama .samsung a52 yi oğlana kaptirmayaydim iyiydiDaha güzelleri sizin olsun
Evrene güzel mesaj gönderÇok zor yavrum inşallah diyeyim ama .samsung a52 yi oğlana kaptirmayaydim iyiydi
İnşallah benim de ayfonum olur aminEvrene güzel mesaj gönder
Kocam da kocamÇok şanslısın canoooğğ