- 2 Mart 2023
- 1.896
- 5.904
- 44
Sofram hazır , yaptım ama tarifleri yazamadığım için yükleyemedim . Bebeğim diş çıkarıyor galiba, hiç kucağımdan inmek istemiyor. En kısa zamandaHksu sofra ne zaman geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sofram hazır , yaptım ama tarifleri yazamadığım için yükleyemedim . Bebeğim diş çıkarıyor galiba, hiç kucağımdan inmek istemiyor. En kısa zamandaHksu sofra ne zaman geliyor
Dut toplamayı bilmiyor. Boşver uyandırmayalımÇadır serip sallayacak dalları
Ellerine sağlık canım Allah kolaylık versin canımSofram hazır , yaptım ama tarifleri yazamadığım için yükleyemedim . Bebeğim diş çıkarıyor galiba, hiç kucağımdan inmek istemiyor. En kısa zamanda
Jenna dan sipariş verdim gelince hepsini toplayıp size vermeyecemMerdiven alacaksın artık
Geçmiş olsun bebişineSofram hazır , yaptım ama tarifleri yazamadığım için yükleyemedim . Bebeğim diş çıkarıyor galiba, hiç kucağımdan inmek istemiyor. En kısa zamanda
Sen topla merdivenle, biz alta örtü serdikJenna dan sipariş verdim gelince hepsini toplayıp size vermeyecem
Ağzından kaçırdı artık çok geçDut toplamayı bilmiyor. Boşver uyandırmayalım
Çok teşekkür ederim , hepinizin ellerine emeğine sağlıkEllerine sağlık canım Allah kolaylık versin canım
Buyrun pattis şirketi
Bana dut bırakmaya niyetiniz yokSen topla merdivenle, biz alta örtü serdik
Yarın ya da hafta içi birgün inşallah@Blue_Peri sofra ne zaman geliyor
Teşekkür ederimGeçmiş olsun bebişine
Tühhh yaAğzından kaçırdı artık çok geç
Teşekkür ederiz canımÇok teşekkür ederim , hepinizin ellerine emeğine sağlık
Kuru patlıcan dolması, sarmalar , kebaplar valla gözümüz gönlümüz açıldı
Bekliyoruz canımYarın ya da hafta içi birgün inşallah
Sende başında bekleBana dut bırakmaya niyetiniz yok
Tüm sırlar ortaya döküldü
Nerdesin iki gözümün pattisiaman pardon çiçeğiBuyrun pattis şirketi
Haftasonu Dışarı çıktık, eve gel iş güç derken akşam olduNerdesin iki gözümün pattisiaman pardon çiçeği
Doğru,bende gün ve geceler iç içe halay çekiyor arada gel ,2 pattis firlat git ,olmuyor böyleHaftasonu Dışarı çıktık, eve gel iş güç derken akşam oldu