- 1 Aralık 2021
- 13.266
- 46.050
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır DM den iletişime geçiyorumBilgi için DM![]()
Toplamaya geldimSende toplayaydın![]()
Alçak dallarda bitti yükseklerde zor olurToplamaya geldim![]()
Kargonuz yola çıkmıştır, takip için linke tıklayınTamamdır DM den iletişime geçiyorum![]()
Boyumda yetmez şimdi merdivenle toplarım bendeAlçak dallarda bitti yükseklerde zor olur![]()
Kargonuz yola çıkmıştır, takip için linke tıklayınJennaExpressss
Altına çadır serip salla dalları dökülür dutlarBoyumda yetmez şimdi merdivenle toplarım bende![]()
Ramazanda olduğu gibi bayramada hiç hazırlığım yokBayram da yaklaşıyor hazırlıklara başladınız mı
YooooBayram da yaklaşıyor hazırlıklara başladınız mı
Bu niye benim aklıma gelmediAltına çadır serip salla dalları dökülür dutlar![]()
Merdiven linki için tıklaBoyumda yetmez şimdi merdivenle toplarım bende![]()
Sende de her şey varmış bundan sonra bütün alışverişlerimi senden yapıyorumMerdiven linki için tıkla![]()
Dut toplamadıysan önceden ondandırBu niye benim aklıma gelmedi![]()
Jenna her şeye karşı hazirliklidirSende de her şey varmış bundan sonra bütün alışverişlerimi senden yapıyorum![]()
Toplamaz olurmuyum cok topladım bi an kafam çalışmadıDut toplamadıysan önceden ondandır![]()
Memnuniyet garantiside varsa tamamdırJenna her şeye karşı hazirliklidirmemnuniyet garantili bir alışveriş keyfi seni bekliyor
![]()
Benim göbek adım garanti canımMemnuniyet garantiside varsa tamamdır![]()