- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
Sonsuz amin aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonsuz amin aşkom
Sağ ol canım benim
Nasılsın NevoşSağ ol canım benim
İyiyim canım sağ ol sen nasılsınNasılsın Nevoş
Bende iyiyim şükür Bildiğin gibiİyiyim canım sağ ol sen nasılsın
Tatil geliyor biraz dinlenirsinBende iyiyim şükür Bildiğin gibi
İnşallah ufaklık yoruyor biraz Onun dışında iyiyiz. Şu konuşmasını bir türlü düzeltemedikTatil geliyor biraz dinlenirsin
Eylülde okula başlıyor muİnşallah ufaklık yoruyor biraz Onun dışında iyiyiz. Şu konuşmasını bir türlü düzeltemedik
Anaokuluna başlıyor evet. Pazartesi randevu aldık bakalım. Önceden gitmiştik bir sorun yok denmişti ama bilemiyorum. 5 yaşına girecek düzgün cümle kuramıyorEylülde okula başlıyor mu
Görümcemin oğlu öyleydi. Bu yıl ilkokula gidiyor. Konuşma geçen yıl düzeldi. Ama geç olduğu için biraz zorlanıyor.Anaokuluna başlıyor evet. Pazartesi randevu aldık bakalım. Önceden gitmiştik bir sorun yok denmişti ama bilemiyorum. 5 yaşına girecek düzgün cümle kuramıyor
İnşallah toparlar Çocuk büyütmek zorGörümcemin oğlu öyleydi. Bu yıl ilkokula gidiyor. Konuşma geçen yıl düzeldi. Ama geç olduğu için biraz zorlanıyor.
Belki bu yıl okulda toparlar
Öyle canım zorTopluma girince daha zorlanıyorsun. Neyse bir uzmana görünün, bir şey olmasa bile kontrol iyidir.İnşallah toparlar Çocuk büyütmek zor
Nette okuyorum otizm falan yazıyor. İnsan endişe ediyor. Batıya taşınınca da bir uzmana götüreceğim. Burası mahrumiyet bölgesi. Düzgün doktorda yokÖyle canım zorTopluma girince daha zorlanıyorsun. Neyse bir uzmana görünün, bir şey olmasa bile kontrol iyidir.
Kuşoooooo
Umarım değildir canımNette okuyorum otizm falan yazıyor. İnsan endişe ediyor. Batıya taşınınca da bir uzmana götüreceğim. Burası mahrumiyet bölgesi. Düzgün doktorda yok
Bdv de gezip neden buralara uğramıyorsun diyorKuşoooooo
Burada aşşalanacak kimse yok. Çok sıkıcı sdgdgdhdhdBdv de gezip neden buralara uğramıyorsun diyor
Sadece konuşmada ise değildir konuşma terabisi işe yarar ama yaşadığın yerde var mı bilmiyorumNette okuyorum otizm falan yazıyor. İnsan endişe ediyor. Batıya taşınınca da bir uzmana götüreceğim. Burası mahrumiyet bölgesi. Düzgün doktorda yok
Burada bantlanma da yokBurada aşşalanacak kimse yok. Çok sıkıcı sdgdgdhdhd
Burada yok. Yan illerde varmış. Önceden gittiğimiz de öyle denilmiştiSadece konuşmada ise değildir konuşma terabisi işe yarar ama yaşadığın yerde var mı bilmiyorum