Ramazan Menüsüyle Kilo Verme Yöntemi

günaydın kızlar..neden kimselerden ses yok.. hani birbirimize yardımcı olacaktık..ben salmaya başladım kendimi galiba..ne güzel hergün kilo verdiğimi görüyordm ama durdu..dün akşam iftarda;
-bir kase çorba
-çok az pide
-3köfte ve patates dilimi
-salata
-kavun ve üzümden atıştırdm
bir saat sonrada bir dilim güllaç:18:
sahurda;
-çorba
-domates,salatalık
-peynir
-üzüm
-yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği yedim..
gerçekten abartmaya başladım..birileri yardım eli uzatsın lütfen..

akşam yediklerim
yarım kase çorba
bir kase köfte yemeği
2dlm kavun
2çatal ekmekkadayıfı

gece
yumurta
beyaz peynirli tost
3 4 dilim kavun
3ltre su
spor yok

bu arada nerde herkessssss ya hani destek hani giden kilolar ama:KK20:

günaydın kızlar..neden kimselerden ses yok.. hani birbirimize yardımcı olacaktık..ben salmaya başladım kendimi galiba..ne güzel hergün kilo verdiğimi görüyordm ama durdu..dün akşam iftarda;
-bir kase çorba
-çok az pide
-salata
sahurda;
-çorba
-domates,salatalık
-peynir
-üzüm

aynı şey benim içinde geçerli ilk 10gün neredeyse hiç ekmek yemeyen ben ekmeğe sardım bu aralar 4 5 dilim ekmek yiyorum iftar ve sahurda :KK50: ayrıca benm spor lüksümde yok ne yapacaksammmm:KK50: bu arada kilon boyun kaç senin

aynı şey benim içinde geçerli ilk 10gün neredeyse hiç ekmek yemeyen ben ekmeğe sardım bu aralar 4 5 dilim ekmek yiyorum iftar ve sahurda :KK50: ayrıca benm spor lüksümde yok ne yapacaksammmm:KK50: bu arada kilon boyun kaç senin

canım kilom 63 çizelgemden de görüldüğü üzere 2 kilo verdim..boyum 1.64..benimde spor lüksüm yok..masabaşı çalışıyorum..eve gidincede oğlumla oynuyorum..hareket olayım bitik durumda..sen galiba kaseyle yiyosun yemeklerini..bendemi denesem acaba sadece kase kullanımını..faydasını gördünmü..ne dersin..

canım kilom 63 çizelgemden de görüldüğü üzere 2 kilo verdim..boyum 1.64..benimde spor lüksüm yok..masabaşı çalışıyorum..eve gidincede oğlumla oynuyorum..hareket olayım bitik durumda..sen galiba kaseyle yiyosun yemeklerini..bendemi denesem acaba sadece kase kullanımını..faydasını gördünmü..ne dersin..

yok kase ile yemyorum porsiyon yazacaktım galiba seri yazmışım öyle olmuş:KK1:
ama kase olayını duydum acaba denesek mi ne dersi:44:
bu arada bende bugün yarın olacagım regl bakalım inş ağrısız hafif ve güzel geçer ikimizinki de :nazar:

-bir kase çorba
-çok az pide
-salata
sahurda;
-çorba
-domates,salatalık
-peynir
-üzüm

Canim haklisi. Kac gundur yogunluktan bakip ciktim sadece yazamadim fazla. Burdayim artik hergun. Bence bozma moralini hem ramazanda kilo verildiginin biliyoruz biz. Hep ayni seyleri yiyorsan metabolizma alisiyor ve kilo verme duruyor yada regl olcaksan veriyorsundur ama siskinlik vardir yada cok su icmiyorsundur. Su cok onemli. Birde ekmegi biraz azaltirsan cok iyi olacak. Zaten kavun ve uzum sekerli. Birde gullac yemissin:)) gec gun gittigim iftar davetinde kek yedim diye ertesi gun bir bucuk saat spor yaptim. Normalde ben kilo bildirimimi yarin yapiyorum 1. Takimdayim. Regl oncesi donemdeyim ve siskinligim var buna ragmen biraz gobegim inmis gibi geldi. Ayrica gittigim davettecok zayiflamissin ve guzel olmussun dediler. Bu gaz beni bayrama kadar goturur artik :)

Canim aman dikkat ekmek cok tehlikeli. Okadar ugrasiyoruz egerdikkat etmezsek ramazan ayinda normale gore dahacok kilo aliriz. Gec saatte yiyoruz, yedikten sonra haraket yok metabolizma yavas zaten...emeklerimiz bosa gitmesin kizlar tam gaz saglikli zayiflamaya devam. Spor icinde evde yapabilirsin karin kalca haraketleri. Jillian cok guzel inceltiyor yada plates yapabirsin sadece yarim saat.

Kizlar dun iftardan sahura kadar 1 hurma, ceviz, badem,bir kase kurufasulye, bol salata yogurt, 1 tam bugday ekmegi, sekersiz findik ezmesi, yarim elma ve yarim muz yedim. Sahurda musli vardi ve bol su. Bugunku menu tam belli degil yazarim aksam size.

Ben 5 aydır diyet yapıyorum. 18 yaşındayım, 5 ay önce 77 kilo ve 44 bedendim. Ama şimdi 165 boyunda, 57 kilo ve 36 bedenim. Yani 5 ayda 20 kilo verdim. Tabi ki diyet yaptım ama en önemlisi her akşam yarım saat yüksek tempoda dans ettim açın müziği bağıra bağıra dans edin kendinizden geçin yüzünüzden terler akıncaya kadar dans edin hiç durmayın. Bu şekilde verdim o kadar kiloyu. Tabi hala devam ediyorum hedefim 52 kilo olmak. Bu aralar kilo vermem durdu çünkü vericek kilom çok az kaldı o yüzden artık yavaşladım. Ramazan başladığından beri 1 kilo verdim dikkat ediyorum ağır yemiyorum, benim vericek çok az kilom kaldığı için böyle yavaş kilo veriyorum, yoksa ramazanda sağlıklı beslenerek çok rahat 5 kilo falan verebilirsiniz arkadaşlar. Eskiden yani ben 44 bedenken 40 beden arkadaşlarım bana gülerlerdi hep kıskanırdım onları herkes benimle dalga geçerdi her gün ağlıyordum, ama şimdi ben 36 bedenim ve onlar kilolu şimdi ben onlara gülüyorum şimdi onlar beni kıskanıyorlar artık daha güzel bir hayatım var. 44 bedenken istediğim pantolonların bedenlerini bulamıyordum, elbise şort etek giymeye utanıyordum o bacaklarımla, ama şimdi istediğim etekleri ve şortları rahat rahat giyiyorum! Beğendiğim taytları direk alıyorum, eskiden olsa asla alamazdım çünkü XXL tayt pek satılmıyordu, ama şimdi S/M beden tayt çok! KIZLAR UNUTMAYIN İSTEYEN BAŞARIR AZMEDİN!

Son düzenleme:
Canim aman dikkat ekmek cok tehlikeli. Okadar ugrasiyoruz egerdikkat etmezsek ramazan ayinda normale gore dahacok kilo aliriz. Gec saatte yiyoruz, yedikten sonra haraket yok metabolizma yavas zaten...emeklerimiz bosa gitmesin kizlar tam gaz saglikli zayiflamaya devam. Spor icinde evde yapabilirsin karin kalca haraketleri. Jillian cok guzel inceltiyor yada plates yapabirsin sadece yarim saat.

ama canım benim sorunum eşimden gizli zayıflamaya çalışıyorum.. o kilomdan memnun hele bi diyet yaptığımı öğrensin çıldırıyor günlerce ben bırakana kadar tartışıyor küsüyor:KK19: şimdi ramazanı bahane edip canım pek yemek istemiyor diyebiliyorum ramazandan sonra ne yapacaksam :44:
ayrıca sporu da yaparsam ondan gizli yapmam lazım nasıl mümkün olacaksa:KK43: aynı saatte evden çıkıp aynı saatte giriyoruz ben bide kayınvalidemlerle beraber yaşıyorum. tek destekçim sizsiniz bide 6. takımdayım

Kizlar dun iftardan sahura kadar 1 hurma, ceviz, badem,bir kase kurufasulye, bol salata yogurt, 1 tam bugday ekmegi, sekersiz findik ezmesi, yarim elma ve yarim muz yedim. Sahurda musli vardi ve bol su. Bugunku menu tam belli degil yazarim aksam size.

benceçok gibi gözüküyor ama kuru kalabalık abartı bulmadım( en azından benim öğünlerim kadar:KK1: ) ayrıca müsli ile çok güzel dengelemişsin:nazar:

bu da benim dünkü menum

taze fasülye 1 porsiyon
2dlm çavdar ekmegi
söğüş

ara incecik bir dilim kek(bugün yarın regl olacagım canım çooook tatlı istiyorrr en azıyla yırtmaya çalışıyorum ne yapayımmm kaç gündür güllaçlar pastalar bugün yine içim rahat az yedim tatlıyı:KK1: )

sahurda
2dlm çavdar ekmeği
domates salatalık
1 yumurta
kavun (3 4 dilim)

Selam kizlar dunku iftar menum;
2 bardak su,ceviz, badem 10 dk ara, 1 kase sebzeli tavuk, 5 yemek kasigi pilav, 1 kase yogurt ve salata sahurda musli,doymadim 1 dilim ekmek ve peynir yedim birde bol su. Dun bri saat spor yaptim.Kizlar gece haftadan bu yana 500 gr vermisim. Zaten regl olcam sisim benim icin cok iyi bir rakam. Ramazanda diyete devam :)))

ama canım benim sorunum eşimden gizli zayıflamaya çalışıyorum.. o kilomdan memnun hele bi diyet yaptığımı öğrensin çıldırıyor günlerce ben bırakana kadar tartışıyor küsüyor:KK19: şimdi ramazanı bahane edip canım pek yemek istemiyor diyebiliyorum ramazandan sonra ne yapacaksam :44:
ayrıca sporu da yaparsam ondan gizli yapmam lazım nasıl mümkün olacaksa:KK43: aynı saatte evden çıkıp aynı saatte giriyoruz ben bide kayınvalidemlerle beraber yaşıyorum. tek destekçim sizsiniz bide 6. takımdayım

Canim senin isin epey zormus allah yardimcin olsun. Benim esimde bana zorla yedirir. Kendi yediginden illaki benimde yemem gerekiyormus yoksa bogazindan gecmezmis:))) biz yinede butun zorluklara ragmen zayiflayalim:)) bende birinci takimdayim komsu takim.

benceçok gibi gözüküyor ama kuru kalabalık abartı bulmadım( en azından benim öğünlerim kadar:KK1: ) ayrıca müsli ile çok güzel dengelemişsin:nazar:

bu da benim dünkü menum

taze fasülye 1 porsiyon
2dlm çavdar ekmegi
söğüş

ara incecik bir dilim kek(bugün yarın regl olacagım canım çooook tatlı istiyorrr en azıyla yırtmaya çalışıyorum ne yapayımmm kaç gündür güllaçlar pastalar bugün yine içim rahat az yedim tatlıyı:KK1: )

sahurda
2dlm çavdar ekmeği
domates salatalık
1 yumurta
kavun (3 4 dilim)

Ah yokmu su tatlilar.. Hep gunahimiza giriyorlar.

Canim senin isin epey zormus allah yardimcin olsun. Benim esimde bana zorla yedirir. Kendi yediginden illaki benimde yemem gerekiyormus yoksa bogazindan gecmezmis:))) biz yinede butun zorluklara ragmen zayiflayalim:)) bende birinci takimdayim komsu takim.

aslında destek olsa 3 ayda biz istediğmizden dahada çok kilo veririrz:KK1::KK1:

Ah yokmu su tatlilar.. Hep gunahimiza giriyorlar.

sorma berbat bi haftasonu geçirdim çok çok tatlı yedim pişmanımm yaa off bide regl oldum çenemde açıldı ki nasıl yerim şimdi:KK43:
sen ne alemdesin tatlım:KK1:

aslında destek olsa 3 ayda biz istediğmizden dahada çok kilo veririrz:KK1::KK1:

sorma berbat bi haftasonu geçirdim çok çok tatlı yedim pişmanımm yaa off bide regl oldum çenemde açıldı ki nasıl yerim şimdi:KK43:
sen ne alemdesin tatlım:KK1:

Selam canim bende kac gundur yoktum nette. Hep davetlerle gecti gunum gelenler, gittiklerimiz..bu haftada iki gun davet vercem ve bitcek insallah. Diyete sadik kalmaya calistim davetlerde bir iki catalda olsa tatlilarin tadina baktim ama spor yapamadim. bugun eski programima geri dondum sabah yurudum aksamada semizotu yapmayi dusunuyorum. Corba ve brokoli salatasi. Bende regl olcam sistim ama nasil sikintida basip duruyor bende bir olsaydim senin gibi. Canim bak o tatlilar cok tehlikeli iradeli olmayacalis. Bir kilo vermek icin bile nekadar ugrastigimiz dusun. Meyveden al seker ihtiyacini.bu arada hastalik doneminde yavaslayan metabolizmani hizlandirabirsin. Gitcek bu yaglar incecik olcaz bunu dusun hep.

X