Canim napim ya gelen giden derken bitti sukur davet isi. Bugun hic halim yok. Kizim biraksa butun gun uyucaktim ama nerde..ben nerdeyse 250 gr verdim. Hic yoktan iyidir hatta ayni kalsaydida kabulumdu:)) ben hala hasta olmadim. Son iki aydir nedense cok duzensiz bende bugun su meshur sogan kurune basladim bakalim. Seninde ayni kalmana pek sevindim demek yemeseydin onca tatliyi giderdi senden bir- iki kilo. Zaten kac gundur tatli tatli dedin dun banada yedirdin. Kulagini cok cinlattim cinladi mi:
offff ne kötü arkadaşım seni motive edeceğim yere kötü örnek mi oldum
ama buda benim en frenlenmiş halim kafama koydum gerçekten ramazandaki tatlı ikramlarınıda bi atlatayım beni kimse tutamaz spora da başlıyorum ondan sonra
Nerdesiniz kizlar. Ramazan cok az kaldi. Bozmayin sakin sakin rejimi:)). Ben kis hazirliklariyla ugrasiyorum bu ara. Diyette guzel gidiyor ilk defa bir ramazanda midem rahat etti. Bugun iftar menum belli degil hala.
evet şurada 3 günümüz var arefe günü ben yazamayacağım maalesef çünkü yola çıkıyoruz şehir dışı bayram tatili dönüşte ben seni bularım son durumu konuşuruz ve inş kilo almamış olurum