Ramazan Menüsüyle Kilo Verme Yöntemi

Canim napim ya gelen giden derken bitti sukur davet isi. Bugun hic halim yok. Kizim biraksa butun gun uyucaktim ama nerde..ben nerdeyse 250 gr verdim. Hic yoktan iyidir hatta ayni kalsaydida kabulumdu:)) ben hala hasta olmadim. Son iki aydir nedense cok duzensiz bende bugun su meshur sogan kurune basladim bakalim. Seninde ayni kalmana pek sevindim demek yemeseydin onca tatliyi giderdi senden bir- iki kilo. Zaten kac gundur tatli tatli dedin dun banada yedirdin. Kulagini cok cinlattim cinladi mi::KK23:

offff ne kötü arkadaşım seni motive edeceğim yere kötü örnek mi oldum:KK43:
ama buda benim en frenlenmiş halim kafama koydum gerçekten ramazandaki tatlı ikramlarınıda bi atlatayım beni kimse tutamaz spora da başlıyorum ondan sonra

Nerdesiniz kizlar. Ramazan cok az kaldi. Bozmayin sakin sakin rejimi:)). Ben kis hazirliklariyla ugrasiyorum bu ara. Diyette guzel gidiyor ilk defa bir ramazanda midem rahat etti. Bugun iftar menum belli degil hala.

evet şurada 3 günümüz var arefe günü ben yazamayacağım maalesef çünkü yola çıkıyoruz şehir dışı bayram tatili dönüşte ben seni bularım:KK1::KK1: son durumu konuşuruz ve inş kilo almamış olurum

selam kıslar..diyeti bozmadım hayır..iyi gidiyorum:nazar:500-600 gr. daha verdim..hamurişi yiyorum ama engel olamıyorum kendime..nasıl canım istiyo yaa böleee...bugün sahura kalkamadım..erimiş gibi hissediorum kendimi:KK70::KK70: bu arada tahmin ettiğiniz üzere kocişle arayı düzelttik:nazar:

ama buda benim en frenlenmiş halim kafama koydum gerçekten ramazandaki tatlı ikramlarınıda bi atlatayım beni kimse tutamaz spora da başlıyorum ondan sonra

evet şurada 3 günümüz var arefe günü ben yazamayacağım maalesef çünkü yola çıkıyoruz şehir dışı bayram tatili dönüşte ben seni bularım:KK1::KK1: son durumu konuşuruz ve inş kilo almamış olurum

Tamam canim ramazan sonrasi bir durum degerlendirmesi yapariz. Bayram tatlilarina gozunun ucuyla bir bakarsan kilo falan almazsin sekerim :))

selam kıslar..diyeti bozmadım hayır..iyi gidiyorum:nazar:500-600 gr. daha verdim..hamurişi yiyorum ama engel olamıyorum kendime..nasıl canım istiyo yaa böleee...bugün sahura kalkamadım..erimiş gibi hissediorum kendimi:KK70::KK70: bu arada tahmin ettiğiniz üzere kocişle arayı düzelttik:nazar:

Kilo vermene cok sevindim canim cok az kalmis hedefine. Kocislede arni duzeltmene ayri bi sevindim sesin niye cikmiyo anladim:nazar:

Bugun camideki kandil yemegine gidiyorum kizlar muhtemel iftar menum corba, kavurma pilav ve salata. Ramazanin bitmesinede az kaldi. Iki gunluk detokstan sonra normal rejim programima devam diye dusunuyorum.

Günaydın kızlarr..yeni kilomu gördünüzmü..ya aslında iftardan önce 61.8 sabah da 62.5çıktı..ama sabahı baz alıyorum..sizde durumlar nasıl..

Bugun camideki kandil yemegine gidiyorum kizlar muhtemel iftar menum corba, kavurma pilav ve salata. Ramazanin bitmesinede az kaldi. Iki gunluk detokstan sonra normal rejim programima devam diye dusunuyorum.
bende dün kayınvalidemle kandil programına gittim namazlar dualar çok güzel oldu valla:21:
bu arada plavı abartmak yok kavurmada az anlaştık mı:KK20:

benim dünkü menüm
azıcık çorba
1tane minik biber dolması
salata ve cacık

sahurda
1dl tam tahıllı ekmek
7 8 kaşık patates yemeği

bu akşamda sanırım sucuklu kuru fasülye bizi bekliyor:KK1: ama çok yemicem söz

Günaydın kızlarr..yeni kilomu gördünüzmü..ya aslında iftardan önce 61.8 sabah da 62.5çıktı..ama sabahı baz alıyorum..sizde durumlar nasıl..

ya bende bu konuda emin değilim iftar öncesi kilo doğru olan diyorlar ama..su eksik uzun süre açlıktan sonra tabi eksik çıkar bence sahurdan önceki kilodur doğru olan bu arada iftardan sonraki kilonda gayet güzel tebrik ederim

Tamam canim ramazan sonrasi bir durum degerlendirmesi yapariz. Bayram tatlilarina gozunun ucuyla bir bakarsan kilo falan almazsin sekerim :))
yerken aklıma sen geleceksin zaten:KK1::KK1: yememek olmazda çok çok az tadına bakarım. çünkü benim ilk bayramım eşimin memleketine gidiyoruz hiç dokunmazsam ayıp karşılarlar
:KK43:

Kizlar bende yarin yola cikiyoruz esimin kardesinin yanina gitmek icin. Ramazam donusu durum degerlendirmesi yapariz. Bayraminiz kutlu olsun simdiden.

Kizlar bende yarin yola cikiyoruz esimin kardesinin yanina gitmek icin. Ramazam donusu durum degerlendirmesi yapariz. Bayraminiz kutlu olsun simdiden.

teşekkürler canım bizde yarın yola çıkıyoruz dönüşte görüşürüz seninde bayramın kutlu olsun ve arkadaşlar sizinde

..
bir sene geçmiş üzerinden ama bayramdan dönen olmamış :KK66:
sonucunu görmek için tüm sayfaları tek tek okumuştuk halbuki :2:

bir ramazan daha geldiiiiii

..
bir sene geçmiş üzerinden ama bayramdan dönen olmamış :KK66:
sonucunu görmek için tüm sayfaları tek tek okumuştuk halbuki :2:

bir ramazan daha geldiiiiii

bu konuyu açtğım zaman üniv.de öğrenciydim vay be yıllar nasıl geçmiş..
nasıl çocukça alınmışım yazılanlara :KK1: okul bitti yaz geçti ben 3-5 kilo aldım verdim filan hayatımda öğrencilik bittikten sonra da çok şey değişti ee kızlar neler yapacaksınız ben sahurda pirinçle yoğurt meyve bide belki haşlanmış yumurta yemeyi düşünüyorum :KK31: cümleten hayırlı ramazanlar :KK16:

Kızlar merhaba :) bu konu hakkında bi topik açılmış zaten sizde oraya katılabilirsinz. Reglm bugün bitiyor dün zar zor patates diyeti yaptım ve bugün şoklardayım 2 kilo verdim bir günde :sampiyon::KK57:
Bugünde devam ediyorm bugünde iki kilo verirsem -4 ile ramazana giricem :)
76 ile başlayıp 67- 68 i görmeyi hedefliyorum.
Sahurda omlet, 1 bardak süt domates salatalık biber ve yulaf köpeğinden yaptığım ekmeğimi yiyeceğim :)
İftarda da orucumu açıp biraz bekleyip sonra çorbamı içeceğim namazımı kılacağım gelip canım isterse salatadan ve yemekten ve ekmeğimden biraz yiyeceğim. Akşamda hiç bişey yemeyip sahura kadar sadece su içeceğim.. Hayırlı ramazanlar :spor::dua:

Kızlar merhaba :) bu konu hakkında bi topik açılmış zaten sizde oraya katılabilirsinz. Reglm bugün bitiyor dün zar zor patates diyeti yaptım ve bugün şoklardayım 2 kilo verdim bir günde :sampiyon::KK57:
Bugünde devam ediyorm bugünde iki kilo verirsem -4 ile ramazana giricem :)
76 ile başlayıp 67- 68 i görmeyi hedefliyorum.
Sahurda omlet, 1 bardak süt domates salatalık biber ve yulaf köpeğinden yaptığım ekmeğimi yiyeceğim :)
İftarda da orucumu açıp biraz bekleyip sonra çorbamı içeceğim namazımı kılacağım gelip canım isterse salatadan ve yemekten ve ekmeğimden biraz yiyeceğim. Akşamda hiç bişey yemeyip sahura kadar sadece su içeceğim.. Hayırlı ramazanlar :spor::dua:

bu konuyu açtğım zaman üniv.de öğrenciydim vay be yıllar nasıl geçmiş..
nasıl çocukça alınmışım yazılanlara :KK1: okul bitti yaz geçti ben 3-5 kilo aldım verdim filan hayatımda öğrencilik bittikten sonra da çok şey değişti ee kızlar neler yapacaksınız ben sahurda pirinçle yoğurt meyve bide belki haşlanmış yumurta yemeyi düşünüyorum :KK31: cümleten hayırlı ramazanlar :KK16:

selamlar kızlar.. konuyu hortlatayım dedim. geçmişe baktım ne de güzel yazışmışız :KK70: 5 yıl geçti üzerinden. bir evlilik bir çocuk bir de 10 kilom var şu an :KK70: bu ramazan da yine yazışarak kilo verelim mi

X