• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Hayirli olsun gelin ayakkabisinin altina benim @mangolubira nin ve @EvvelAhir de isimlerini yazsin lutfen:KK66:
Kazen abi bekarmiydi:KK45:
Siteye ilk geldigimde kazen abi erkek die kacak uye sanip onume gelene sikayet ediyodum meger adam patronmus:KK53:
Ben çağırmadan konuyu bulmuşsunuz:KK45:Yarışma için sofranızı bekliyorum.:halay:

Bide muhtar adaylari gibi oy iatesek ici bos vaadlerde bulunsak akzen abi desifre ederom rezil ederim demis:KK17:
Neyse kismede oy istemiyorum oy verenede duaci olucam:KK53:allahim.lutfen madalyaalr benm.olsun:dua:

Ohooo kazen abi mesaj atmis madalyam yok ama havam var:halay:
Ya nsl katilacaz son yapilmis seklinimi fotolicaz tarifmi edicez
Sofra kuracaksınız,sofranıza ekleyeceğiniz yemeklerden birinin detaylı tarifini ekleyip konuyu açacaksınız..Tarif detaylı olarak resimlenmeli ve anlatılmalı..Son olarak sofra sunumuda eklenip konuyu açacaksınız..

Sofra kuracaksınız,sofranıza ekleyeceğiniz yemeklerden birinin detaylı tarifini ekleyip konuyu açacaksınız..Tarif detaylı olarak resimlenmeli ve anlatılmalı..Son olarak sofra sunumuda eklenip konuyu açacaksınız..
Tmm yaparken asama asama fotolicaz yani oylemi.ins basaririm gerci pek maharetli deilim ama olsun madalya icin savasicam rakiplerimin ayagini kaydircam:deli:

Back
X