- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.873
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazen ev sahibi ben kiracıyımTmm buranin baskani sensin galiba.
Bana torpil yap baskanim.madalyalari alinca bende sana torpil yaparim
Donusunboylemiolacakti kos kiz yarimaya katiliyoruz yemekteyiz yarimasi gibi
![]()
Kazen evli degil miydi ya, şu kopek konusunu actiginda, esi istemiyordu hani o kopegi, oyle soylemisti sanki. Abi cok hizlisin ya
Dugun varsa gelelim,cekeriz
Hayirli olsun simdiden, mutluluklar![]()
Bu mesajı yarışmaya katılacağım olarak kabul ediyorumvaý hadi hayırlı olsun kategori kısmet olursa katılırız inşallah
Hayirli olsun gelin ayakkabisinin altina benim @mangolubira nin veDonusunboylemiolacakti de isimlerini yazsin lutfen
Kazen abi bekarmiydi
Siteye ilk geldigimde kazen abi erkek die kacak uye sanip onume gelene sikayet ediyodum meger adam patronmus![]()
Napalim ama, oyle yazilmis. Kazenin nikahi var yaziyor. Ne yaziyosa onu anliyoz bizdeBence kankasının nikahından falan bahsediyor kazen köpek besliceğlerdi eşi izin vermiyordu hatta eşi de buraya üye, içiniz fesat içiniz![]()
Hoşgeldin canımBende geldimmm.
Nevreste oylama bitis tarihi nikahtan oturu 8 temmuz yaziyor
Altinda da oylama bitis tarihi 31 temmuz yaziyor nasil oluyo anlamadim
Kiz ne yarismasi dun sana guldum bugun icli kofte yapayim dedim resmen rezalet oldu aksama ac kalmasak iyiTmm buranin baskani sensin galiba.
Bana torpil yap baskanim.madalyalari alinca bende sana torpil yaparim
Donusunboylemiolacakti kos kiz yarimaya katiliyoruz yemekteyiz yarimasi gibi
![]()
Bu özellikleri yeniden canlandırmak gerekiyor..Kiz ne yarismasi dun sana guldum bugun icli kofte yapayim dedim resmen rezalet oldu aksama ac kalmasak iyi
Uzun sure mutfaga girmeyince butun ozelliklerim paslanmis![]()
Hee anladim cnm saol.Hoşgeldin canım
Böyle olunca daha iyi oluyor galiba
Kazen'in Nikahı var : 8 Temmuz 2016 Bu sebeple oylama bitiş ; 31 Temmuz 2016
Aaaa kazen evleniyo mu darisi forumun diger bekarlarini basinaHoşgeldin canım
Böyle olunca daha iyi oluyor galiba
Kazen'in Nikahı var : 8 Temmuz 2016 Bu sebeple oylama bitiş ; 31 Temmuz 2016
İki defa oylama bitiş yazılınca anlaşılması zor oldu galiba demek istedimHee anladim cnm saol.
Nasil olunca iyi oluyor
Benim icimdeki yemek yapma hevesim oldu ki kaptanim simdi evdekilere bi corba yapsam evhamlaniyorum oldu mu diyeBu özellikleri yeniden canlandırmak gerekiyor..![]()
Ben tutamıyorum oruç ama bugün yarın reglin bittimi sahura kalmıyom yalandan ama iftar soframla sizlerleyin ifinimm