- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Üstü kapalı izah etmeye çalışıyorum NevoşumBen birşey mi kaçırdım seninki bir yere mi gitti veya gidiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstü kapalı izah etmeye çalışıyorum NevoşumBen birşey mi kaçırdım seninki bir yere mi gitti veya gidiyor![]()
Bende üstü kapalı anladımÜstü kapalı izah etmeye çalışıyorum NevoşumYok bir yere gittiği
![]()
Ruh ikizim benim yaVuslat'ım bende çıkıyorumHayırlı geceler
![]()
Vuslat'ım bende çıkıyorumHayırlı geceler
![]()
Ruh ikizim benim yaPardon ruh üçüzüm
![]()
İyik bacı hayurdur ne sinaviHayırlı sabahlar
Yeni kategori hayırlı olsun bacılar . Sınavlardan yeni gözümü açabildim neler yapıyonuz bakim![]()
Bekliyoruz fıstıgım .Ben tutamıyorum oruç ama bugün yarın reglin bittimi sahura kalmıyom yalandan ama iftar soframla sizlerleyin ifinimm![]()
Sizindemi nick değiştiİyik bacı hayurdur ne sinavi
Yok ben hep hatmeceydimSizindemi nick değişti2-3 hafta iyiki yokum değişmiş buralar
Aöf canım .
Bacılar pinks diye bi arkadaş vardı artık hiç göremiyorum nerdeki ?
Yasli.kiris kiris bir kadin gozlerinin alti mor bunak kadinin neresini seviyorsunuzzz..ben hic isinamadim![]()
Hangi bölümSizindemi nick değişti2-3 hafta iyiki yokum değişmiş buralar
Aöf canım .
Bacılar pinks diye bi arkadaş vardı artık hiç göremiyorum nerdeki ?
@pinkstrap pek girmiyor artık.Bacılar pinks diye bi arkadaş vardı artık hiç göremiyorum nerdeki ?
hep burdaydı aslında. Çorbalardan beridir ♡♡Bende gecen gun dombigi etiketledim ama etiketlenmedi ,acaba uyeligini mi iptal ettirdi![]()
@dombik