- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Kimse okumaz zaten bunlarıDondurma kutusunda bile oluyor
Aman kimse duymasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse okumaz zaten bunlarıDondurma kutusunda bile oluyor
Aman kimse duymasın![]()
Tabi tabiKimse okumaz zaten bunları![]()
Evet pasta yapmayı bilmiyor .Biraz tüyo alıp birşeyler yapar..Çocuklar bayram eder
Dene istersenKim diyorben harbi gbi yapmayı dusunuyordum
![]()
Değil mi ama, hep hazır hazır nereye kadarEvet pasta yapmayı bilmiyor .Biraz tüyo alıp birşeyler yapar..Çocuklar bayram eder![]()
Harbi ne yaptı kiKim diyorben harbi gbi yapmayı dusunuyordum
![]()
Ortalarda yokDeğil mi ama, hep hazır hazır nereye kadar![]()
Hazır pasta tabanın arasına muz koyup,hazır krem şanti alıp sürsek hazır olmaz değil mi,biz yapmış oluruz.Değil mi ama, hep hazır hazır nereye kadar![]()
Yine dizilere sarmıştırOrtalarda yok
Kimbilir neler yapıyor![]()
Harbi ne yaptı ki![]()
Hazır olmaz sen yapmış olursunHazır pasta tabanın arasına muz koyup,hazır krem şanti alıp sürsek hazır olmaz değil mi,biz yapmış oluruz.![]()
OlabilirYine dizilere sarmıştır![]()
Kek hazır olmayacak diye bir şart yok sanırım, olabilir herhaldeHazır pasta tabanın arasına muz koyup,hazır krem şanti alıp sürsek hazır olmaz değil mi,biz yapmış oluruz.![]()
Ben bazen yapıyorum beğeniyorlar da ,yiyeni kandırmış gibi hissediyorumHazır olmaz sen yapmış olursun![]()
Kekin hazır olduğu belli oluyordurBen bazen yapıyorum beğeniyorlar da ,yiyeni kandırmış gibi hissediyorum.
Akıllarda kalıcam diyorsun ilk 1.likleSütlü nuriye yaptı ortalığı yıktı geçirdi .
Bende basit ama geleneksel bi yemek yaptım ortalığı yıkıp geçeceğim ins ondan dolayı![]()
![]()
Kek hazır olmayacak diye bir şart yok sanırım, olabilir herhaldeHazır kekden mi yapıcan
![]()
Hazır kek çabuk dağılıyorKekin hazır olduğu belli oluyordur![]()