• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Arayı bayağı açmışsın oylamada,bildirim gitmesi sana yaradı,ilk üçte bile değildin,1.oldun.:dondurma:
Kötü mu oldu iste . Bende bir madalya sahibi olsam :(
Bildirim gitmeseydi keşke:KK53: 2.-3. sıradayken 5 e düştüm:kızgın:
Aşk olsun bi tane madalya neyine yetmio:110:
Bildirimi siz istediniz:cool::-)
iyi yapmışsın nevosum ellerine sağlık :KK51:
Adı üstünde hediye seçim yapamıyorsunuz:KK53:
Ama herşey olabilir:KK45:
hahahah ben zaten şakasına yazdım nevosum . Ciddi olaydim etiket yapardim:70: ;:70:

Parmağım şaşaydı da yazmasaydım:KK70:
hain:sopa:

Mune'ye yazayım 1 güncük banlasın:bicak:
O sırada pasta yaparsın:halay:

Nasıl pasta yapılır pasta yapmayı bilmiyorum ,resimli olarak ,tarif eder misiniz diye,BDVye konu aç Nevreste Nevreste :KK8:

Ausum artık sahalara alalım seni, çok dinlendin:KK19:

Süper taktik:KK5:
Bizde kibleriz banlanır:KK70:
Pasta yapmaya vakit kalır:KK75:

Ya aşırı doz bdv yüklenmesinden sonra içinden kaynana çıkan bir pasta yaparım kesin :rolleyes:

Çok ara verdim evet ama yarışmaya değil , bildiğin mutfağa ara verdim . Aramıza kara kedi girdi . Yaşayacak kadar yemek yapıyorum :KK28:

Ya aşırı doz bdv yüklenmesinden sonra içinden kaynana çıkan bir pasta yaparım kesin :rolleyes:

Çok ara verdim evet ama yarışmaya değil , bildiğin mutfağa ara verdim . Aramıza kara kedi girdi . Yaşayacak kadar yemek yapıyorum :KK28:
Diyet yaptığın ,yasak olduğu için mi?:KK64:

:KK70::KK70:

Tamam işte, yarışma bahanesiyle kara kedi de aradan pufff diye yok olur:rolleyes:

Diyet yaptığın ,yasak olduğu için mi?:KK64:

Yok canım ya , bir rahatsızlık geçirdim ; hala da devam ediyor kısmen . Çok iş yapmak , ayakta fazla durmak , biraz yorulmak bile yok . Mutfakta saatler geçirirdim eskiden ... şimdi iki kap yemek oldu mu şükür diyorum .

Öyle böyle derken , yemek yapmayı da unuttum sanki :)

Aus sen bdvye konu açacaksın bizde kibleyeceğiz.Eğer dönüşte pasta gelmezse hazır konuda açılmış Aus pasta bilmiyor diye dedikodu çıkabilir:skandal:

Yok canım ya , bir rahatsızlık geçirdim ; hala da devam ediyor kısmen . Çok iş yapmak , ayakta fazla durmak , biraz yorulmak bile yok . Mutfakta saatler geçirirdim eskiden ... şimdi iki kap yemek oldu mu şükür diyorum .

Öyle böyle derken , yemek yapmayı da unuttum sanki :)
Çok geçmiş olsun canım , neydi rahatsızlığın?o_O

Back
X