- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Ovvvv kavgada bile denmezBacim senin madalyalardan gözlerim kamasti yarisini bağislaah pardon sana yanlislikla bi tane gelmis sonra geri alinmisti degil mi? 2-3 dakkalik madalyali seni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovvvv kavgada bile denmezBacim senin madalyalardan gözlerim kamasti yarisini bağislaah pardon sana yanlislikla bi tane gelmis sonra geri alinmisti degil mi? 2-3 dakkalik madalyali seni
![]()
Günaydın..Günaydın kızlar.
Deynebim tarih tekerrürden ibaret nevoşun aynını bi kere bende yaşamıştım. Hemde yine kendim istemiştim
Vayyy , büyük tahrik var hakim beyBacim senin madalyalardan gözlerim kamasti yarisini bağislaah pardon sana yanlislikla bi tane gelmis sonra geri alinmisti degil mi? 2-3 dakkalik madalyali seni
![]()
Bacim senin madalyalardan gözlerim kamasti yarisini bağislaah pardon sana yanlislikla bi tane gelmis sonra geri alinmisti degil mi? 2-3 dakkalik madalyali seni
![]()
Günaydın..![]()
40 yaş mıOlsun ne olacak ki?
40 yaş çok büyük bir yaş değil sonuçta.![]()
İyiyim canım sağol sen nasılsın
Pasta yapacağızpasta var didiler geldim
![]()
Bende yapcamm![]()
40 yaş mı
35'e yeni girdim![]()
dizilere sarmadim ama sana sarmaya geldimYine dizilere sarmıştır![]()
Gıybeti site kurallarının en başına eklemek lazım aslında
iyiyim ablam sen nasilsinKimleri görüyorummm ispikçi rabiş seni ne var ne yok iyimisin özlettn kendini
Gıybeti site kurallarının en başına eklemek lazım aslındahatta gıybet yapanların etlerini didikleyip büküp morartalım öyle mapusa atalım, dillerine de en acı biberi sürelim yandım anam desinler
![]()
nekadar güzel olur hemen gelsin o kural benceGıybeti site kurallarının en başına eklemek lazım aslındahatta gıybet yapanların etlerini didikleyip büküp morartalım öyle mapusa atalım, dillerine de en acı biberi sürelim yandım anam desinler
![]()
Çok mu özledin benidizilere sarmadim ama sana sarılmaya geldimgel buraya öpücem
![]()
agzim var dilim yok abla benimEn gıybetide zaten ispikçi rabiş yapıyor tık onu mapısa müdürüm at anahtarıda denizeolsun bitsin
nasilsiniz cadolozlar ben bu aralar yogunum evrak isleri hazirliklar filan derken zaman bulamiyorum
iyiyim ablam sen nasilsin
bu aralar baya yogunum abla evrak isler Türkiye hazirligi kafami kasiyacak zamanim yok
Vuslatla Nevosu, Muneye sikayet etmeye geldim![]()
Abla senin içinde nasıl bir cani varmış öyleGıybeti site kurallarının en başına eklemek lazım aslındahatta gıybet yapanların etlerini didikleyip büküp morartalım öyle mapusa atalım, dillerine de en acı biberi sürelim yandım anam desinler
![]()