• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Bacim senin madalyalardan gözlerim kamasti yarisini bağisla :KK66: ah pardon sana yanlislikla bi tane gelmis sonra geri alinmisti degil mi? 2-3 dakkalik madalyali seni :dondurma:
:KK67: Ben seni düşündüğümden yazdım gıcık:p,Nevoşla Vuslat oylamada geriye düşünce,geriye düşseniz de madalyanız var teselli olarak dedim.

Nevreste Nevreste ve -VUSLAT- -VUSLAT- ikinizde bittiniz giybetciler sizi :sopa::sopa:

Mune Mune giybetten mapusa giriliyormu :KK70:
Gıybeti site kurallarının en başına eklemek lazım aslında:KK70: hatta gıybet yapanların etlerini didikleyip büküp morartalım öyle mapusa atalım, dillerine de en acı biberi sürelim yandım anam desinler:KK70:

Gıybeti site kurallarının en başına eklemek lazım aslında:KK70: hatta gıybet yapanların etlerini didikleyip büküp morartalım öyle mapusa atalım, dillerine de en acı biberi sürelim yandım anam desinler:KK70:

En gıybetide zaten ispikçi rabiş yapıyor tık onu mapısa müdürüm at anahtarıda denize :KK70::KK70:olsun bitsin

nekadar güzel olur hemen gelsin o kural bence :KK70:
uslu uslu oturuyorum hakkimda giybet yapiyorlar :KK61::KK70:
giybet yapcaklarina manti acmayi ögrensin -VUSLAT- -VUSLAT-
Nevreste Nevreste sende baklavayi ögrende gel :KK70:

nasilsiniz cadolozlar ben bu aralar yogunum evrak isleri hazirliklar filan derken zaman bulamiyorum

iyiyim ablam sen nasilsin :KK60::KK60:
bu aralar baya yogunum abla evrak isler Türkiye hazirligi kafami kasiyacak zamanim yok :KK43:
Vuslatla Nevosu, Muneye sikayet etmeye geldim :KK70:

Bende iyiyim sağol kaynana oldum bu arada kızımıda evlendirdik,eli maşalı kaynanayım artık :sopa::sopa:
Tatilemi geleceksiniz buraya :KK60:

Abla senin içinde nasıl bir cani varmış öyle :eek::KK17:

Back
X