Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Canım ne yapıyorsun
Sonuçlar belli oldu mu ?
Ne yapayım Nevoşum, 2 gecedir ortanca kızımın nöbetini tutuyordum, sabaha kadar istifar edip durdu Bugün kendine geldi. Sonuçlar iyi çıktı canım çok şükür Öncekiler kötüydü onlara göre daha iyiymiş eeg sonucu, ilaç dozu arttırıldı, 5 ay sonra da tekrar eeg çekilecek bakalım. O zamana daha iyi olur İnşaAllah. Sen nasılsın canım
Dün pink haber verdiğinde inanamadım birinci olabileceğime su stresli günlerimde birincilik iyi gelecek ha

Oyum mantıdan yana
Cimcimem hoş geldinKK oylarıyla dön dedi sana:)
Oy için teşekkür ederim canım

CÇok teşekkür ederim arkadaşlar

He buldum Çok guzel hediyeler gönderilmiş . ben bir farklılık olsun diye tencere seti istiyorum duyurulur
İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci
Etiketleme olmadan bildirii gider mi ki?Ay sonunu bekleyemedin mi teşekkür etmek için,biz seni aslında dönmen için kandırdık 1.falan değilsin 1.benim sana verdim hakkımı

Hahahahha valla bu aaralar donesim yoktu iyice kendimi toplayana kadar . Sonra bi baktım sizler yazzmisiniz bide bu kaçıncı yarismam birincilik geliyor kaçırmak.istemedim . Belki daha iyi olurum burada.diye düşündüm

Hahahahha valla bu aaralar donesim yoktu iyice kendimi toplayana kadar . Sonra bi baktım sizler yazzmisiniz bide bu kaçıncı yarismam birincilik geliyor kaçırmak.istemedim . Belki daha iyi olurum burada.diye düşündüm
Kafanı dağıtmak için daha iyi olur canım buralar.Ama BDVde dağıtayım dersen bilemem

Çok geçmiş olsun canım
İyi hadi gözünüz aydın olsun
Daha iyi olur inşaallah
İyi diyelim iyi olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…