• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Canım ne yapıyorsun:KK60:
Sonuçlar belli oldu mu ?
Ne yapayım Nevoşum, 2 gecedir ortanca kızımın nöbetini tutuyordum, sabaha kadar istifar edip durdu:olamaz: Bugün kendine geldi. Sonuçlar iyi çıktı canım çok şükür:KK60: Öncekiler kötüydü onlara göre daha iyiymiş eeg sonucu, ilaç dozu arttırıldı, 5 ay sonra da tekrar eeg çekilecek bakalım. O zamana daha iyi olur İnşaAllah. Sen nasılsın canım:KK60:
Dün pink haber verdiğinde inanamadım birinci olabileceğime su stresli günlerimde birincilik iyi gelecek ha:KK73: :KK73:

Oyum mantıdan yana:KK73:
Cimcimem hoş geldin:KK36:KK oylarıyla dön dedi sana:)En Büyük KK
Oy için teşekkür ederim canım:KK60:

CÇok teşekkür ederim arkadaşlar :60:

He buldum Çok guzel hediyeler gönderilmiş .:KK73: ben bir farklılık olsun diye tencere seti istiyorum duyurulur :KK45::ıslık::KK70::KK70:
İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci:KK45:
CÇok teşekkür ederim arkadaşlar :KK60:
Etiketleme olmadan bildirii gider mi ki?:KK64:Ay sonunu bekleyemedin mi teşekkür etmek için,biz seni aslında dönmen için kandırdık 1.falan değilsin 1.benim sana verdim hakkımı:KK45:

İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci:KK45:

Etiketleme olmadan bildirii gider mi ki?:KK64:Ay sonunu bekleyemedin mi teşekkür etmek için,biz seni aslında dönmen için kandırdık 1.falan değilsin 1.benim sana verdim hakkımı:KK45:

Hahahahha valla bu aaralar donesim yoktu iyice kendimi toplayana kadar . Sonra bi baktım sizler yazzmisiniz bide bu kaçıncı yarismam birincilik geliyor kaçırmak.istemedim . Belki daha iyi olurum burada.diye düşündüm

Hahahahha valla bu aaralar donesim yoktu iyice kendimi toplayana kadar . Sonra bi baktım sizler yazzmisiniz bide bu kaçıncı yarismam birincilik geliyor kaçırmak.istemedim . Belki daha iyi olurum burada.diye düşündüm
Kafanı dağıtmak için daha iyi olur canım buralar.:KK19:Ama BDVde dağıtayım dersen bilemem:skandal:

Ne yapayım Nevoşum, 2 gecedir ortanca kızımın nöbetini tutuyordum, sabaha kadar istifar edip durdu:olamaz: Bugün kendine geldi. Sonuçlar iyi çıktı canım çok şükür:KK60: Öncekiler kötüydü onlara göre daha iyiymiş eeg sonucu, ilaç dozu arttırıldı, 5 ay sonra da tekrar eeg çekilecek bakalım. O zamana daha iyi olur İnşaAllah. Sen nasılsın canım:KK60:

Cimcimem hoş geldin:KK36:KK oylarıyla dön dedi sana:)En Büyük KK
Oy için teşekkür ederim canım:KK60:
Çok geçmiş olsun canım:60:
İyi hadi gözünüz aydın olsun:KK19:
Daha iyi olur inşaallah:KK68:
İyi diyelim iyi olsun canım:KK68:

Back
X