AblamAhhh ahhhh bunlar şirinliğimi, zarafetimi çekememezlikten hep, Nevreste'ninde kibarlığını ve hamaratlığını çekemediğini itiraf etmiş oldun tarifinin üstüne konarak
Şirinim hadi itiraf et ve bu gerçeği kabullen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AblamAhhh ahhhh bunlar şirinliğimi, zarafetimi çekememezlikten hep, Nevreste'ninde kibarlığını ve hamaratlığını çekemediğini itiraf etmiş oldun tarifinin üstüne konarak
Şirinim hadi itiraf et ve bu gerçeği kabullen![]()
Sen o eldiven olmak için yanıp tutuşuyorsun değil miya senın heryerin şirin olsa nolur ya evlat olsan eldivenle sevilirsin ancak nihahahaha![]()
Allah razı olsun bir tepsi değil iki büyük tepsi olsun oylar senin olsunSanırım sana 1 tepsi trileçe yapmam şart oldu hatmece![]()
Yaaaaa orta afrikayi geçtim 52 ne yaa senin o toto aciktami kalmış ben çıtırım,çıtırrrrKakao ve Ben
deynepnaz rüyamda sizi gördüm ya la
Sizlerle karşılaşmışız kalabalık bir yerde ve birbirimizi görünce hemen tanıyoruz..
Kakao sen tam bir hayal kırıklığı idin, çünkü Çad (orta afrikada bir ülke ) asıllıymışsın ve 52 yaşındaymışsın,
Aman yarabbim ne güzel sohbet ettik![]()
Gelmişti genemi gitti o bacıTopiğe canlılık gelmiş,etli yaprak sarma atağa geçmiş,cimcime inşallah tekrar dönersin aramıza
![]()
Senden büyük olduğum kesin ama çad ne alaka ve 5-6 yaşlarında çocuğu olan kadını 52 yaptım yaYaaaaa orta afrikayi geçtim 52 ne yaa senin o toto aciktami kalmış ben çıtırım,çıtırrrr
Ayyy mazallah o kıtırın ı sını kaldirsan a koysanSenden büyük olduğum kesin ama çad ne alaka ve 5-6 yaşlarında çocuğu olan kadını 52 yaptım ya![]()
Hem ne biliyim çıtır olduğunu bence kıtırsın![]()
O senelerden beri yemiyor,benim ise en sevdiğim ...2 yıldır evimizde pişmiyordu da ama nikahta keramet vardır diyerekten yavaş yavaş başladım artık.Kazen senelerden beri patlıcan yemiyorum demişti,isabel patlıcan yemeğine oy vermiş
,artık eşim yemiyor diye patlıcan yemeği de yapmaz
(mı acaba?)
Nasıl olsa artık nikah sende gelsin imam bayıldı gitsin kurdan kebabıO senelerden beri yemiyor,benim ise en sevdiğim ...2 yıldır evimizde pişmiyordu da ama nikahta keramet vardır diyerekten yavaş yavaş başladım artık.![]()
Bacım sen nerelerdesin, sen yoksun diye yemekte favorim yokKazen evlendi mi,eşi kim,kazeni ben gordüm kıyıdan,k öşeden yakışıklı sayılır patronumuz ,sonsuz mutluluklar dilerim kendisine,
Canım çok naziksinBacım sen nerelerdesin, sen yoksun diye yemekte favorim yok![]()
Foruma giremiyorsun ama ,facede boş durmuyorsunCanım çok naziksinişten fırsat bulup giremiyorum foruma önceki gibi pek aktif olamıyorum .
Sahiden mi nereden gördünForuma giremiyorsun ama ,facede boş durmuyorsun.Nerden mi biliyorum ,benim her yerde gözüm var
,senin, Nevreste nin facesini de buldum.
Nevreste kızların da senin gibi asil ve kibar
,geçen gün gördüm
![]()
Senden korkulur deynep ..Foruma giremiyorsun ama ,facede boş durmuyorsun.Nerden mi biliyorum ,benim her yerde gözüm var
,geçen gün gördüm
![]()
Hiç kakaodan bu konuda boş durmayı beklermisin her yerden destek,vatanima,milletime,Foruma giremiyorsun ama ,facede boş durmuyorsun.Nerden mi biliyorum ,benim her yerde gözüm var
,geçen gün gördüm
![]()