• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ahhh ahhhh bunlar şirinliğimi, zarafetimi çekememezlikten hep, Nevreste'ninde kibarlığını ve hamaratlığını çekemediğini itiraf etmiş oldun tarifinin üstüne konarak :KK70:
Şirinim hadi itiraf et ve bu gerçeği kabullen:süslü:
Ablam tolin tolin bizi kıskanıyor hatta kıskançlığından çatlıyor:sus:

ya sizi kıskanan sızın gıbı olsun ya vallahı attırıcam sızı sıteden az kaldı:sinirli::sinirli::KK53:

Kakao ve Ben Kakao ve Ben deynepnaz deynepnaz rüyamda sizi gördüm ya la :olamaz:
Sizlerle karşılaşmışız kalabalık bir yerde ve birbirimizi görünce hemen tanıyoruz..
Kakao sen tam bir hayal kırıklığı idin, çünkü Çad (orta afrikada bir ülke ) asıllıymışsın ve 52 yaşındaymışsın,:KK70:
Aman yarabbim ne güzel sohbet ettik :KK70:
Yaaaaa orta afrikayi geçtim 52 ne yaa senin o toto aciktami kalmış ben çıtırım,çıtırrrr

Yaaaaa orta afrikayi geçtim 52 ne yaa senin o toto aciktami kalmış ben çıtırım,çıtırrrr
Senden büyük olduğum kesin ama çad ne alaka ve 5-6 yaşlarında çocuğu olan kadını 52 yaptım ya
xenforo-smilies-kk53.gif

Hem ne biliyim çıtır olduğunu bence kıtırsın :rapci:

Kazen senelerden beri patlıcan yemiyorum demişti, isabel isabel patlıcan yemeğine oy vermiş:KK45:,artık eşim yemiyor diye patlıcan yemeği de yapmaz:KK69:(mı acaba?)
O senelerden beri yemiyor,benim ise en sevdiğim ...2 yıldır evimizde pişmiyordu da ama nikahta keramet vardır diyerekten yavaş yavaş başladım artık. :işsiz::işsiz:

Canım çok naziksin :KK60:işten fırsat bulup giremiyorum foruma önceki gibi pek aktif olamıyorum .
Foruma giremiyorsun ama ,facede boş durmuyorsun:KK8:.Nerden mi biliyorum ,benim her yerde gözüm var:KK53:,senin, Nevreste nin facesini de buldum. Nevreste Nevreste kızların da senin gibi asil ve kibar:nazar: ,geçen gün gördüm :KK45:

Foruma giremiyorsun ama ,facede boş durmuyorsun:KK8:.Nerden mi biliyorum ,benim her yerde gözüm var:KK53:,senin, Nevreste nin facesini de buldum. Nevreste Nevreste kızların da senin gibi asil ve kibar:nazar: ,geçen gün gördüm :KK45:
Hiç kakaodan bu konuda boş durmayı beklermisin her yerden destek,vatanima,milletime,En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEmadem buldun insan bi pışt der.

Back
X