Ben bir süre daha buradayım
Eşim eve gelemiyor zaten gitmemin bir anlamı yokMisafirlerimiz var..Bir süre sık uğrayamam
Bugün analı kızlı köfte,pizza ve baklava vardı..Baklavayı çektim ama analı kızlıyı çekmeyi unuttum Eki Görüntüle 1859581
Eki Görüntüle 1859580
Sağol canım Yıllardır yaptığım bir tarif ve çok lezzetli canım Hatta tarifini Nevoşun yemek topiğine de yazmıştım, 1-2 sene olmuştur herhalde Bir bakayım ekran resmi alıp eklerim tarifi
Az olmuyor şekeri (tepeleme y. kaşığı), bir de piştikten sonra pudra şekerine bulayınca şeker oranı dengeleniyor. O kısmı da düzelteyim, sağol hatırlattığın için:) Dolu dolu 1 su bardağı değil de (fazla gelir) 1 su bardağına yakın pudra şekerine 2 tatlı kaşığı(tepeleme) tarçın ekliyorum.
Az olmuyor şekeri (tepeleme y. kaşığı), bir de piştikten sonra pudra şekerine bulayınca şeker oranı dengeleniyor. O kısmı da düzelteyim, sağol hatırlattığın için:) Dolu dolu 1 su bardağı değil de (fazla gelir) 1 su bardağına yakın pudra şekerine 2 tatlı kaşığı(tepeleme) tarçın ekliyorum.
Kızlar hepiniz harikasınız,bunlar ne böyleeeee offff ki ne offff
Hepinizin eline emeğine sağlık canlar,valla herkesin sofrası birbirinden mükemmel,yemekler,masa düzenleri süper.Ama maalesef tek oy hakkımız var ve şu an olsa önce hangisinin tadına bakmak isterdim diye düşündüğümde oyumu içli köfteden yana kullanıyorum