Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Allah iyilik versin canım Nevoş yoğunmuş canım, şehir dışından misafirleri gelecekmiş

Yok canım evinde değil, annesindeymiş hâlâ Ne mutludur şimdi anneciği, hamarat kızı yanında
İyiymiş o zaman ,işi kolaymış,benim kız da böyle giderse hamarat olacağa benziyor.Evi süpürürken ,silerken,balkon yıkarken ,sarma sararken ,börek açarken kısaca her iş yaptığımda O da yapmak istiyor ,beni bayağı yoruyor,keşke büyüyünce de aynı heves olsa ama nerdeee.Bu arada senin geçen gün annen hakkında yazdığın yazıyı okudum ,içim çok acıdı,üzüldüm.Allah annene rahmet eylesin

Benim ortancayla küçük kızım da çok hevesli, hatta geçen hamur açarken ben de yapıcam diye ağlayacaktı neredeyse
Verdim ben de biraz açtı rahatladı:) Büyüyünce de dediğin gibi aynı heves olur diye umuyorum
Amin canım, Allah razı olsun Rabb'im kimseyi annesiz bırakmasın İnşaAllah.

Amin canım.Yazacak çok şey geçiyor da içimden çıkmam gerekiyor malum yemek derdi,seni çok öpüyorum,inşallah başka zaman devam ederiz.

Nasıl olsa tayin bekliyorum diye büyük temizliğe girişmemişti Nevoş,şimdi temizliğe girişmiştir ,kimbilir neler döktürecek misafirlerine
Ben bir süre daha buradayım
Eşim eve gelemiyor zaten gitmemin bir anlamı yokMisafirlerimiz var..Bir süre sık uğrayamam
Bugün analı kızlı köfte,pizza ve baklava vardı..Baklavayı çektim ama analı kızlıyı çekmeyi unuttum

İnşaallah olur canım Ama yemek merakı çocukluktan başlıyor kendimden biliyorum

Oh ohh, döktürmüşsün yine hamarat arkadaşım
Ellerine sağlık canım
İnşaallah olur canım Ama yemek merakı çocukluktan başlıyor kendimden biliyorum
Hepsi senin gibi olsun daha ne isterim Nevoşum

Oh ohh, döktürmüşsün yine hamarat arkadaşım
Ellerine sağlık canım

Hepsi senin gibi olsun daha ne isterim Nevoşum
Sağol canımİkinci kez baklava dilimi kesiyorum yavaş yavaş bu kesme işinide öğreneceğim
rabia01 olsaydı yamuk olmuş diye laf ederdi

Nasılsın canım

Nevoşum eşin 2 gün öncesinden dolayı mı gelmiyor eve? Rabb'im yardımcısı olsun ve O' na emanet olsun İnşaAllah ( Bütün vatansever asker ve polislerim de dahil).

Sağol canımİkinci kez baklava dilimi kesiyorum yavaş yavaş bu kesme işinide öğreneceğim
rabia01 olsaydı yamuk olmuş diye laf ederdi

Nasılsın canım
Aynen Nevoşum, bir şeyi de beğense şaşarım Benim mantılara demediğini bırakmadı ama oyunu da bana vermiş Oy için öpücük yollayayım Hakkaten nerde bu kız yine, kayıplarda Kesim çok başarılı Nevoşum
İyiyim canım, sen nasılsın

Bizi çekemiyor kusur buluyor Kendisi yapsın görelim
Bu sıra yoğunum sormadım ne yapıyor hic bilmiyorum..
İyi diyelim iyi olsun canım..İzmir'de yaşayan yaşlı bir halam var.Babam yatalak biliyorsun.Yıllar sonra geldiler ve iki kardeş ölmeden birbirlerini bir daha gördüler..Tabi kızları ve torunlarıda gelince bayağı kalabalık olduk.Yemek,bulaşık vs koşturuyoruz

Tembelliğini örtbas ediyor işte bize kusur bularak
Ne güzel olmuş canım ya, uzun ömürleri olsun İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…