İyi diyelim iyi olalım gülümNasılsın canım.
Siyasi İçerik Yasaktır.
Allah iyilik versin canımİyi diyelim iyi olalım gülüm,seni yine profillerde gördüm de ,Nevoş ortalıklarda yok,yine geziyor herhalde
Hatmece neden banlanmış diye merak ettim ama gördüm ki ,siyasi mesaj yazmışsın,ne yazdığını çok merak ettim,bilen varsa özelden yazabilir.
Nasıl olsa tayin bekliyorum diye büyük temizliğe girişmemişti Nevoş,şimdi temizliğe girişmiştirAllah iyilik versin canımNevoş yoğunmuş canım, şehir dışından misafirleri gelecekmiş
Yok canım evinde değil, annesindeymiş hâlâNasıl olsa tayin bekliyorum diye büyük temizliğe girişmemişti Nevoş,şimdi temizliğe girişmiştir,kimbilir neler döktürecek misafirlerine
İyiymiş o zaman ,işi kolaymış,benim kız da böyle giderse hamarat olacağa benziyorYok canım evinde değil, annesindeymiş hâlâNe mutludur şimdi anneciği, hamarat kızı yanında
Benim ortancayla küçük kızım da çok hevesli, hatta geçen hamur açarken ben de yapıcam diye ağlayacaktı neredeyseİyiymiş o zaman ,işi kolaymış,benim kız da böyle giderse hamarat olacağa benziyor.Evi süpürürken ,silerken,balkon yıkarken ,sarma sararken ,börek açarken kısaca her iş yaptığımda O da yapmak istiyor ,beni bayağı yoruyor,keşke büyüyünce de aynı heves olsa ama nerdeee. Bu arada senin geçen gün annen hakkında yazdığın yazıyı okudum ,içim çok acıdı,üzüldüm.Allah annene rahmet eylesin
Amin canım.Benim ortancayla küçük kızım da çok hevesli, hatta geçen hamur açarken ben de yapıcam diye ağlayacaktı neredeyse
Verdim ben de biraz açtı rahatladı:) Büyüyünce de dediğin gibi aynı heves olur diye umuyorum
Amin canım, Allah razı olsunRabb'im kimseyi annesiz bırakmasın İnşaAllah.
Kolay gelsin canım, ben de yemek için kolları sıvayayım:) Ben de çok öpüyorum canım, görüşürüzAmin canım.Yazacak çok şey geçiyor da içimden çıkmam gerekiyor malum yemek derdi,seni çok öpüyorum, inşallah başka zaman devam ederiz.
Ben bir süre daha buradayımNasıl olsa tayin bekliyorum diye büyük temizliğe girişmemişti Nevoş,şimdi temizliğe girişmiştir,kimbilir neler döktürecek misafirlerine
İnşaallah olur canımBenim ortancayla küçük kızım da çok hevesli, hatta geçen hamur açarken ben de yapıcam diye ağlayacaktı neredeyse
Verdim ben de biraz açtı rahatladı:) Büyüyünce de dediğin gibi aynı heves olur diye umuyorum
Amin canım, Allah razı olsunRabb'im kimseyi annesiz bırakmasın İnşaAllah.
Oh ohh, döktürmüşsün yine hamarat arkadaşımBen bir süre daha buradayım
Eşim eve gelemiyor zaten gitmemin bir anlamı yokMisafirlerimiz var..Bir süre sık uğrayamam
Bugün analı kızlı köfte,pizza ve baklava vardı..Baklavayı çektim ama analı kızlıyı çekmeyi unuttum
Eki Görüntüle 1859581 Eki Görüntüle 1859580
Hepsi senin gibi olsun daha ne isterim Nevoşumİnşaallah olur canımAma yemek merakı çocukluktan başlıyor kendimden biliyorum
Sağol canımOh ohh, döktürmüşsün yine hamarat arkadaşım
Ellerine sağlık canım
Hepsi senin gibi olsun daha ne isterim Nevoşum
Evet canım yoğun çalışıyorNevoşum eşin 2 gün öncesinden dolayı mı gelmiyor eve? Rabb'im yardımcısı olsun ve O' na emanet olsun İnşaAllah ( Bütün vatansever asker ve polislerim de dahil).
Aynen Nevoşum, bir şeyi de beğense şaşarımSağol canımİkinci kez baklava dilimi kesiyorum yavaş yavaş bu kesme işinide öğreneceğim
rabia01 olsaydı yamuk olmuş diye laf ederdi
Nasılsın canım
Bizi çekemiyor kusur buluyorAynen Nevoşum, bir şeyi de beğense şaşarımBenim mantılara demediğini bırakmadı ama oyunu da bana vermiş Oy için öpücük yollayayım Hakkaten nerde bu kız yine, kayıplarda Kesim çok başarılı Nevoşum
İyiyim canım, sen nasılsın
Rabb'im kolaylık versin canım İnşaAllahEvet canım yoğun çalışıyor
Amin canım
Tembelliğini örtbas ediyor işte bize kusur bularakBizi çekemiyor kusur buluyorKendisi yapsın görelim
Bu sıra yoğunum sormadım ne yapıyor hic bilmiyorum..
İyi diyelim iyi olsun canım..İzmir'de yaşayan yaşlı bir halam var.Babam yatalak biliyorsun.Yıllar sonra geldiler ve iki kardeş ölmeden birbirlerini bir daha gördüler..Tabi kızları ve torunlarıda gelince bayağı kalabalık olduk.Yemek,bulaşık vs koşturuyoruz
Tembellikten değil beceriksizliktenTembelliğini örtbas ediyor işte bize kusur bularak
Ne güzel olmuş canım ya, uzun ömürleri olsun İnşaAllah
Bu mesajdan sonra topiği bombalar bu kız, hazırlıklı ol NevoşumTembellikten değil beceriksizlikten
Amin canım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?