Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
-VUSLAT-
çok geçmiş olsun. Ciddi bişey yoktur inşallah okuyamadım sayfaları bu kez. deynepnaz
deynebim sanada çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu? Benim kızımda bugün düştü azıcık dizi yaralandı sürekli öptürüyor.. Öyle uyudu kaldı..
Teşekkür ederim canım,gaz sancısıymış düzeldi Allaha şükür ,şimdi uykum geldi yatalım diyor ben de çıkıyordum ,senin kızını da öptüm canım,çok nazlı bizim kızlar
-VUSLAT-
çok geçmiş olsun. Ciddi bişey yoktur inşallah okuyamadım sayfaları bu kez. deynepnaz
deynebim sanada çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu? Benim kızımda bugün düştü azıcık dizi yaralandı sürekli öptürüyor.. Öyle uyudu kaldı..
Herkese selamlar, oylamayı takip ediyorum ama evde telefondan bu siteye bağlanamadığım için yazamıyorum. Bana oy veren herkese teşekkür ediyorum:) Güzel bir yarışmaydı herkesin ellerine sağlık..