• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazan Sofraları(2025)

İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın 🤗 😍
Ramazanda uyku düzenim çok bozuldu. 😶‍🌫️
Ben de iyiyim şükür aşkom 🥰
Benim de öyle valla uykusuzluk mahvediyor oğlana kalkamayız diye uyumuyorum sahurdan sonra ,sonra da zaten kızın saati geliyor onu bırakıp gelince yatıyorum öğlene kadar işte .
Gece gece bir de a4 kağıdı bitmiş çıktı ödev varmış resim defterinden a4 boyutu çizip kestim onlarla uğraştım neyse ki oldu😂
Çıkınca şimdi top top alacağım a4 dursun 🤣

Ben de iyiyim şükür aşkom 🥰
Benim de öyle valla uykusuzluk mahvediyor oğlana kalkamayız diye uyumuyorum sahurdan sonra ,sonra da zaten kızın saati geliyor onu bırakıp gelince yatıyorum öğlene kadar işte .
Gece gece bir de a4 kağıdı bitmiş çıktı ödev varmış resim defterinden a4 boyutu çizip kestim onlarla uğraştım neyse ki oldu😂
Çıkınca şimdi top top alacağım a4 dursun 🤣
Allah kolaylık versin aşkom maşallah sana 🧿
Ben daha uyumadım. Bir saate yakın uyurum. Sonra oğlanı gönderiyorum. Tekrar yatıyorum kalkıyorum saat 12 olmuş😁5-6 saat uyku ile geziyorum. 😁Ama çok huzurlu, çok keyifli 😍
Rabbim kabul etsin 🤲 🥰

Allah kolaylık versin aşkom maşallah sana 🧿
Ben daha uyumadım. Bir saate yakın uyurum. Sonra oğlanı gönderiyorum. Tekrar yatıyorum kalkıyorum saat 12 olmuş😁5-6 saat uyku ile geziyorum. 😁Ama çok huzurlu, çok keyifli 😍
Rabbim kabul etsin 🤲 🥰
Amin aşkom ,öyle tabi Rabbim hepimizinkini kabul etsin 😍🤲

Back
X