Masa düzeni + 1 tane de yemek tarifi olsu nistedik bu salata da olabilir ana yemekte tatlı da.
bu arada masa düzeninde (masa düzeni dediysek yer sofrası olmaz asla demedik ki çok özledim şöyle yer sofrasını) muhteşem bir sunum tabakların kalitesinden çok yemeklere baktırsın bakayım oyu kim alacak : )
ben pide sipraiş verip yemekteyim onu masaya koyup çekip yollasam olur mu ki ?
Kazen gelsin de kesin cevabi versin bence.Bir tarifmi,yoksa birkac tarifte ekleyebiliyormuyuz...
Bana ne oluyorsa,katilmicam halde heyecan basti
Masa düzeni + 1 tane de yemek tarifi olsu nistedik bu salata da olabilir ana yemekte tatlı da.
bu arada masa düzeninde (masa düzeni dediysek yer sofrası olmaz asla demedik ki çok özledim şöyle yer sofrasını) muhteşem bir sunum tabakların kalitesinden çok yemeklere baktırsın bakayım oyu kim alacak : )
Ayni seyi söylemisiz zaten..Masa düzeni + 1 tane de yemek tarifi olsu nistedik bu salata da olabilir ana yemekte tatlı da.
Benimde ailem burda degil,5 kisilik cekirdek aileyimKatılmıyacak mısın canımBak 1 tarifmiş
Benimde ailem burda degil,5 kisilik cekirdek aileyim
Ama yapip komsulara dagitsam olur
Ben de aynı durumdayımTamam canım bakalım umarım katılım olur sabırsızlıkla bekliyorum
ben katılıcam yaa, catlarım katılmazsam
aslında yarın girişebilirim.. misafir oldugu zaman kafam yogun olur, dalgınlıgıma gelir, atladıgım yerler olur.
eşimle beraber özel bi iftar yaparız :)
aklımda bı dunya sey var... hepsini yaparsam zorla yedırırım, çatlar adam valla...
Kazen gelsin de kesin cevabi versin bence.Bir tarifmi,yoksa birkac tarifte ekleyebiliyormuyuz...
Bana ne oluyorsa,katilmicam halde heyecan basti
Bende geleneksel pizza ismarlayip onun resmini koyayim o zaman.
Datlum katılacak mısın
bilmem belki katılırım.
yani katılmayı isterim
Tamam canım Allah kolaylık versinVazgeçmeden bekliyoruz
Sen yaptıktan sonra neden olmasın canımamin canım, cümlemize. geçen yaz kayınvalidenin bahçede açmıştık iftarları. bu sende oryaa geçeceğiz.il dışındaki kaynımın teşrifni bekliyoruz. çok güzel oluyor kalablık ile. yemeklerini hepsini ben yapmıyorum orda eltimle bölüşüyoruz.ama masa çok güzel oluyo iki şeçit yaptığım bir gün orda masayıda ben hazırlasam katılsam olur mu ki. (eltiminde işine yarar)
Sen yaptıktan sonra neden olmasın canımÇeşit yapma imkanın olur Eltininde işine yarar yaramaz mı
Öyle söyler tabi kiher gün yarışma olsa der
her gün yarışma olsa der
katılıcaksın datlucaducum :))) goruyorum ben ısıgı sende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?