Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
katılmak isterdim ama kimse yok ki sofra kuracağım yanlız başımayım, gelen giden de yok

katılanlara başarılar...

yemekleri yapacağız, birde sofra kuracağız öylemi Nevoş. yani mesela üç çeişt yemek yapacağız, tatlı yapacağız ayrı yarı yapımlarını resimleyeceğzi, sonra da sofra kurumunu ayrı ayrı resimleyeceğiz ekleyeceğiz , öyle mi?:44:

Benim bildigim Ausencia katilirdi. Belki de dusunuyor bilemem.

Katilanlara basarilar dilerim.

Mahalle kasabi Kazen abi.
biri katılsın atrıksonrası çorap söküğü gibi gelir
sanırım bu yarışmanın birincisi için özel bir hediye olur, öyle tahmn edyorum

hehe anladım

sen katılacaksın sanırım yarışmaya

açıkçası ben çok anlmadım, biri katılsın bir göreyim, düşünürüz

Katılmayı düşünüyor musunuzBekliyoruz kimseden ses çıkmıyor

eğlenceli bi kategori aslında.. Ve çokta güzel şeyler çıkabilir..
aslında katılmayı düşündüm ama ney karar veremedim henüz belli olmaz

Omegazin sayisinda ekleyecegim bu kez. Gerci yarismanin baslangicinda eklemistik haber olarak ama yine eklemekte yarar var.

Cnm ben anladigimi anlatayim,sanirim öyle olacak.
Iftar icin ne hazirlayacaksan hazirliyorsun.Ana yemek,salata,corba,tatli gibi,kac cesit olduysa.
Sonra icinden bir tarifi ayrintili sekilde anlatiyorsun.Diger yarismalarda oldugu gibi resimlerle.
Daha sonra masani hazirlayip,resmini cekiyorsun.Yaptigin cesitlerinde resmini cek istersen ayri,ayri tabaklarda...

Bekliyoruz artik 1 tarif

son katılım tarihi ne zaman kazen öğrene bilirmiyim
10 Ağustos
Canım açıkçası o konu hakkında fikrim yok:44:Ama tamamen masaya koyduklarımız değilde birkaç tanesinin tarifini eklesek olur diye düşünüyorum..Mesela ana yemek ,farklı bir pilavsa onun tarifi zeytinyağlı veya başka bir ara yemek yapılacaksa onun tarifi olabilir.Tatlı tarifi eklenebilir...:44:Sonrada sofrada buluşmaları
Öyle mi katılacak mısın bekliyoruz o haldeYani bence tamamen masaya koyduklarının tarifi değilde bu tarifim görünüş ve tarif olarak güzel yarışmayyı kazanırım dediklerimizin tarifini verebiliriz

eğlenceli bi kategori aslında.. Ve çokta güzel şeyler çıkabilir..
aslında katılmayı düşündüm ama ney karar veremedim henüz belli olmaz

Sizi yarışmada daha önce görmedik bu kategoride görmek isterizÇok eğlenceli olduğunu düşünüyorum

Ben yarışmaya katılımın daha olmamasının sebebini hem sürenin daha olması,hemde biri katılsın bakalım neler nasıl yapacağız görelim ona göre katılalım diye beklenildiğini düşünüyorum..:44:Ramazan özel masası olunca anlaşılmadı galiba tüm tarifler mi verilecek yoksa 1-2 tanesi miBence can alıcı yemeklerinizin tarifleri ve yapım aşamaları eklense yeterli olurHerkes birbirini beklerse yarışma hiç başlamayacak

Tarifiniz dedigine göre 1 tarif verilmeli.Diger yemeklerde masa düzeniyle birlikte sergilenmeli diye düsünmüstüm ben acikcasi.

Son düzenleme:
Tarifiniz dedigine göre 1 tarif verilmeli.Diger yemeklerde masa düzeniyle birlikte sergilenmeli diye düsünmüstüm ben acikcasi.

Masa düzeni + 1 tane de yemek tarifi olsu nistedik bu salata da olabilir ana yemekte tatlı da.

bu arada masa düzeninde (masa düzeni dediysek yer sofrası olmaz asla demedik ki çok özledim şöyle yer sofrasını) muhteşem bir sunum tabakların kalitesinden çok yemeklere baktırsın bakayım oyu kim alacak : )

ben pide sipraiş verip yemekteyim onu masaya koyup çekip yollasam olur mu ki ?

Kazen gelsin de kesin cevabi versin bence.Bir tarifmi,yoksa birkac tarifte ekleyebiliyormuyuz...

Bana ne oluyorsa,katilmicam halde heyecan basti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…