Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
katılmak isterdim ama kimse yok ki sofra kuracağım yanlız başımayım, gelen giden de yok :14:

katılanlara başarılar...

Merhaba:3:
Yemeklerinizi yapacaksınız ve resimlerini çekip http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ buraya yeni konu açacaksınız:34:
Örnek konu içinde buraya bakabilirsiniz:34:http://www.kadinlarkulubu.com/pastalar/627922-cilek-soslu-cheesecake-41.html bu linkteki tarif en son pasta yarışmasının 1.sinin açtığı konu:34:Sizde kendinize yeni konu açacaksınız:31:
Katılım diğer koşulları ilk sayfada ilk mesajda yazılı:34:Başka sorun olursa yardımcı olurum:16:

yemekleri yapacağız, birde sofra kuracağız öylemi Nevoş. yani mesela üç çeişt yemek yapacağız, tatlı yapacağız ayrı yarı yapımlarını resimleyeceğzi, sonra da sofra kurumunu ayrı ayrı resimleyeceğiz ekleyeceğiz , öyle mi?:44:

Benim bildigim Ausencia katilirdi. Belki de dusunuyor bilemem.

Katilanlara basarilar dilerim.

Mahalle kasabi Kazen abi. :9:
biri katılsın atrık:9:sonrası çorap söküğü gibi gelir
sanırım bu yarışmanın birincisi için özel bir hediye olur, öyle tahmn edyorum:21:

hehe anladım :31:

sen katılacaksın sanırım yarışmaya

açıkçası ben çok anlmadım, biri katılsın bir göreyim, düşünürüz:31:

Katılmayı düşünüyor musunuz:52::52::52:Bekliyoruz kimseden ses çıkmıyor:5:

eğlenceli bi kategori aslında.. Ve çokta güzel şeyler çıkabilir..
aslında katılmayı düşündüm ama ney karar veremedim henüz belli olmaz
:28:

sanırım bu yarışmanın birincisi için özel bir hediye olur, öyle tahmn edyorum:21:

Omegazin sayisinda ekleyecegim bu kez. Gerci yarismanin baslangicinda eklemistik haber olarak ama yine eklemekte yarar var. :34:

yemekleri yapacağız, birde sofra kuracağız öylemi Nevoş. yani mesela üç çeişt yemek yapacağız, tatlı yapacağız ayrı yarı yapımlarını resimleyeceğzi, sonra da sofra kurumunu ayrı ayrı resimleyeceğiz ekleyeceğiz , öyle mi?:44:
Cnm ben anladigimi anlatayim,sanirim öyle olacak.
Iftar icin ne hazirlayacaksan hazirliyorsun.Ana yemek,salata,corba,tatli gibi,kac cesit olduysa.
Sonra icinden bir tarifi ayrintili sekilde anlatiyorsun.Diger yarismalarda oldugu gibi resimlerle.
Daha sonra masani hazirlayip,resmini cekiyorsun.Yaptigin cesitlerinde resmini cek istersen ayri,ayri tabaklarda...

Bekliyoruz artik 1 tarif
:56:

son katılım tarihi ne zaman kazen öğrene bilirmiyim
10 Ağustos:34:
Canım açıkçası o konu hakkında fikrim yok:44:Ama tamamen masaya koyduklarımız değilde birkaç tanesinin tarifini eklesek olur diye düşünüyorum..Mesela ana yemek ,farklı bir pilavsa onun tarifi zeytinyağlı veya başka bir ara yemek yapılacaksa onun tarifi olabilir.Tatlı tarifi eklenebilir...:44:Sonrada sofrada buluşmaları:9::56:

Öyle mi katılacak mısın bekliyoruz o halde:52:Yani bence tamamen masaya koyduklarının tarifi değilde bu tarifim görünüş ve tarif olarak güzel yarışmayyı kazanırım dediklerimizin tarifini verebiliriz:34:

eğlenceli bi kategori aslında.. Ve çokta güzel şeyler çıkabilir..
aslında katılmayı düşündüm ama ney karar veremedim henüz belli olmaz
:28:
Sizi yarışmada daha önce görmedik bu kategoride görmek isteriz:34::56:Çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum:16:

Ben yarışmaya katılımın daha olmamasının sebebini hem sürenin daha olması,hemde biri katılsın bakalım neler nasıl yapacağız görelim ona göre katılalım diye beklenildiğini düşünüyorum..:44:Ramazan özel masası olunca anlaşılmadı galiba tüm tarifler mi verilecek yoksa 1-2 tanesi mi:31:Bence can alıcı yemeklerinizin tarifleri ve yapım aşamaları eklense yeterli olur:34:Herkes birbirini beklerse yarışma hiç başlamayacak:9:

- Yarışmaya katılım şekli;

Bu kategoriye konu ismi : Masanıza verdiğiniz isim ve tarifinizin ismi şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.

Tarifiniz dedigine göre 1 tarif verilmeli.Diger yemeklerde masa düzeniyle birlikte sergilenmeli diye düsünmüstüm ben acikcasi.

Son düzenleme:
Tarifiniz dedigine göre 1 tarif verilmeli.Diger yemeklerde masa düzeniyle birlikte sergilenmeli diye düsünmüstüm ben acikcasi.

Masa düzeni + 1 tane de yemek tarifi olsu nistedik bu salata da olabilir ana yemekte tatlı da.

bu arada masa düzeninde (masa düzeni dediysek yer sofrası olmaz asla demedik ki çok özledim şöyle yer sofrasını) muhteşem bir sunum tabakların kalitesinden çok yemeklere baktırsın bakayım oyu kim alacak : )

ben pide sipraiş verip yemekteyim onu masaya koyup çekip yollasam olur mu ki ?

Kazen gelsin de kesin cevabi versin bence.Bir tarifmi,yoksa birkac tarifte ekleyebiliyormuyuz...

Bana ne oluyorsa,katilmicam halde heyecan basti:56:

Back
X