- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılmak isterdim ama kimse yok ki sofra kuracağım yanlız başımayım, gelen giden de yok
katılanlara başarılar...
Merhaba
Yemeklerinizi yapacaksınız ve resimlerini çekip http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ buraya yeni konu açacaksınız
Örnek konu içinde buraya bakabilirsinizhttp://www.kadinlarkulubu.com/pastalar/627922-cilek-soslu-cheesecake-41.html bu linkteki tarif en son pasta yarışmasının 1.sinin açtığı konu
Sizde kendinize yeni konu açacaksınız
Katılım diğer koşulları ilk sayfada ilk mesajda yazılıBaşka sorun olursa yardımcı olurum
![]()
keşke yakın olsak hep birlikte bir iftar yapardık kk ile
![]()
ah ne güzel söyledin harika olurdu
akşam saati içime burukluk çöküyor vallahi...
evet çok zor olur, yurt dışındamsıın![]()
hayır canım değilim İzmir'deyim ben...
sen nerede yaşıyorsun peki ?
iç anadoludayım ben baş harfi Y![]()
biri katılsın atrıkBenim bildigim Ausencia katilirdi. Belki de dusunuyor bilemem.
Katilanlara basarilar dilerim.
Mahalle kasabi Kazen abi.![]()
hehe anladım
sen katılacaksın sanırım yarışmaya
Katılmayı düşünüyor musunuzBekliyoruz kimseden ses çıkmıyor
![]()
biri katılsın atrıksonrası çorap söküğü gibi gelir
sanırım bu yarışmanın birincisi için özel bir hediye olur, öyle tahmn edyorum
açıkçası ben çok anlmadım, biri katılsın bir göreyim, düşünürüz![]()
Cnm ben anladigimi anlatayim,sanirim öyle olacak.yemekleri yapacağız, birde sofra kuracağız öylemi Nevoş. yani mesela üç çeişt yemek yapacağız, tatlı yapacağız ayrı yarı yapımlarını resimleyeceğzi, sonra da sofra kurumunu ayrı ayrı resimleyeceğiz ekleyeceğiz , öyle mi?:44:
Kapak resmi yapcenmi tarifimi,mesur edcenmi.Yoksa katilmamOmegazin sayisinda ekleyecegim bu kez. Gerci yarismanin baslangicinda eklemistik haber olarak ama yine eklemekte yarar var.![]()
10 Ağustosson katılım tarihi ne zaman kazen öğrene bilirmiyim
Canım açıkçası o konu hakkında fikrim yok:44:Ama tamamen masaya koyduklarımız değilde birkaç tanesinin tarifini eklesek olur diye düşünüyorum..Mesela ana yemek ,farklı bir pilavsa onun tarifi zeytinyağlı veya başka bir ara yemek yapılacaksa onun tarifi olabilir.Tatlı tarifi eklenebilir...:44:Sonrada sofrada buluşmalarıyemekleri yapacağız, birde sofra kuracağız öylemi Nevoş. yani mesela üç çeişt yemek yapacağız, tatlı yapacağız ayrı yarı yapımlarını resimleyeceğzi, sonra da sofra kurumunu ayrı ayrı resimleyeceğiz ekleyeceğiz , öyle mi?:44:
Öyle mi katılacak mısın bekliyoruz o haldebiri katılsın atrıksonrası çorap söküğü gibi gelir
sanırım bu yarışmanın birincisi için özel bir hediye olur, öyle tahmn edyorum
açıkçası ben çok anlmadım, biri katılsın bir göreyim, düşünürüz![]()
Sizi yarışmada daha önce görmedik bu kategoride görmek isteriz
eğlenceli bi kategori aslında.. Ve çokta güzel şeyler çıkabilir..
aslında katılmayı düşündüm ama ney karar veremedim henüz belli olmaz
Kapak resmi yapcenmi tarifimi,mesur edcenmi.Yoksa katilmam![]()
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Masanıza verdiğiniz isim ve tarifinizin ismi şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Tarifiniz dedigine göre 1 tarif verilmeli.Diger yemeklerde masa düzeniyle birlikte sergilenmeli diye düsünmüstüm ben acikcasi.