oktay ustayı seyrediyorum bir yandan , mönü konusunda baya faydası oluyo![]()
Kafanda menüyü oluşturmaya başla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oktay ustayı seyrediyorum bir yandan , mönü konusunda baya faydası oluyo![]()
Kafanda menüyü oluşturmaya başla:13:Ne yapacağını buldun mu gerisi kolay olur
![]()
Gelecek hafta misafirlerim geldiğinde, Allah'tan bir mani çıkmazsa ve oğluşum bi terslik yapmazsa katılmayı düşünüyorum :)
Ellerinize sağlık![]()
bu akşam ki iftar menüsü : ) içindekileri tamamen uydurdum tavuk, karides, soğan, biber ve tereyağ...
yanına da kola al işte iftar : )
![]()
bu akşam ki iftar menüsü : ) içindekileri tamamen uydurdum tavuk, karides, soğan, biber ve tereyağ...
![]()
Kazen karides ve tavugu yanyana nasil kullandin. :26:
![]()
köri sosunun cazibesi ile tavuk göğsünü minik minik yedirdim : ) üzerine jumbo karidesler...
grume gelse içinde tavuk olduğunu anlamaz.
![]()
![]()
İşin aslı tavuk tantuni yapacaktım, sonra içine köriyi kaptırınca bu tantunilikten çıktı sebzeleri hafif çiğ ve iri sevdiğimden çok öldürmüyorum sebzeler bana iri iri bakınca üzerine jumbo karidesleri döktüm. Sonuç artık parmaklarım yok : )
köri sosunun cazibesi ile tavuk göğsünü minik minik yedirdim : ) üzerine jumbo karidesler...
gurme gelse içinde tavuk olduğunu anlamaz.