31 Temmuz'da Mogolistan'a Nirvana'yı bulmaya gideceğimden bu yarışmanın sonucunu oralardan göreceğim.
Belki birinciye güzel bir hediye getiririm oradan : )
Teyzem yoğun bakımda kardeşim hastanede olduğundan kimin kazandığını bile göremedim sanırım Egunal arkadaşım.Onu buradan tebrik ederim.
Ramazan için bende katılabilirdim belki ama benim yemek masam var fakat biz hiç masada yemek yemiyoruz ki yer sofrası olsada öyle aman aman yemek takımım süslü püslü şeylerim yokkine.
Sanırım ben izleyiciyim yine.Katılacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar.
geçmiş olsun sey_ren cim hastalarınıza Allah acil şifa versin süslü püslü yemek takımına gerek yokki bence önemli olan temizlik ve düzen olması hem yer sofralarının tadıda bi başka güzeldir bana sorarsan insanlar daha samimi, daha bi sıcak ortamda sohbet içerisinde yemeklerini yerler keşke eski geleneklerimizi hepimiz devam ettirebilsek
diğer yarışma başladığından beri düşünüyorum bu sponsorluğunda neden demek zorundayız onu anlayabilmiş değilim hala kasap vs yoğurt moğurt sponsorluğunda demesek olmuyor mu ve niçin gerekli bu şart:26:
bu arada ben katılsam paşa babam sponsorluğunda olur heralde haha
bende sabahki konuşmalarınızdan köftelere karar verdiğinizi sanıp hayırlı olsun demiştim diğer topikte ama bu daha isabetli bir karar olmuş ramazanın o kendine özgü güzel havasında çok güzel neşeli bereketli sofralar hazırlanır hep bunları paylaşmak hepimiz adına değişik fikirler edinmek için çok iyi olacak katılacak herkese başarılar dilerim şimdiden
Teyzem yoğun bakımda kardeşim hastanede olduğundan kimin kazandığını bile göremedim sanırım Egunal arkadaşım.Onu buradan tebrik ederim.
Ramazan için bende katılabilirdim belki ama benim yemek masam var fakat biz hiç masada yemek yemiyoruz ki yer sofrası olsada öyle aman aman yemek takımım süslü püslü şeylerim yokkine.
Yarışma kategorisi belli olmuşÇok güzel bir kategori olmuş Kimler katılacak
Süre bayağı uzun katılım çok olur diye düşünüyorum
misafir için birilerini çağırdığımız gün çekip fotolarını koymak lazım tabii bir de ana yemek yapılcak...
Çok geçmiş olsun canım:26:Teyzem yoğun bakımda kardeşim hastanede olduğundan kimin kazandığını bile göremedim sanırım Egunal arkadaşım.Onu buradan tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?