Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
arkadaşlar benim anladıgım kadarıyla bir yemegi ayrıntılı bir sekilde anlatıcaz iftar soframızım resimini cekip eklicez dogrumudur :44: :44:
eger benim anladıgım gibiyse kazen bende varım yarışmada
Evet canım anladığın gibi 1 değil birkaç tarif vermekte sana kalmış

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese. Merak ettiğim (aslında anlamadığım) birşey var. Masamızı hazırladık yemeğimizi vsvsvs fotolar çekindi ve konu açarak katıldık diyelim yarışmaya. Herkes konumuzu görecek mi yoksa 5 kişiye ulaşınca konu açanlar ozaman mı görünecek?? Anlatabildim mi bilmiyorum ?

Konunuzu açacaksınızDaha sonra konu kontrol edilecek bir sorun var mı diye :44:Sonra hemen yayınlanacak

Canım çok teşekkürlerAma resim alıntıYemekleri yapıp masa hazırlamak kolay ama bunları yiyecek birilerinin olması gerekiyorO yüzden böyle bir sofra hazırlayamam(şimdilik)Ahhh hazırlasam yarışmaya katılırdımÇok sağol

aynen öyle canım, mübarek gün yapmak değil yemek önemli, çok yapıyosun yenmeyince israf oluyo insnaın içi acıyo

Hadi hanımlar, hünerlerinizi sergileyin, yaptıklarınızın tariflerini ve fotolarını paylaşın gözümüz gönlümüz bayram etsin

bu yarışmaya nasıl başvuru yapacağız bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
Merhaba
Öncelikle yemeklerinizi yapacaksınızSonra fotograflarınızı çekeceksiniz ve konuyu buraya http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ açacaksınızDaha sonra yarışma katılım süresi http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html dolunca burdan açılan anketle yarışma başlayacak

Hadi hanımlar, hünerlerinizi sergileyin, yaptıklarınızın tariflerini ve fotolarını paylaşın gözümüz gönlümüz bayram etsin
Ama ben seni gördümmü korkuyom:18:
Yemegin tuzu fazla kacar,ceza yeriz mazallah
:18:

2 günlük temizligim kaldi,o zamana kadar katilan olmazsa kollari sivarim heralde.yoksa kategori güme gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…