- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
eline saglık diyeyim ama karıdesler kalsın hiç güzel görünmüyor
bu akşam ki iftar menüsü : ) içindekileri tamamen uydurdum tavuk, karides, soğan, biber ve tereyağ...
yanına da kola al işte iftar : )
Evet canım anladığın gibiarkadaşlar benim anladıgım kadarıyla bir yemegi ayrıntılı bir sekilde anlatıcaz iftar soframızım resimini cekip eklicez dogrumudur :44: :44:
eger benim anladıgım gibiyse kazen bende varım yarışmada
tamam canım sagolasınEvet canım anladığın gibiEğer 1 değil birkaç tarif vermekte sana kalmış
Tamam bekliyoruztamam canım sagolasınbir kaç gğn sonra iftara misafir davet edecegim o zaman resimlerin
Konunuzu açacaksınızGünaydınlar herkese. Merak ettiğim (aslında anlamadığım) birşey var. Masamızı hazırladık yemeğimizi vsvsvs fotolar çekindi ve konu açarak katıldık diyelim yarışmaya. Herkes konumuzu görecek mi yoksa 5 kişiye ulaşınca konu açanlar ozaman mı görünecek?? Anlatabildim mi bilmiyorum?
Konunuzu açacaksınızDaha sonra konu kontrol edilecek bir sorun var mı diye :44:Sonra hemen yayınlanacak
Evet öyle oluyorYani diyelim ki 3 kişi konu açtı o durumda yarışma iptal oluyor...? Teşekkür ederim :)
Canım çok teşekkürlerkarideslere o kadar çok bakmış ve etkilenmişimki bi an senin tabaktaki incirlerin kenarlarını karides sandım
karides hiç bana göre bi seçim değil
ayrıca ellerinize sağlık, sofra süpeeeeeer......
özellikle börek, fındık, ceviz; tam bana göre
Canım çok teşekkürlerAma resim alıntı Yemekleri yapıp masa hazırlamak kolay ama bunları yiyecek birilerinin olması gerekiyor O yüzden böyle bir sofra hazırlayamam(şimdilik)Ahhh hazırlasam yarışmaya katılırdım Çok sağol
Evet canım öyleaynen öyle canım, mübarek gün yapmak değil yemek önemli, çok yapıyosun yenmeyince israf oluyo insnaın içi acıyo
Evet öyle oluyorAma ben 5 kişinin tamamlanacağını hatta daha fazla olacağını düşünüyorum
Merhababu yarışmaya nasıl başvuru yapacağız bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
Ama ben seni gördümmü korkuyom:18:Hadi hanımlar, hünerlerinizi sergileyin, yaptıklarınızın tariflerini ve fotolarını paylaşın gözümüz gönlümüz bayram etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?