Başlığın önceden açılmış olmadı birşey farkettirmez ki kategori belli olsun diye insanlar meraklanmasın ne olacak diye açıldı başlık 1 ay süre var istendiği zaman tarifler konacak tabii ki zaten Ramazanın girmesiyle başlanacak tariflere ama böyle bir kategori için 2 hafta az olur. Çünkü bir sofra hazırlacak o sofrada tarifini verdiğimiz yemek hariç başka yemekler ve bir sofra düzeni de olacak. 1 ay makul bir zaman Ramazan ile ilgili olduğu için 1 ay olması mantıklı. Asıl 2 hafta ile sınırlanırsa fazla katılan olmaz. Çoğu kişi misafir ağırladığı zaman özeniyor sofralarına ancak 1 ayda insanlar sofralar kurdukça ekler resimleri. Bu ben,m düşüncem kazen de böyle düşünmüştür herhalde.
MerhabaSlm bayanlar.gunaydinlar hepinize :)
Cok hoşuma gitti bu yarisma olayi. Sitede cok yeni sayilirim. Ve kurcaladikca daha cok zevk almaya basladim burda bulunmaktan.
Yarismaya katilmak istiyorum fakat bir örneğini görmem lazim. Konuyu nasill oluşturacağız? Jüri kim nasil oylayacaklar? Ne yapmam gerektiği konusunda beni yonlendirebilecek kimse var mi?
Merhaba
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ bu linkte bulunan ana başlıkların içinde yarışmalar ve oylama başlıkları var onları inceleyebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/pastalar-f1225/ Bu linkte son yarışma pastalar ana başlığı içinde yarışma için açılan konular ve oylama için açılan başlık var
Yapacağınız yemeği detaylı foto çekip ,tarifinizle birlikte http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ buraya konu açacaksınızOylama bu başlıkta http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html katılım süresi bitince açılacak en fazla oy alan 1. olacak
vaaaaaaaoooovvvv yenı kategorı super olmus.
ne zamandır gıremıorum kk'ya, aslında ozellıkle bılerek gırmıyorum diyetı bozmıyım dıye
seyrencim cok gecmıs olsun tatlım bu arada..
nevrestecim ıletını okudugumda iptal oldum resmen, mahvettın benı yabende ilk evlendıgım sene senın gıbıydım , çok ıyı anlıorum senı toplaşıp gelebılsek sana keşke de bır suru zahmet versek
egunalcım senıde tebrık edemedım dıger topıkte hazır elım degmıskene burdan tebrık edıyorum
ben katılmazsam catlarım kesın yaaa.... aksilik olmazsa buyuk ıhtımal katılırım kızlar
senin yazindan sonra tekrar baktim,son basvuru tarihi 10 agustosmus...
ben hangi kafayla okumussam onu 10 temmuz olarak algilamisim
olay cözüldü...
2 hafta degilmis yani süre,rahatladim bi an
ne zamandır gıremıorum kk'ya, aslında ozellıkle bılerek gırmıyorum diyetı bozmıyım dıye
nevrestecim ıletını okudugumda iptal oldum resmen, mahvettın benı yabende ilk evlendıgım sene senın gıbıydım , çok ıyı anlıorum senı toplaşıp gelebılsek sana keşke de bır suru zahmet versek
egunalcım senıde tebrık edemedım dıger topıkte hazır elım degmıskene burdan tebrık edıyorum
ben katılmazsam catlarım kesın yaaa.... aksilik olmazsa buyuk ıhtımal katılırım kızlar
Katılmayı düşünüyor musunuzhımmmm sevdim bu kategoriyi
MerhabaMademki davet edildim katılmak isterim fakat nasıl olacak_?
Katılım koşulları nelerdir?
Kendi tariflerimden yemek yapıp resim çekip yollayacakmıyım?
Bana yardımcı olursanız, katılmayı çok isterim.
son katılım tarihi ne zaman kazen öğrene bilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?