Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
Hm.. güzel bir kategori tek bir tarifle mi katılıcaz. Yani mesela tüm masayı kurucaz yemekler olacak ki bence olmalı koskoca masada tek yemek olmaz herhalde ama içlerinden birinin de tarifini vericez öyle mi. Güzelmiş. Ben katılamam sanırım çünkü sağlık durumlarım tedavim var ama o zamana kadar da ayarlayabilirsem neden olmasın. Maalesef bana da Ramazan da çok gelen giden olmaz ailem şehir dışında eşimin ailesi burada ama çok bir şey yemezler. Geçen sene hiç unutmuyorum dayımlar annem kardeşim arife günü iftara geldiler İstanbul'dan. Öyle zevkle hazırlamıştım ki onlar yedikçe ben doymuştum zaten. Bayılırım kalabalık sofralara :16:

yeni katagori çok güzel olmuş
evimi toparlayıp taşınayımda belki bu kez bende katılırım değişiklik olur

Esracım allah kolaylık versin yeni evin hayırlı olsun:16:
Evini taşıdıktan sonra o güzel sofralarından güzel resimler ve tarifler bekliyoruz:56::34::29:

Hm.. güzel bir kategori tek bir tarifle mi katılıcaz. Yani mesela tüm masayı kurucaz yemekler olacak ki bence olmalı koskoca masada tek yemek olmaz herhalde ama içlerinden birinin de tarifini vericez öyle mi. Güzelmiş. Ben katılamam sanırım çünkü sağlık durumlarım tedavim var ama o zamana kadar da ayarlayabilirsem neden olmasın. Maalesef bana da Ramazan da çok gelen giden olmaz ailem şehir dışında eşimin ailesi burada ama çok bir şey yemezler. Geçen sene hiç unutmuyorum dayımlar annem kardeşim arife günü iftara geldiler İstanbul'dan. Öyle zevkle hazırlamıştım ki onlar yedikçe ben doymuştum zaten. Bayılırım kalabalık sofralara :16:
Canım rabbim yardımcın olsun:38:
Zaman uzun neden olmasın belki sen de katılırsın:56::34::29:

Canım rabbim yardımcın olsun:38:
Zaman uzun neden olmasın belki sen de katılırsın:56::34::29:

canımm görüşemiyoruz sen tatilde, kardelen tatilde bende bayadır uğramıyorum topiğe öyle olunca. Sağol canım hayırlısı inşallah işte tedavi öncesi de evimi hal yoluna koymam lazım çok iş var sonrasında da dinlenmem lazım ama zaman bulursam bir de misafir alırsam iftara illa katılırım yoksa izlerim. Çok güzel masalar kurulacağına eminim. Keşke hepimiz bir şehirde olsakta birbirimize iftara gitsek hem görsek hem tatsak sohbetler etsek ne güzel olurdu dimi.

canımm görüşemiyoruz sen tatilde, kardelen tatilde bende bayadır uğramıyorum topiğe öyle olunca. Sağol canım hayırlısı inşallah işte tedavi öncesi de evimi hal yoluna koymam lazım çok iş var sonrasında da dinlenmem lazım ama zaman bulursam bir de misafir alırsam iftara illa katılırım yoksa izlerim. Çok güzel masalar kurulacağına eminim. Keşke hepimiz bir şehirde olsakta birbirimize iftara gitsek hem görsek hem tatsak sohbetler etsek ne güzel olurdu dimi.

Evet canım görüşemiyoruz yaz,tatil herkesin işleri var:31: Bak o zaman süper olurdu:56::9:Ne büyük zevkle hazırlanırdı o sofralar:29::54:

Ben katilmayacam saka yaptim ama 1.ligi rezerve ettigime gore kredi kartina 12 taksitle devredebilirim :27:

Bisey söylemek istiyorum.Yarismanin baslama tarihini degistirmemiz mümkünmü.Sonucta ramazan özel sofrasiysa ramazan basladigi gün baslasa,katilacaklar iftar masasini sunacak demi.1 hafta gecti mesela,e katilim yok.Benim dedigim gün baslayip 2 hafta olsa yeniden süre,katilimda cok olur diye düsündüm...

ilgililere duyrulur,fikrimi söylemek istedim:6:

Bisey söylemek istiyorum.Yarismanin baslama tarihini degistirmemiz mümkünmü.Sonucta ramazan özel sofrasiysa ramazan basladigi gün baslasa,katilacaklar iftar masasini sunacak demi.1 hafta gecti mesela,e katilim yok.Benim dedigim gün baslayip 2 hafta olsa yeniden süre,katilimda cok olur diye düsündüm...

ilgililere duyrulur,fikrimi söylemek istedim:6:

Başlığın önceden açılmış olmadı birşey farkettirmez ki kategori belli olsun diye insanlar meraklanmasın ne olacak diye açıldı başlık 1 ay süre var istendiği zaman tarifler konacak tabii ki zaten Ramazanın girmesiyle başlanacak tariflere ama böyle bir kategori için 2 hafta az olur. Çünkü bir sofra hazırlacak o sofrada tarifini verdiğimiz yemek hariç başka yemekler ve bir sofra düzeni de olacak. 1 ay makul bir zaman Ramazan ile ilgili olduğu için 1 ay olması mantıklı. Asıl 2 hafta ile sınırlanırsa fazla katılan olmaz. Çoğu kişi misafir ağırladığı zaman özeniyor sofralarına ancak 1 ayda insanlar sofralar kurdukça ekler resimleri. Bu ben,m düşüncem kazen de böyle düşünmüştür herhalde.

Back
X