Allah hepinizden razı olsun kızlar çok sağolun.
Hem teyzemin her kardeşimin derdini Rabbim ne size ne sevdiklerinize nede düşmanınıza vermesin.AMİN.![]()
çok çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hepinizden razı olsun kızlar çok sağolun.
Hem teyzemin her kardeşimin derdini Rabbim ne size ne sevdiklerinize nede düşmanınıza vermesin.AMİN.![]()
sen katilirsan bende katilirim,senden asagimi kalcam![]()
Yok yeaaaaSampiyon Belli 2. kim :131::108:
merak etme,ben alisigim 2.lige,kimselere birakmam![]()
O zaman diğerlerini rezerve etmek lazım :26:birincilik ve ikincilik rezerve olmuş e bende siz katılırsanız katılırım 3.lük benim o zaman![]()
yeni katagori çok güzel olmuş
evimi toparlayıp taşınayımda belki bu kez bende katılırım değişiklik olur
Canım rabbim yardımcın olsunHm.. güzel bir kategori tek bir tarifle mi katılıcaz. Yani mesela tüm masayı kurucaz yemekler olacak ki bence olmalı koskoca masada tek yemek olmaz herhalde ama içlerinden birinin de tarifini vericez öyle mi. Güzelmiş. Ben katılamam sanırım çünkü sağlık durumlarım tedavim var ama o zamana kadar da ayarlayabilirsem neden olmasın. Maalesef bana da Ramazan da çok gelen giden olmaz ailem şehir dışında eşimin ailesi burada ama çok bir şey yemezler. Geçen sene hiç unutmuyorum dayımlar annem kardeşim arife günü iftara geldiler İstanbul'dan. Öyle zevkle hazırlamıştım ki onlar yedikçe ben doymuştum zaten. Bayılırım kalabalık sofralara![]()
çok çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin
Canım rabbim yardımcın olsun
Zaman uzun neden olmasın belki sen de katılırsın![]()
canımm görüşemiyoruz sen tatilde, kardelen tatilde bende bayadır uğramıyorum topiğe öyle olunca. Sağol canım hayırlısı inşallah işte tedavi öncesi de evimi hal yoluna koymam lazım çok iş var sonrasında da dinlenmem lazım ama zaman bulursam bir de misafir alırsam iftara illa katılırım yoksa izlerim. Çok güzel masalar kurulacağına eminim. Keşke hepimiz bir şehirde olsakta birbirimize iftara gitsek hem görsek hem tatsak sohbetler etsek ne güzel olurdu dimi.
Ben katilmayacam saka yaptim ama 1.ligi rezerve ettigime gore kredi kartina 12 taksitle devredebilirim![]()
Nakit ödemede indirim yapıyor musun![]()
Ablayada mı indirim yok![]()
Her tanidiga indirim yaparsak biz ne kazanicaz aplaaaa![]()
Öyle olsun![]()
Zaten bnede saka yapmistim,bende katilmicam.genclerin önünü acalim bu yaristaBen katilmayacam saka yaptim ama 1.ligi rezerve ettigime gore kredi kartina 12 taksitle devredebilirim![]()
Yok istemiyorumGel aglama tamam ya yapariz biseyler zarar etcez ama neyse![]()
Bisey söylemek istiyorum.Yarismanin baslama tarihini degistirmemiz mümkünmü.Sonucta ramazan özel sofrasiysa ramazan basladigi gün baslasa,katilacaklar iftar masasini sunacak demi.1 hafta gecti mesela,e katilim yok.Benim dedigim gün baslayip 2 hafta olsa yeniden süre,katilimda cok olur diye düsündüm...
ilgililere duyrulur,fikrimi söylemek istedim![]()