İftara misafirimin gelmesini çok isterim Ama ailemden ve çevremden farklı bir şehirde yaşıyorum İftara şimdilik gelecek kimse yok Eşimle kendim için hazırladığım sofra olabilir mi
ne içlendim ama mesajını okurken bi de bu sarı kafayı koymuşun tam olmuş....
sevdiklerinden uzakta olmak gerçekten çok zor
ben kolaya kaçtım fikir olarak nasıl olsa misafir ağırlarız o zamanda özeniyoruz sonuçta o sunumlardan birini fotolarız ana yemek zaten olcak işte katıldık gitti yarışmaya
eşin ve kendin için hazırlayacan iftar sonrası tabiki de olur daha da güzel olur hemde
yarışma kurallarında kaç kişilik iftar yemeği olacağı yazılmamış sonuçta
Teyzem yoğun bakımda kardeşim hastanede olduğundan kimin kazandığını bile göremedim sanırım Egunal arkadaşım.Onu buradan tebrik ederim.
Ramazan için bende katılabilirdim belki ama benim yemek masam var fakat biz hiç masada yemek yemiyoruz ki yer sofrası olsada öyle aman aman yemek takımım süslü püslü şeylerim yokkine.
Sanırım ben izleyiciyim yine.Katılacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar.
sen katilirsan bende katilirim,senden asagimi kalcamSavulun Tweety geliyorBen katilacagim...
sen katilirsan bende katilirim,senden asagimi kalcam
merak etme,ben alisigim 2.lige,kimselere birakmamYok yeaaaaSampiyon Belli 2. kim :131::108:
Gecmis olsun canim ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH teyzene ve kardesine
seyrencigim cok gecmisolsun,acil sifalar dilerim.ayrica senin katilmanida isterim,masada sunum olacak diye bir kural yokTeyzem yoğun bakımda kardeşim hastanede olduğundan kimin kazandığını bile göremedim sanırım Egunal arkadaşım.Onu buradan tebrik ederim.
Ramazan için bende katılabilirdim belki ama benim yemek masam var fakat biz hiç masada yemek yemiyoruz ki yer sofrası olsada öyle aman aman yemek takımım süslü püslü şeylerim yokkine.
Sanırım ben izleyiciyim yine.Katılacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar.
Çok teşekkür ederim canım annemler şimdi geldiler teyzemin durmu pek iyi değilmiş kardeşim deseniz sadece içinde bulunduğu durumdan kurtulması için dua edin lütfen.
Konuyuda bu mesajlarla hani deyim yerinde ise kirletmesek diğer arkadaşlarım ayıp olacak.Yazsam roman olur derler ya valla bizim hayat roman olur.
şİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARI GÖREBİLMEK GÜZEL BOL ŞANSLAR OLSUN HERKESE
efferim...merak etme,ben alisigim 2.lige,kimselere birakmam
Çok teşekkür ederim canım annemler şimdi geldiler teyzemin durmu pek iyi değilmiş kardeşim deseniz sadece içinde bulunduğu durumdan kurtulması için dua edin lütfen.
Konuyuda bu mesajlarla hani deyim yerinde ise kirletmesek diğer arkadaşlarım ayıp olacak.Yazsam roman olur derler ya valla bizim hayat roman olur.
şİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARI GÖREBİLMEK GÜZEL BOL ŞANSLAR OLSUN HERKESE
Efferimide aldim ya,artik sevincten uyuyamam ben bu geceefferim...
İftara misafirimin gelmesini çok isterim Ama ailemden ve çevremden farklı bir şehirde yaşıyorum İftara şimdilik gelecek kimse yok Eşimle kendim için hazırladığım sofra olabilir mi
Çok teşekkür ederim:))Başımın üstünde yeriniz var her zaman beklerimYemin ediyorum oralarda olsam, en azından 2-3 saatlik mesafede olsam %1 milyon gelip o muhteşem yemeklerinden yemek, sizlerle tanışmak için elimden geleni yapardım.
belli mi olur belki süprizler vardır !
Efferimide aldim ya,artik sevincten uyuyamam ben bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?