Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
İftara misafirimin gelmesini çok isterimAma ailemden ve çevremden farklı bir şehirde yaşıyorumİftara şimdilik gelecek kimse yokEşimle kendim için hazırladığım sofra olabilir mi

ne içlendim ama mesajını okurken bi de bu sarı kafayı koymuşun tam olmuş ....
sevdiklerinden uzakta olmak gerçekten çok zor
ben kolaya kaçtım fikir olarak nasıl olsa misafir ağırlarız o zamanda özeniyoruz sonuçta o sunumlardan birini fotolarız ana yemek zaten olcak işte katıldık gitti yarışmaya
eşin ve kendin için hazırlayacan iftar sonrası tabiki de olur daha da güzel olur hemde
yarışma kurallarında kaç kişilik iftar yemeği olacağı yazılmamış sonuçta

Evet canım çok zor özelllikle böyle zamanlarda daha zor oluyor
Misafir mutlaka alınıyor O zaman resimler çekilip yarışmaya katılabilirler bir taşta iki kuş olur
Ramazanda mutlaka özel sofralar hazırlıyoruzEn azından Çorba-Ana yemek-Pilav -Salata ve TatlıYapmamız gereken bunları resimlemek ve yarışmaya katılmak

Egunal Nevoş çok teşekkür ederim
Kardeşimin durumu moralimizi çok bozuyor teyemde şimdilik iyi bakalım.Allahım korktuklrımızdan emin kılsın inşallah.

Oyy oyy kategoriye bak
harika olmus
tam yerinde bir karar
İnşallah katılım çok olur
mutlaka razaman ayında herkesn misafiri olur böylece katılımda cok olur inşallah diyorum
Bu sefer ben yokum ama :):)
Benim boyumu aşar bu kategori :):):)
Hadi hayırlı olsun diyelim :):)

Gecmis olsun canim ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH teyzene ve kardesine

evet yarismacilar kimler bakim.aklim eserse birden katilabilirim,nasilsa alistim kaybetmeye

bide yemek mi olmali verecegimiz tarif,yoksa tatlida olabilirmi:26:
mesela ben güllac yapmadim hic,yapmasini bilsemde hep erteledim.birisi yapsada bende gaza gelip yapsam

Gecmis olsun canim ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH teyzene ve kardesine
Çok teşekkür ederim canım annemler şimdi geldiler teyzemin durmu pek iyi değilmiş kardeşim deseniz sadece içinde bulunduğu durumdan kurtulması için dua edin lütfen.
Konuyuda bu mesajlarla hani deyim yerinde ise kirletmesek diğer arkadaşlarım ayıp olacak.Yazsam roman olur derler ya valla bizim hayat roman olur.
şİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARI GÖREBİLMEK GÜZEL BOL ŞANSLAR OLSUN HERKESE

seyrencigim cok gecmisolsun,acil sifalar dilerim.ayrica senin katilmanida isterim,masada sunum olacak diye bir kural yok

geçmiş olsun

ALLAH ŞAFİ adfının hürmetine şifa versin RABBİM kardeşine de teyzene de Amin

merak etme,ben alisigim 2.lige,kimselere birakmam
efferim...

Canim ne demek kirletmek sagliktan onemli birseymi var cok gecmis olsun umarim ikiside iyi olur tam neleri var bilmiyorum ama ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Allah hepinizden razı olsun kızlar çok sağolun.
Hem teyzemin her kardeşimin derdini Rabbim ne size ne sevdiklerinize nede düşmanınıza vermesin.AMİN.

İftara misafirimin gelmesini çok isterimAma ailemden ve çevremden farklı bir şehirde yaşıyorumİftara şimdilik gelecek kimse yokEşimle kendim için hazırladığım sofra olabilir mi

Yemin ediyorum oralarda olsam, en azından 2-3 saatlik mesafede olsam %1 milyon gelip o muhteşem yemeklerinden yemek, sizlerle tanışmak için elimden geleni yapardım.

belli mi olur belki süprizler vardır !

Yemin ediyorum oralarda olsam, en azından 2-3 saatlik mesafede olsam %1 milyon gelip o muhteşem yemeklerinden yemek, sizlerle tanışmak için elimden geleni yapardım.

belli mi olur belki süprizler vardır !
Çok teşekkür ederim:))Başımın üstünde yeriniz var her zaman beklerim
İnşaallah :))))

yeni katagori çok güzel olmuş
evimi toparlayıp taşınayımda belki bu kez bende katılırım değişiklik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…