güzel bol eksiler ben dün sahurda domates,salatalık,5 zeytin bir kibrit kutusundan az peynir bir dilim ekmek79.600 ile başladım
1 saat işten yürüyerek geldim sporum bu oldu
1 kase ezogelin çorba/ yoğurtlu mor lahana salatası/3 yumurta/1 tabak zeytinyağlı pırasa yemeği/1 çay bardağı kefir/2 kuru incir/5 ceviz 1 avuç leblebi/1 muz
1 saate yayarak yedim doydum çok şükür...1 2 saat sonra ısırgan otu çayı icicem...1.5 litre suyumu yatana kadar içicem
inşallah inşallah bayrama kadar 62 görmek istiyorum daha fazlasını verebilsem keşkeHarikasınızsize de bol eksiler..inşallah bayramda hepimizin yüzü güler veririz tüm fazlalıklarımız
5 kiloyu hayli hayli verirsiniz bir ayda..belki daha bile fazlasınıinşallah inşallah bayrama kadar 62 görmek istiyorum daha fazlasını verebilsem keşke
İnşallah aynu şekilde sende azimle başlayalım o zaman5 kiloyu hayli hayli verirsiniz bir ayda..belki daha bile fazlasını
Aynen aynen paylaşırım burdan kaç kg gittiğiniRamazana pazar günü girdik..pazar 1 haftamız doluyor..pazar günü tartı günü olsun o halde
Süpersin canım gelsin bol bol eksiler ben bir kase kabak çorbası içtim başım çok agırıyordu gün içinde hemen uyudum hareketsiz kaldım ama sabahına 30 dk yürüdüm1 kase ezogelin çorba/ yoğurtlu mor lahana salatası/1 tavuk but/1 tabak zeytinyağlı pırasa yemeği/1 çay bardağı kefir/2 kuru incir/5 ceviz 1 avuç fındık/birkaç çilek
Sabah işe yürüyerek gittim 1 saat yürüyüş
Alışmak birkaç günümüzü alacak...şu ilk haftayı atlatirsak gerisi daha kolay gelecek inşallah...bende de baş ağrısı var ama ilk günkü kadar değil..gün geçtikçe geçiyorSüpersin canım gelsin bol bol eksiler ben bir kase kabak çorbası içtim başım çok agırıyordu gün içinde hemen uyudum hareketsiz kaldım ama sabahına 30 dk yürüdüm
evet alışmak zaman alacak ben ramazan başlamadan önce bir haftalık diyete başlamıştım bünyem alışsın diye ilk iki gün beni zorladı ama şimdi daha iyimAlışmak birkaç günümüzü alacak...şu ilk haftayı atlatirsak gerisi daha kolay gelecek inşallah...bende de baş ağrısı var ama ilk günkü kadar değil..gün geçtikçe geçiyor
Aynen benim de Ramazan öncesi diyet geçmişim var o yüzden çabuk adapte oldum sayılır...hele hafta bitsin iyice alışırızevet alışmak zaman alacak ben ramazan başlamadan önce bir haftalık diyete başlamıştım bünyem alışsın diye ilk iki gün beni zorladı ama şimdi daha iyim
bende yine kabak çorbası hurma ile açtım orucumu hafif olunca yediğim rahat yürüyüş yaptım tam 1 buçuk saat iftar öncsi 30 dk da zumba ve memik çektim çok rahatım inan hafifledim sanki ama pazara kadar tartı yasak1 kase ezogelin çorba/ yoğurtlu mor lahana salatası/5 köfte/1 tabak pırasa yemeği/kefir/1 incir/1 avuç fındık/4 ceviz/1 muz
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?