RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Tefriciye , Ayetel Kürsi , Cüz okuyan okumak isteyip okuyamayan dualara amin diyen tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum .Rabbim bin kez razı olsun inşAllah.Gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Peygamber efendimiz s.a.v yüzü suyu hürmetinee.Aminnn

Elif5507

Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin

okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.

1001 Ayet-el Kürsi

Savas5482:100

Gumus19:30

muhat:90

ALPPIN:50

Kayınvalide:300

Kalan:431

herkese gunaydın ablacım nasılsın.. batın ne zamandı...ablacım 4 ocak benımkı sanırım sancılar basladı bıle..sancılar gebelık varsa da olur mu acaba?

Günaydın aybikeciğim evet canım hamile olsanda ağrın olur.Hatta fazlalaşır bile:)) Benim yeni batım 1 şubat cnm

anladım tatlımm..bugun oruc tuttum Allah herkese hayırlı evlatlar versın kım ıstıyorsa..umarım olur bakalım beklıyorum batımı inş gelmez kırmızılar..cnm kan testıne sence ne zaman baktırılmalı adet gunum gecerse dıye soruyorum:) bu arada hiç belırtım de yok hamılelıkle ılgılı

Belirtilere hiç takılma cnm adetle tıpatıp aynıda olabiliyor tam tersi şeylerde bu çok değişiyor.
Kan testinden önce adetinin geçtiği 2.günde idrar testi yapmak uygun olur.Varsa ki inşAllah vardır silikte olsa çıkar diye düşünüyorum.hayırlısı inş.

umutla beklıyorum bakalım...olmazsa dr a gıdıcem..

hoşgeldin elifcim..
yaşadıkların çok acı ard arda olması daha zor olmustur senın için Rabbim sana uzunnnn ömürlü saglıklı evlatlR versin canım.. Allah sana sabır versin.. yani suan ne yazacagımı bilemedim acıkcasu..sanki yazdıklarım havada kaldı ,acın için teselli olmadı sanki.. öyle işte..
4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:40
-Asbelove:100
-8scorpions:500
-kiraztepe:100
-muhat:130
-rimel_84:74
-elif5507:50

KALAN:3450
ablacım senın için almayı çok istiyorum ancak once şu cüzleri yetiştireyim diyorum..yada sana tlf nomu vereyim özelden ? kabul edersen.. malum eşim gidecek netide yanında götürecek sizinle bir irtibatım olmayacak şubat 8gibi dönücekmiş öyle dedi bana.
bende akşama tekrar abdestlenip başlıcam cüzlerime
elifcim sende kusura bakma olurmu..önce yetiştirmem gereken cüzlerim var..
Seaside cnm beklenmeyen reg tarihin ne zamandı cnm listede yok.Lütfen bilgileri eksik arkadaşlar güncelletsin bana.

bende 25 ocakta olcam ablacım..

şimdi gidip evimi toparlamalıyımmm eviiiiiiiiii mokk götürüooo

Merhaba şekerlerrrrrr
Ben geldimm Nasılsınız bakalımmmmm
Ablam 200tane daha okudum eklersin listeye

habipte gözün aydın canım, bende 10 gündür yoktum dönünce hemen listede ismini aradım inan ki,Allah ım kucağına almayı nasip eder inşallah

tsk edderim canim allah en kisa zamanda sizlerde nasip etsin..iyi haberlerinizi alip halaylar cekecezz insss,.,,

selam kizlaerrrr nasilsinizzz bakalimmmm...herkes iyidir ins....

elifcimmm allahim sana sabirlar versinn en kisa zamanda bir bebegin olur dualarim seninlee...aeramizda hosgeldinnn

sevdem caim ne diyecegimi bilemiyorummmm okudukca uzuldummm...agladimm..allahim hayirlisini versinnn...en kisa zamandaaaa bebegine kavusursun canim benimmm

Hoşgeldin Elif.
Yaşadıkların gerçekten çok zor.İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına
almak nasip olur.Mevlam nelerle sınıyor bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…