RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Elif5507

Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin

okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.

1001 Ayet-el Kürsi

Savas5482:100

Gumus19:30

muhat:90

ALPPIN:50

Kayınvalide:300

Kalan:431

Canım ben Elif için 100 Ayetel Kürsi,senin için de 100 tane Salatı Tefriciye alayım.

kızlar benim kırmızılarım geldi, kendime bi halay çekeyim :KK64::KK64:bu kadar kısa halay çekecem çok sancım var çünkü :KK9:

ablacım yaz oraya özlem bat:5 şubat yaş:24 :KK9:

ablaaaaa 72 tane daha salavat okudum sana keşke daha fazla okuyabilseydim:KK43:

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu:KK16:

Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
--------------------21
Rainbowcolors:------22-23.25.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz(Okundu:nazar::118:)
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:40
-Asbelove:100
-8scorpions:500
-kiraztepe:100
-muhat:130
-rimel_84:74
-elif5507:50

KALAN:3450

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:
selamlar nasılsınız .. herkesler iyidir umarım..
Abla, en son ki yazdığımı görebildin mi bilmiyorum..yada yazdıysan da, ben görememiste olabilirim..arad takip ettim cünkü bikaç gün yoktunuz sanırım..
neyse hani bnde neden tutunmadığına dair bi test adı söylemistin.. bununla ilgiliydi msjım..

eğer BAT verebiliyorsam, yeni batım 21 ocak..
bu ay içinde arastırdım ve hazır hayıt suyu içmeye karar verdim ve içiyorum....bakalım kısmet hersey..
balçörekotutarçın da yumurtalarımı gelistirsin diye istiyorim ama, hani önceki ay bu dokundu ki, ellerim ve kollarımdaki kasıntı bundan dolayıydı sanırım..bisey yüksek çıkıyo olmalı ki bu kasıntı oluyo ..bal dokunuyo olmalı..o yüzden 2-3gün yine yapim dedim, yine kasıntım basladı ve bıraktım.. sadece hayıt suyu içiyorum sabah aksam..

Rabbim herkesin gönlündekini tez zamanda kucağına sağlıklan versin insaAllah..:nazar:

Bir de yeni yılı girdik, bu yeni yılda, Rabbim bütün güzellikleri bizlere yaşatır diliyorum ki.. 2012 de geride bıraktığımız üzüntülerimizi, hayal kırıklıklarımızı, sevinçlere, sevinç gözyaslarına döndürsün insaAllah diyorum..:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
hamis arkadaslarada, Rabbim yardım eylesin, onlar içinde hayırlı bir doğum nasip eylesin mevlam..:nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar benim kırmızılarım geldi, kendime bi halay çekeyim :KK64::KK64:bu kadar kısa halay çekecem çok sancım var çünkü :KK9:

canin sagolsun habibtemm...uuzulmee...adet olmamakta sorun oluyor bazen,,,cok sukur sagliklisin,..en kisa zamanda sana nasip edecek habibtemmmm,,,dualarim seninlee...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canin sagolsun habibtemm...uuzulmee...adet olmamakta sorun oluyor bazen,,,cok sukur sagliklisin,..en kisa zamanda sana nasip edecek habibtemmmm,,,dualarim seninlee...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

çok şükür habibtem ben de pko olduğu için yine adetlerim düzensizleşti diye korkmuştum ama çok şükür oldum en azından

çok şükür habibtem ben de pko olduğu için yine adetlerim düzensizleşti diye korkmuştum ama çok şükür oldum en azından

habibtemmm bendede pko varr...bu ay glukofen ictimm...cok ise yaradi doktoruna gidince bundan bahset ins bu sefer olur,....sogan suyu ic habibtemmm...cok iyi pkoyaaa///

Hayırlısı olsun.Ben senden umutluydum açıkçası.
Epey gecikmişti günün.

habibtemmm bendede pko varr...bu ay glukofen ictimm...cok ise yaradi doktoruna gidince bundan bahset ins bu sefer olur,....sogan suyu ic habibtemmm...cok iyi pkoyaaa///

canım glukofen şeker ilacı,gut hastalığında da veriyorlar.şeker mi var sende....

habibtem glukofen bana da vermişti ama acayip derecede afedersin isal oldum o yüzden bıraktım

kızlar şuan sinirden ölcem; adet oldum, ağlamamak için zor tutuyorum patlamaya hazır bomba gibiyim, evim leş gibi, temizliğe başlayacaktım komşum çıkmış gelmiş, kafam kaldırmıyor, daha kahvaltıyı bile yeni ypacaz

kızlar şuan sinirden ölcem; adet oldum, ağlamamak için zor tutuyorum patlamaya hazır bomba gibiyim, evim leş gibi, temizliğe başlayacaktım komşum çıkmış gelmiş, kafam kaldırmıyor, daha kahvaltıyı bile yeni ypacaz

Çat kapı mı gelmiş hiç hoşlanmam böylesinden...ama olsun sen misafir bereketiyle gelir de bir kahve keyfi yapıver :KK1:

Canım tebrik ederim hamileliğine çok sevindim Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin yavruna :KK16: Darısı tüm isteyenlerin başına...

Merhaba kızlar :KK16: yeni yıl hepmize sağlık huzur mutluluk başarı ve şans getirsin.Umarım yeni yılda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz :KK3:

Elif5507

Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin

1001 Ayet-el Kürsi

kabilarda:100

Kalan:331

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu:KK16:

Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
--------------------21
Rainbowcolors:------22-23.25.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz(Okundu:nazar::118:)
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:300
-8scorpions:500
-kiraztepe:100
-muhat:130
-rimel_84:74
-elif5507:50
-kabilarda:100

KALAN:3079

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

canım benim ya üzülme canın sağolsun bu sıpalar gelecek inş.komşuna desen bir işin ucundan tutsa olmazmı :)

Elif5507

1001 Ayet-el Kürsi

kabilarda:100

Kalan:331

Abla elif arkadaşımız için 100tane de bana yazar mısın

X