- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
-
- Konu Sahibi RainbowColors
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm:)
bu sabah test yaptım çok şükür pozitif :)) haftaya da ilk kontrolüme gidicem inşalllah.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
benim için dua eden bütün arkadaşlarım,inşallah allahım gönlünüze göre versin.
hepinizi öpüyorum, çok saolun..
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm:)
bu sabah test yaptım çok şükür pozitif :)) haftaya da ilk kontrolüme gidicem inşalllah.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
hayırlı olsun cnm allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşşşkızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm:)
alalunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileymiş anaaaaaammm sevindim yaaaaaaaaaaa,topiğin her günü böyle hamiş haberleriyle dolsun inşallaaaaahhhh, uğurlu topiğimiz ilk günden boncuk geldi yaaaa
teeeeeeyyy teeeeyyy kalkın halay çekelim , dililililililiiiiiiiiiiiiiiiiii, ahey aheyyyy
(iyice urfaya bağladım haa )
bundan sonra her hamiş haberinde halaya kalkıyoruz taamammı
amin cnm yaaa inşşş öymedir bir bocuğumuz olmuş bile darı hepimize canlarımhatunlar dökülüyor tek tek maaşallah :))
bunlar hamilelik belirtileride aynı zamanda inşAllahhhhhhhhhhh
BeNde koç'um ama bilmem özelliklerini falan.Bilen bilmeyene söylesin bakem :))
bende koçum tatlım yaşıtızda senle ne tesaduf koç adil konuşmayı seven biraz inatçı sözunun arkasında duran ve liderlik özelliğine sahiptir hepsi vardır bende sana uyuyor muBeNde koç'um ama bilmem özelliklerini falan.Bilen bilmeyene söylesin bakem :))
bende koçum tatlım yaşıtızda senle ne tesaduf koç adil konuşmayı seven biraz inatçı sözunun arkasında duran ve liderlik özelliğine sahiptir hepsi vardır bende sana uyuyor mu
özom hoşgeldin kimsecikler yok yawrum ya işin hayırlı olsun tekrar kova burcusun ha bazı yerlerdede benim yükselen kova çıkıyor bazı yerlerde oğlak bilemedim yan.Kovalar biraz havalı olurmuş öylemisin kız sende?
çekelim tabi çekmezmiyiz..
ama zıldıklar sana.sen iyi becerdin
ben azcık göbek atayım