ay canım benım neolur bı resım koy ve lutfen bılgı ver cok merak edıyorum dokusu duruşu nasıl ıncemı kalınmı harelımı dogalmı ayyy neolur bı resım koyyyy gozlerım koyu kahve benım sıyaha yakınnnn..turunculuk varmı yada yesıllık olmasın neolr:gitme:
Güneş harika olmuş lenslerin güle güle kullan. Çok doğalmış bu rainbowlar hakikaten özellikle elite line serisi...
Kadıköy harbi optikten aldım lenslerimi.. bendeki duruşunu görmen için foto gönderiyorum.. çok yakın çekim diiller ama.
Lensleriniz çok doğal duruyor,çokta yakışmış :) Ben şuan gözlük kullanıyorum doktora gidince lens istiycem eğer verirse sizikisinden almayı düşünüyorum bu giallolarınn numaralılarıda olur dimi?Birde numaralıların fiyatları ne kadar kaç aydan aya değiştirilebiliyor?
Teşekkür ederim cnm. numaralılarıda var. Bildiğim kadarıyla fiyatlarıda aynı.. Rainbowlar yıllık lens cnm
Hayır cnm yemyeşil bi yeşil durmuo.. lens olduğu anlaşılmıo.. çok doğal duruyo.. ben çok memnunum lenslerimden..:hooray:
İstanbulda oturuyosan, lenslerimi aldığım yeri söylerim ordan alabilirsin. 95 TL ye aldım. Netten bile daha uygun.. bizzat görerek almak netten almaktan daha güvenli..
Cnm internet sitesinden bak bi. Bulduğunuz en uygun fiyatı söyleyin bizden %20 daha ucuza alın die kampanyaları var. netten ucuza bulmuştum bi siteden, %20 indirim yapmışlardı 95 TL ye almıştım.