- 1 Temmuz 2009
- 5.742
- 5.911
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiiiiii......cnm acayip güzel durmuş çok çok beğendim...maşallah lensi demiyorum ama göz şeklin,kaşın,kirpiğin harika.ben de alıyım bari,resim eklediğin için çooook teşekkür ederim cnmhihoyyyt.denetiyorlar mı peki orada?
esteticaa süper durmuş lensler çok çok doğal ve çok hoş. 95 çok iyi almışsın cnm bana özelden adresini yazarsan belki ben de gidip denerim :) satrapinin giallolarını diğer topicde gördüm onda da harikaydı çok beğendim.
Merhaba kızlar ben de en son adore bi yellow aldım ve çok memnunum hatta şimdi sipariş verdim ve adore bi hazel aldım ama daha gelmediler bir de rainbow almak istiyorum ama doğallık konusuna takılmış durumdayım lensin biraz kalın olduğunu okudum burada acaba yandan falan bakınca ben lensim diye bağıran gözü pörtlek gösteren bir şey istemiyorum acab böyle bir lens mi biraz daha bilgi verirmisiniz kızlar.....:)
kızlar elıtın lıght hazelını kullanan yokmu ya acık bal sarısı lutfen yardım edın
ben kullanıyorum
kızlar fantasy serisinden light green i kullanan var mı acaba ?