arkadaşlar bu lensi 3 ay önce aldım
acayip rahatsız
rengi dokusu doğallığı harika ama çok sorun yaşadım benim gibi sıkıntı çeken oldumu ?
daha hevesimi bile alamadım aldığımın ilk ayı batma yaptı fabrikaya gitti yenisini verdiler fakat bu kez de diğer gözde sorun var! firma ile görüşüyorum değişim olmaz diyolar ama gönderdim onlara lensleri
benim gibi sorun yaşayan oldu mu?
ya böyle gerçek renklerinden uzak olan katalogları hiç sevmiyorum,keşke deneyen kişiler resim koysa
Rainbow deep green plano sizler için :))
Kizlaar bu rainbow giallo, solotica mel e mi benziyor hangisi daha iyi
Ayy ne guzel bittim! Yuzunde cok gzl cok yaksmss
Rainbow deep green plano sizler için :))
ben de cok sorun yaşadım ve geri verdim lenslerimi numaralı almıştıım güya gözlerm iyce bozuldu.........
Benimde gözlerim iri ve giallo aldım ben daha öncede lens kullandım hiç bi lens bu kadar doğal durmadı hiç kimse anlamadı bende çok güzel bi lens tek bi sorunum var o da benim gözlerimde kuruluk olduğu için aldım kullanamıyorum duruyolar öyleArkadaşlar selam, çok açık kahverengi gözlerim var ve rainbow Giallo almayı düşünüyorum. Fakat bu lens, bosh lomb lar gibi kabarık duruyor mu? Kurbağa gibi bakmak istemiyorum. Zaten iri gözlerim var. Hafif bir değişiklik kafi bana. Ne diyonuz kızlar?
Küpşeker, benim gözlerim numaralı olmasa senden satın almayı düşünebilirdim lenslerini. Ama çöpe atma, alıcı bulabilirsin bence çok az kullandıysan. En az yarı fiyatına filan.Benimde gözlerim iri ve giallo aldım ben daha öncede lens kullandım hiç bi lens bu kadar doğal durmadı hiç kimse anlamadı bende çok güzel bi lens tek bi sorunum var o da benim gözlerimde kuruluk olduğu için aldım kullanamıyorum duruyolar öyle(
Hatta nerdeyse hiç kullanamadım gözümde yaşadığım sıkıntıdan dolayı kullanamıyorumKüpşeker, benim gözlerim numaralı olmasa senden satın almayı düşünebilirdim lenslerini. Ama çöpe atma, alıcı bulabilirsin bence çok az kullandıysan. En az yarı fiyatına filan.