- 17 Nisan 2010
- 14
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu lensi ben çok merak ediyordum canım..resimde güzel gözüküyor..
gerçek hayatta rengin duruşu nasıl...turkuaza çalan koyu yeşil mi ? doğal mı ?
kahve gözle kaynaşıyor mu ? pupilin büyüklüğü belli oluyor mu ?
çok soru sordum kusura bakma ama ben lenslerimi denemeden almak zorunda kalıyorum o yüzden...
ben de almayı düşünüyorum..biraz detaylı olarak bahsedebilir misin ?
ben koyu renk olan ama aynı zaman renkli renkli duran bir lens istiyorum..aynı anda hem koyu hem de renkli mi bunlar..
Canım benim kendi göz rengim koyu kahverengi ve gözlerim şekil olarak büyük.doğrusu çok beğenerek almıştım ancak eşim gözbebeklerimin çok çıkık göründüğünü lens olduğunun çok belli olduğunu söylüyor.öyle diyince bende takmaya çekiniyorum.
rengi güzel çok turkuaz yeşili gibide değil öyle tamamen doğal duran bir renkte değil.Benim gözlerim büyük olduğu içinde çok iyi durmuyor olabilir.çünkü ben lensi gözleri küçük olanlara öyle kısık kısık bakanlara daha çok yakıştırıyorum çünkü ne renk kullanırlarsa kullansınlar çok abartılı durmuyor ama büyük gözlülerde biraz fazla ben lensim diye bağırıyor diye düşünüyorum.
Kızlar benimde olduğum gibi rainbowun yeşillerine olan ilgi çok.oyüzden bu forumda bu konu hakkında birbirimizi aydınlatırsak çok faydalı olur diye düşündüm.
FANTASY LıNE
%42 su ihtiva eden günlük kullanımlı kozmetik lens. Fantasy lensleri, Rainbow Colors lenslerinin 3. neslidir. Piyasaya 2003 yılında verilmiştir. Renkleri ve teknik özellikleri Rainbow Colors’ la tamamen farklı olup,3 renk olarak tasarlanmıştır. Fantasy kontaktlenslerinin dış kenarı siyah hareli, pupila kenarıda renkler arasında daha doğal bir geciş sağlamak için kahve rengidir. Dolayısı ile, irisin dış kenarında bir hare oluşturmakta ve gözü daha büyük ve güzel göstermektedir
Temizlik H2O2 ihtiva eden temizlik maddeleri renk solmasina yol açabildiginden tavsiye edilmez. Diger tek solüsyonlari herhangi biri kullanilabilir.
RAıNBOW ELıTE LıNE
Açıklama:
%38 su ihtiva eden günlük kullanımlı kozmetik lens. Elite Colors lensleri, Rainbow Colors lenslerinin 2. neslidir. Piyasaya 2000 yılında verilmiştir. Renkleri ve teknik özellikleri Rainbow Colors’ la tamamen aynı olup, boyama şekli ve tasarımı farklıdır. Elite Colors’da renk, iristen daha dar, pupiladan daha geniştir. Dolayısı ile, irisin rengi dış kenarlardan gözükmekte ve doğal bir hare gibi durmaktadır. Renklerin değişik adlandırılması, Rainbow Colors ile karıştırılmayı önlemek içindir.
--------------
elite line de:giallo ,açık yeşil ve koyu yeşil seçenekleri var.
fantasy line da ise açık yeşil ve koyu yeşil var.
katalog burda.
bilen arkadşlar yardımcı olabilirmi?En çok hangi yeşil göz rengini açar ve daha doal durur?
hareli yeşil kesinlikle çok dogal
Canım hangi hareli yeşilden bahsettin giallo mu
Kızlar giallolarım dün geldi hemen resim çekip koydum sizin için.beklediğim gibiydi açıkcası çokçokçok güzel birşey beklemiyordum.gözlerim çok koyu kahve olduğundan çok beli olmuor.elamsı yosun yeşili durdu.ortadaki pupil boşluğu biraz fazla.ama ben lensim die bağırmıor.annemler beğendi dışarının görüşlerini alıncada sizle paylaşırım.Sizde olumlu olmsuz yorumlarınızı lütfen yapın kızlar ^^
opuyorumnanaktan
Kızlar giallolarım dün geldi hemen resim çekip koydum sizin için.beklediğim gibiydi açıkcası çokçokçok güzel birşey beklemiyordum.gözlerim çok koyu kahve olduğundan çok beli olmuor.elamsı yosun yeşili durdu.ortadaki pupil boşluğu biraz fazla.ama ben lensim die bağırmıor.annemler beğendi dışarının görüşlerini alıncada sizle paylaşırım.Sizde olumlu olmsuz yorumlarınızı lütfen yapın kızlar ^^
opuyorumnanaktan