giallolarım geldi bugün kızlar
Kızlar giallolarım dün geldi hemen resim çekip koydum sizin için.beklediğim gibiydi açıkcası çokçokçok güzel birşey beklemiyordum.gözlerim çok koyu kahve olduğundan çok beli olmuor.elamsı yosun yeşili durdu.ortadaki pupil boşluğu biraz fazla.ama ben lensim die bağırmıor.annemler beğendi dışarının görüşlerini alıncada sizle paylaşırım.Sizde olumlu olmsuz yorumlarınızı lütfen yapın kızlar
çok teşekkr ederm beğendinize çok sevndm.valla ben esmerim.buğday tenlilerde nasıl durur bilemicem cnm.ama koyu kahve gözde yosun yeşili duuror onu belirtmek isterim.
damarsız fln olduğundan lens gibi durmuor.hoş bi lens tek sorun pupil boşluğu dediğim gibi oda kaynaşıor khverengyle stn.ama gri lens konusunda bi bilgim yk cnm
çok teşekkr ederm beğendinize çok sevndm.valla ben esmerim.buğday tenlilerde nasıl durur bilemicem cnm.ama koyu kahve gözde yosun yeşili duuror onu belirtmek isterim.
damarsız fln olduğundan lens gibi durmuor.hoş bi lens tek sorun pupil boşluğu dediğim gibi oda kaynaşıor khverengyle stn.ama gri lens konusunda bi bilgim yk cnm
çok teşekkr ederim satrapi.
ilk günüm biraz batma ypıyor sendede olmuşmuydu?
birde göz makyajında yardımcı olurmusn gözlerimnn yeşillğini ön plana çıkarmam için ne tonlar kullanmalıyım?