• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 kez cekildim
istanbul echomar inan adette daha cok agrim olmustu acaip kolaydi
İkincisinide fulyada cektirdim aman Allahim nerdeyse yumrtlalklarm patlıcakti sandm zaten sonrasndada kanama oldm braz
Cekilcek yere gore degisiyor bence bidaha fulyaya asla cektirmem tavsiyede etmem

Hsgi dun cektirdim bende doktor hemen asilama dedi siz ne zaman cektirdiniz bazilari 2 3 ay deneyin diyor napcami sasirdim birde kanamaniz oldu mu cekildikten sonra
merhaba biraz zaman geçmiş üzerinden ama aynı durumdayım şuan dün hsg çekildim hiç bir sorun yok eşimin ileri hızı düşüktü 3 aydır arı sütü vs kullanıyoruz dün doktorum hemen aşılama dedi bende kararsız kaldım daha önce 5 ay klomen kullandım olmadı siz naptınız aşılama oldunuz mu

merhaba biraz zaman geçmiş üzerinden ama aynı durumdayım şuan dün hsg çekildim hiç bir sorun yok eşimin ileri hızı düşüktü 3 aydır arı sütü vs kullanıyoruz dün doktorum hemen aşılama dedi bende kararsız kaldım daha önce 5 ay klomen kullandım olmadı siz naptınız aşılama oldunuz mu
Henuz asilama yaptirmadim ama dusunuyorum normalde gebelik olmadi. Isterseniz deneyin bi 3 ay cogunluk hamile kaliyor ama hiz dusuk demissiniz bize varikosel ameliyati yapmisti doktor grade 3 tu varikoselimiz hiz ve morfolojide sikinti vardi. Insallah tez vakitte saglikla bebeklerimiz olur🤲

Henuz asilama yaptirmadim ama dusunuyorum normalde gebelik olmadi. Isterseniz deneyin bi 3 ay cogunluk hamile kaliyor ama hiz dusuk demissiniz bize varikosel ameliyati yapmisti doktor grade 3 tu varikoselimiz hiz ve morfolojide sikinti vardi. Insallah tez vakitte saglikla bebeklerimiz olur🤲
Amin inşallah şükür varikosel yok bizde morfoloji de iyi klomene cevap vermediğim icin asilama denemek istiyor doktorum

Kesinlikle şişli echomar cevat bayrak hoca. Anezteziye hiç gerek yok benim 1 tüpüm kapalı çıktı selektif salpingografi yöntemiyle açtı. 2 yıl önce özelde çektirdim aneztezili 3 gün ağrı ve kanama yaşadım açma işlemi de söylenmedi bile.. Ama şişli echomarda c kollu cihaz kullanılıyor muayeneden kaçan ben ağrı ve acı yaşamadım koşarak durağa gittim çıkınca. Kesinlikle oraya gidin fiyat olarakta özellerden daha uygun. Zaten görüntüleme merkezi.
Alttan muayene ağrısı kadarda mı olmadı, sonuçta bi işlem yapılıyor.

Sonuç aldınız mı? Benim iki ay oldu inş güzel haberlerimiz olur 🤲

Bende cumartesi rahim filmi cektirecegim doktorum ve hastane anestezili cekiyormus. Fiyat da farketmiyor dedi anestezi olmasada. Ben daha once cektirdim ama anestezi almamistim bunda ilk kez alicam nasil olacak merak ediyorum. Be kadar uyudun ki acaba canim ne kadar surer? Anestezi deyince nedense korktum 🥺
Anestesiziz daha zor di miydi?

2 kez cekildim
istanbul echomar inan adette daha cok agrim olmustu acaip kolaydi
İkincisinide fulyada cektirdim aman Allahim nerdeyse yumrtlalklarm patlıcakti sandm zaten sonrasndada kanama oldm braz
Cekilcek yere gore degisiyor bence bidaha fulyaya asla cektirmem tavsiyede etmem
Geçmiş olsun,fulya açık emar mı?

Film sonrası âdetin daha fazla yoğun ve sancılı mıydı? Bende öyle oldu da.

Geçmiş olsun,fulya açık emar mı?

Film sonrası âdetin daha fazla yoğun ve sancılı mıydı? Bende öyle oldu da.
Sagol cnm ilk adetimi hayirlamiyorum ama sancili adetlerm oluor braz onla alakalimi bilmiyorum sanmam yumrtlaklrm yerinde sukur :)) filmden sonra uc gun flan karnm agridi enfeksion geciriom flan sandm tavsiye uzerine gittim makineleri daha ii diye ama pisman oldm bidaha Allah dusurmesin

Yani zor desem de yalan olur cunku o zaman cok kotu oldugunu hatirlamiyorum. Ama anestezisiz daha kolaymis gercekten. Hicbirsey duymuyorsun hersey olup bitiyor ☺️
Anestezini demek istedin galiba canım, evet o çok rahat hiç bi sey hissetmiyordum.
Diğerinden korkuyor insan.

Anestezini demek istedin galiba canım, evet o çok rahat hiç bi sey hissetmiyordum.
Diğerinden korkuyor insan.
Bence 5 dk için anestezi almaya gerek yok.
Hem ne olduğunu o an bilmek daha iyi geldi bana.
Hiç kendinizi kasmayın. Normal muayne gibi öyle düşünün. Herhangi bir baskı vs hissetmedim. Sadece ilaç verilince çok az bı Sancı 4 5 saniye o kadar. Zaten doktor sizi rahatlatıyor. Hiç başka olumsuz yorumları okumayın. Herkesin ki aynı olmaz tabiiki 🙏

Bence 5 dk için anestezi almaya gerek yok.
Hem ne olduğunu o an bilmek daha iyi geldi bana.
Hiç kendinizi kasmayın. Normal muayne gibi öyle düşünün. Herhangi bir baskı vs hissetmedim. Sadece ilaç verilince çok az bı Sancı 4 5 saniye o kadar. Zaten doktor sizi rahatlatıyor. Hiç başka olumsuz yorumları okumayın. Herkesin ki aynı olmaz tabiiki 🙏
Tamamen ağrı eşiğiyle ilgili, işlem aynı ama değişiyor çekilen acı,bayılanlarda oluyor daha rahat geçirenlere.

Tamamen ağrı eşiğiyle ilgili, işlem aynı ama değişiyor çekilen acı,bayılanlarda oluyor daha rahat geçirenlere.
Canım ben muayne olamayan biriyim düşün.
Ben yaptirdiysam diyorum herkes yaptırır.
Bir de merkeze göre de değişiyor sanırım.
Her merkezin makinesi ve teknolojisi farklı.

Back