• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
puduhepa, hala senden iyi haber bekliyoruz. sonuç ne olursa olsun moralini iyi tut. bu işin biliyorsun bir de psikolojik tarafı var...

Sağol canım iyi niyetin için teşekkür ederim.Haklısın bu işte stres çok önemli..ama iyiyim.Çok iyi uyandım,annemle ve eşimle konuşurken zordu ama atlattım,anlatınca rahatlıyor insan..Sen nasılsın?

teşekkür ederim.bende 3,aşılamamı yaptırdım 10,günümdeyim bundada olmazsa artık tüpe geçicem inşallah

İnşallah olmuştur,inşallah bebeğin seninledir de güzel haberi alırız buradan,geçen gün annemin komşusu 3.aşılamada ikizleri olduğunu anlatmış,sağlığımız yerinde olsun da..

benim bugün 11.günüm. daha erken ama dayanamayıp bu sabah test yaptım evde. şimdilik negatif görünüyor :( ama yine bir ümit adeti bekleyeceğim..

puduhepa haklısın canım ya.sağlık herşeyden önemli nezaman ne olacağı belli değil.ben 2 olumsuz aşılamadan sonra ara vermiştim 5 ay sonra 3,aşılamaya gidicektimki zaten hamileymişim ama ben 8 senedir hiç hamile kalmadığım için aklımın ucunda bile yoktu hamile kalacağım dişçiye gitmiştim morfin falan aldım haliyle bebeğim düştü.insanın sağlığı ve evindeki huzur kadar hiçbirşey önemli değil.bu da bizim sınavımız vardır bir hayır mutlaka.

canım dur hemen umutsuz olma...
Allah insallah hepimize saglıklı bebekler verecek hepimiz
aynı süreci yaşıyoruz. benim de aşı ptsiye kaldı.. kısmet artık...
herkes böyle sanırım biz de bugun eşimle tartıştık o da bu sinirle spermim düşücek diyor...
bu zamanlarda insan hassas oluyor sanırım ... ağlamaktan korkma canım ben de genelde bikaç gün geçmez aglama krizine girerim.. napalım Allah daha büyük dertler vermesin.

puhuheba
senin içinde üzüldüm ama açıkcası kendim için de üzüldüm.senin hamilelik haberini almak bana umut olcaktı.şimdi daha karamsarım bu gün benim aşılamamın 11.günü acaba test yaptırsam mı bilemiyorum hergece rüyama giriyor.sonucu artık öğrenmem lazım diye düşünüyorum ama bilemiyorum şimdi okuyunca seninde değer çok net değil,düşebilirdi artabilirde hamilelik hormonu.senide duyunca beklesem mi diyorum

SELAM KIZLAR BEN DÜN İLK ASILAMAMI OLDUM 2SENELİK EVLEYİM.KİST TEDAVİSİ GÖRDÜM 11KUTU DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIM 7AYDIR İLACI BIRAKTIM FAKAT KİSTİM GEÇMEDİ...VUCUDUM KENDİ ÜRETİORMUS DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE.BİZİMDE ARTIK BEKLEMEYE GÜCÜMÜZ YETMEDİ VE TEDAVİ OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜK.RİSK ALMAK SARTTI...VE KLOMEN OVİTRELLE TEDAVİSİNE BASLADIK...KİSTİMDE BÜYÜME OLMADI FAKAT KİSTLE TEDAVİ GÖRDÜM.DÜNDE ASILAMAM YAPILDI.SİZCE NE GİBİ ŞEYLER BENİ BEKLİOR.TUTMA ORANAGI VARDIR DEĞİLMİ.COK ENDİŞELİYİM BANA AKIL VERİN KIZLAR SAOLUN :sinifsinif: :sinifsinif:

valla şu an kendi adıma çok umutsuzum o yüzden sana çok umutlu şeyler söyleyemiycem,2.aşılamamı oldum bizde hiçbir sorun yok.olmuyor ama.umarım senin ki olur

valla şu an kendi adıma çok umutsuzum o yüzden sana çok umutlu şeyler söyleyemiycem,2.aşılamamı oldum bizde hiçbir sorun yok.olmuyor ama.umarım senin ki olur

cok üzüldüm cnm senn adına inş kavusursun bebegne benm eşimde sorun yok fakat bende kist var sizde sorun neydi cnm nezmn yaptrıdn asılama cörekotu karsımını deenedinmi cnm cok faydalı

canım buarada bir sorum olacaktı sen asılamadan sora yattınmı dinlendinmi nekadar dinlendin birde ilişkiye girdinizmi hiç...saol

merhaba arkadaşlar...pazar günü aşılamam yapıldı benimde..bakalım herşeyin hayırlısı...
size birşey sormak istiyorum aşılamada size ne kadar sperm enjekte edildi?
bizimki biraz düşük olduğundan çok ümitli değiliz..doktora ve bize göre beklediğimizden az oldu...
sanırım sınır 5 milyon, bizimkisi ise 4.5 milyon.sınıra çok yakın olduğu için doktor şansımızı deneyelim dedi.ama moralimiz bozuldu biraz...

Keşke test sonucumla ilgilİ olumlu şeyler yazabilseydim ama ne yazık ki..Değerim 1.43 çıktı,hamilelik için en az 5 olması gerekiyormuş..Malesef benim ki çok düşük..
Doktora olmadı değil mi ilaçları bırakayım dedim..
Öyle düşünme,ilaçları da bırakma,pazartesi tekrar baktır dedi..
Bilmiyorum ama tecrübeyle sabit ki bu kadar düşük değer yükselmiyor aksine sıfıra doğru iniyor..
Bir iki gündür içimdeki karamsarlık buna işaretmiş meğer,henüz zamanı gelmemiş.Keşke olumlu olsaydı da sizler için de umut olsaydı..
Üzüldüm,ağladım kimseye göstermeden,eşime kısmet dedim,hayırlısı olsun dedim telefonda üzüntümü belli etmeyerek..
duygularım beni ne yöne sürükler bilemiyorum ama geçen seferki gibi olmasına izin vermeyeceğim,herşey Allah'tan..Ağladım,üzüldüm geçti,herşeyin bir çaresi var,yeter ki sağlık olsun,evimizde huzurumuz olsun..
Evet bunda yenildim ama bu hiç kazanmayacağım anlamına gelmez,bakalım gelecek ay neler olacak.
SANA TUTUNUYORUM RABBİM

kaç gündür giremedim merak ettim şimdi bakayım sonuç ne dedim üzülme canım kısmet bu işler zamanın gelmemiş demekki ama üzülmek yılmak yok devam edeceksin takii bebeğine kavuşana kadar hem bellimi olur bebeklerine kavuşursun belkide opuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar...pazar günü aşılamam yapıldı benimde..bakalım herşeyin hayırlısı...
bizimki biraz düşük olduğundan çok ümitli değiliz..doktora ve bize göre beklediğimizden az oldu...
sanırım sınır 5 milyon, bizimkisi ise 4.5 milyon.sınıra çok yakın olduğu için doktor şansımızı deneyelim dedi.ama moralimiz bozuldu biraz...

takma kafana bence hem önemli olan sayı değilki aktif hareketli olmaları değilmiikaydirigubbakcemile5 inşallah tutmuştur bebeğin ve hayırlı haberleri alırız senden

teşekkür ederim papatyam :),
umarım tutmuştur ama doktor dahil herkes umutsuz konuşunca ister istemez moral bozuluyor :)
ama artık kafamdan çıkardım...

canım karamsarlığa düşme,vakti zamanı gelince gelecekler buna inanıyorum..rabbim büyük yeter ki sabretmesini bilelim...
bende çarşamba günü aşılama yaptırdım bayramdan sonraki gün kan testinde baktıracam...

arkadaşlar.
açıklıyorum,
umutsuz olmayın belki de bundan sonraki ay sizin ayınız
çünkü bu ay benim ayımmış
akşam kan testi yaptırdık bhcg 90 çıktı
sevinçten ağladık
umarım bi problem yoktur
darısı başınıza

arkadaşlar.
açıklıyorum,
sevinçten ağladık
umarım bi problem yoktur
darısı başınıza

canım çok ama çok mutlu oldum....sorun yoktur sen gönlünü ferah tut...
ayyy ççookkk sevindim...herşeyin sorunsuz devam etmesini diliyorum...
bizlere de nasıl umut oldun aslında....
allahım herşeyin hayırlısını versin :)):nazar:

Toplamda sayınız kaçtıı
ve yıkama sonumu 4.5milyon çıktı???
canım bende ilk aşılamamı yaptırdım ve 5milyon sperm enjekte edildi
ama dr.um umutsuz konuşmadı
miktar degill hareket önemlii
2.aşılamayı aralık ayında yaptırcazz
inşallahh

arkadaşlar.
açıklıyorum,