- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben özelde anestezili çektirdim , kalktığımda adet sancısı vardı biraz 1 gün kanamam oldu ertesi gün bişey hissetmedimDaha önce rahim filmi çektirmedim kızlar tüp bebek öncesi rahim filmi çekineceğin bu ay korkuyorum anestezili mi anestezisiz mi daha iyi olur tüpler kapalı olursaa agrı olur diye duymuştum
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız kanamanız agrınız ne kadar sürdü zor mu
Gebelik oluşmadığı için her şey normal çıkıyor rahim filmim kalmıştı bir tek onu çektireyim demiştim
Bilemem. Ama siz herşeye rağmen ilk onu yaptırın ki başta birşey varsa çözümlensin.Acaba ben mi yanlış anladım şimdi de kapanmıştır geri de arayamadım
Ben özelde anestezili çektirdim , kalktığımda adet sancısı vardı biraz 1 gün kanamam oldu ertesi gün bişey hissetmedim
Anladım teşekkür ederim ama doktor tüp bebekte kapalı olmadı zorun degil dedi banaBilemem. Ama siz herşeye rağmen ilk onu yaptırın ki başta birşey varsa çözümlensin.
Doktorda söylemişti bu konuda ümitlendim 2 ,3 ay ama olmadı gebelikÇoğu kişiden rahim filminden sonra tüpler açık olsa da hamile kalanı çokkk duydum
Doktorda söylemişti bu konuda ümitlendim 2 ,3 ay ama olmadı gebelik
Siz bilirsiniz. ilerde Histereskopi isterse o zaman dersiniz zamanında niye hsg yi istemediniz diyeAnladım teşekkür ederim ama doktor tüp bebekte kapalı olmadı zorun degil dedi bana
İyi araştırmak lazım her şeyiSiz bilirsiniz. ilerde Histereskopi isterse o zaman dersiniz zamanında niye hsg yi istemediniz diye
Hsgi dun cektirdim bende doktor hemen asilama dedi siz ne zaman cektirdiniz bazilari 2 3 ay deneyin diyor napcami sasirdim birde kanamaniz oldu mu cekildikten sonraİyi araştırmak lazım her şeyi
Kanama oluyor az ama geçiyor. Sorun neydi sizin.Hsgi dun cektirdim bende doktor hemen asilama dedi siz ne zaman cektirdiniz bazilari 2 3 ay deneyin diyor napcami sasirdim birde kanamaniz oldu mu cekildikten sonra
1 yil olmadi o yuzden cekildi temiz cikti sonuclarim ama doktor hemen asilama dedi ne klomen ne baska bisey bir deneyin bile demedi hsg sonrasi genelde gebelik olusuyor diye okuyorum ama napcami sasirdim Allah yardimcimiz olsun.Kanama oluyor az ama geçiyor. Sorun neydi sizin.
Genelde iki üç ay süre verildiğini okudum benim doktorum da iki ay süre verdi bize 1 hafta önce çekildim bende daha önce de tedaviniz yoksa direk asılama demesi tuhaf geldi bana1 yil olmadi o yuzden cekildi temiz cikti sonuclarim ama doktor hemen asilama dedi ne klomen ne baska bisey bir deneyin bile demedi hsg sonrasi genelde gebelik olusuyor diye okuyorum ama napcami sasirdim Allah yardimcimiz olsun.
Bende anlamadim kendim sordum 2 ay deneyip oyle gelsem diye sen karar ver dedi bende denicem sanirim baska doktorada danisicamGenelde iki üç ay süre verildiğini okudum benim doktorum da iki ay süre verdi bize 1 hafta önce çekildim bende daha önce de tedaviniz yoksa direk asılama demesi tuhaf geldi bana
Ben de eylülde çekildim hala olmadı gebelikDoktorda söylemişti bu konuda ümitlendim 2 ,3 ay ama olmadı gebelik
Hayırlısıyla kısa zamanda nasip olur inşallah bizlere isteyen herkeseBen de eylülde çekildim hala olmadı gebelik
Bencede kuzu bı danış başka doktoraBende anlamadim kendim sordum 2 ay deneyip oyle gelsem diye sen karar ver dedi bende denicem sanirim baska doktorada danisicam