• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar.
açıklıyorum,
umutsuz olmayın belki de bundan sonraki ay sizin ayınız
çünkü bu ay benim ayımmış
akşam kan testi yaptırdık bhcg 90 çıktı
sevinçten ağladık
umarım bi problem yoktur
darısı başınıza

canım o kadar çok sevindim ki çook şanslısın allah hep böyle güldürsün

arkadaşlar.
açıklıyorum,
sevinçten ağladık
umarım bi problem yoktur
darısı başınıza

ohhh beee alkisalkisalkis sonunda güzel bir haber aldık. herşey yolundadır hiç tasalanma, gönlünü ferah tut canım, kutlarım...

arkadaşlar.
açıklıyorum,
sevinçten ağladık
umarım bi problem yoktur
darısı başınıza

canım çok sevindim,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.kaydirigubbakcemile2 sana bişi sorcaktım,benim 18 kasımda aşılamam yapıldı,Dr.3 Aralıkta test için çağırdı Eşimde ve bende hiçbir sorun yok,ama 1,5 senedir çocuğumuz olmuyor.Şimdilerde göbeğimin etrafında batmalar oluyor,beklemek çok zor tabi kendimi de dinliyorum sanırsam:((Acaba sende ne gibi belirtiler oldu aşılamadan sonra canım_? Bir de 10.gün idarda gebelik testi yaptrısam çıkarmı acep?

merhaba
sağol
bende ilk aşılamamda bütün hamilelik belirtilerini hissetmiştim sanırım ilçaın etkisi onlar,bu sefer kendimi hiç dinlemedim hatta negatif sonucundan da emin gibiydim.ama gögüşlerim dışarıdan farkedicek şekilde büyüdü ve ağrıyor.kramplar falan yeni yeni başlıyo.bide gaz yapıo çok.anormal olduğunu farkedersiin zaten.ama şunuda unutma ki aşılamanında etkisi olabilir tüm bunlar dışarıdan hormon alıosun,birde bence idar testi yaptırma çok hassasız bu dönemlerde çıkacak yanlış bi sonuç bizi boşuna üzer,boşuna sevindirir,günün bekle kan testi yaptır.

Toplamda sayınız kaçtıı
ve yıkama sonumu 4.5milyon çıktı???
canım bende ilk aşılamamı yaptırdım ve 5milyon sperm enjekte edildi
ama dr.um umutsuz konuşmadı
miktar degill hareket önemlii
2.aşılamayı aralık ayında yaptırcazz
inşallahh

ne mutlu canımm allahh mutluluk için dökülen gözyaşı versin inşallahh
umarımm problem yoktur ve saglıcaklada bebişini kucagına alırsınn

canım bizim bi sperm sıkıntımız yoktu ortalamanın çok üstündeydi ama 3 milyom olan arkadaşımda hamile hamile kaldı.şöle düşünüorum sonuçta dölleyecek olan sperm 1 tane değil mi

ohhh beee alkisalkisalkis sonunda güzel bir haber aldık. herşey yolundadır hiç tasalanma, gönlünü ferah tut canım, kutlarım...

teşekkürler arkadaşlar
ama şunu sölemeliyim ki
pozitifi görünce herşey bitmiyo ve rahatlamıosunuz
aşılamayla hamile kaldığın içim kimyasal gebelik olma ihtimali de var dedi doktor.bakalım bugün yeniden kan testine gidicem.umarım değildir.
ve umarım pozitifi en kısa zamanda görürsünüz

kutluyorum.rabbim kucagına almayıda nasip etsin.bende bu ay yaptıracağım aşılama polikistik over var.bu ay yapmadı .yumurta sayısı 10mm 10 tane 27 ml 20 lm çokmuş

Toplamda sayınız kaçtıı
ve yıkama sonumu 4.5milyon çıktı???
canım bende ilk aşılamamı yaptırdım ve 5milyon sperm enjekte edildi
ama dr.um umutsuz konuşmadı
miktar degill hareket önemlii
2.aşılamayı aralık ayında yaptırcazz
inşallahh

zambakcığım yıkıma sonrası 4.5 milyon çıktı.öyle ümitsiz konuşunca doktor ve birde ilk aşılama olduğu için heyacandan yıkama öncesi ne kadardı sayı sormayı akıl edemedik doğrusu..aslında mtarın önemi çok yok, sonucunda 1 sperm ile yetiyor...şans işi biraz da...sanırım senin de ilk aşılaman da olmamış, 2. aşılamanın sonuçları güzel olur...

yaa kızlar ilk aşılamam sanırsam tutmadı:(( :1no2: bugün aşılamanın 9.günü dayanamayıp kanda gebelik testi yaptırdım sonuç 2,3 malesef..Eğer tutmuş olsaydı biraz da olsa yükselmez miydi? Gebelik hormonu döllenme oluştuysa 1 hafta sonra yükseliomuş. Gerçi doktorum 3 Aralıkta test yaptır dedi ama..offffffffff 2.aşılamaya geçecek psikoloji de kalmadı bende ya hadi hayırlısı.mafoldumben

arkadaşlar bende pco var. insülin direncim çok yüksek olduğu için yumurtlama problemi yaşıyorum.
geçen ay günde 2 tane klomen kullandım doktor kendiniz deneyin bu ay dedi ve olmadı.
şok oldum regl olunca... meğer nasılda kendimi alıştırmışım!
doktorum bu ay günde 3 tane klomen içmemi söyledi. yumurtanın gelişimini takip edecek. ve aşılama yapalım dedi. kızlar bayramdan sonra ilk kez aşılama yapılacak... inşallah kolay olur...

yaa kızlar ilk aşılamam sanırsam tutmadı:(( :1no2: bugün aşılamanın 9.günü dayanamayıp kanda gebelik testi yaptırdım sonuç 2,3 malesef..Eğer tutmuş olsaydı biraz da olsa yükselmez miydi? Gebelik hormonu döllenme oluştuysa 1 hafta sonra yükseliomuş. Gerçi doktorum 3 Aralıkta test yaptır dedi ama..offffffffff 2.aşılamaya geçecek psikoloji de kalmadı bende ya hadi hayırlısı.mafoldumben

canım merhaba.ben 14 eylülde aşılama oldum ve şuan 13 haftalık hamileyim ilk denememdi oldu.herkes ümideini kaybetmesin,aşılama hiçe sayılacak bir yöntem değil.bu arada sanırım seni tebrik etmem gerekiyor.çünkü 9.güne göre değerlerin iiyi.inşallah yükselir.kendine dikkat et.:enbuyukkk:

teşekkürler arkadaşlar
ama şunu sölemeliyim ki
pozitifi görünce herşey bitmiyo ve rahatlamıosunuz
aşılamayla hamile kaldığın içim kimyasal gebelik olma ihtimali de var dedi doktor.bakalım bugün yeniden kan testine gidicem.umarım değildir.
ve umarım pozitifi en kısa zamanda görürsünüz

selam.okurken aklıma 2 ya önceki halim geldi yüzümde ufak bir tebessüm belirdi.canım benim asıl şet o pozitifi grdkden sonra başlıyor,aman boş kesemi daha sonra aman kalbini duyucam mı?eşinle kavgalar-neden herkese söööyledin,sonrası ya düşük yaparsam...taki 3 aya kadar sonra geçiyo.bende ilk aşılama ile hamile kaldım şuan14. haftaya girdik,hala içime sıkıntılar giriyo.ama endişe etme.hiçbişey olmucak.herşey güzel olucak.doktorunu sanırım yalnış anlamışsın aşılama ile kimyasal gebeliğin alakası yok,bende sormuştum doktorum gülmüştü.neyse canım kendine dikkat et.tekrar hayırlı olsun.

benim aşılama tutmadı:( bugün aşılamanın 14.günü ve betahcg değerim 0,5...(9.gün 2,3 tü düşmüş) Ama kanama damla şeklinde çok az geldi ve kesildi.Adet olmama da 7 gün vardı daha.Sizce halen ümitlenmeli miyim?Adet kanamasımı ki bu ya anlamadım walla.:(((

selam.okurken aklıma 2 ya önceki halim geldi yüzümde ufak bir tebessüm belirdi.canım benim asıl şet o pozitifi grdkden sonra başlıyor,aman boş kesemi daha sonra aman kalbini duyucam mı?eşinle kavgalar-neden herkese söööyledin,sonrası ya düşük yaparsam...taki 3 aya kadar sonra geçiyo.bende ilk aşılama ile hamile kaldım şuan14. haftaya girdik,hala içime sıkıntılar giriyo.ama endişe etme.hiçbişey olmucak.herşey güzel olucak.doktorunu sanırım yalnış anlamışsın aşılama ile kimyasal gebeliğin alakası yok,bende sormuştum doktorum gülmüştü.neyse canım kendine dikkat et.tekrar hayırlı olsun.

sağol 2.bhcg me göre yükselme var yani kimyasal gebelik riskim kalmadı yarın doktora gidicem bakalım keseyi görebileck miyiz

benim aşılama tutmadı:( bugün aşılamanın 14.günü ve betahcg değerim 0,5...(9.gün 2,3 tü düşmüş) Ama kanama damla şeklinde çok az geldi ve kesildi.Adet olmama da 7 gün vardı daha.Sizce halen ümitlenmeli miyim?Adet kanamasımı ki bu ya anlamadım walla.:(((

bence ümitlenme canım,önümüzdeki ay için hazırla kendini

Back