• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama günü bizi ilişkiye girmeyin dedi ama sonraki 3 gün ilişkiye girin dedi doktor.bende çok stresliydim 2.aşılamamdan önce hamama gittim iyice yumuşadım kendini sakinleştir herşey güzel olacak

bide ben hep pozitif düşünce gücüne inandım ama olmadı,en son umudumu yitirdim kesin olmayacak dedim oldu demekki negatif düşüncede de bi güç var,

puduhepaa nerelerdeesiinnnn

Canım evdeki bilgisayardan mı internet bağlantısından mı bilmem çok uğraştığım halde siteye giremedim,şimdi de okuldan yazıyorum,bu ay hiçbir şey yapmadann geçireceğim,2010 hayırlı gelir inşallah.

Canavar 45 umutsuzdun ama ne güzül dileğin gerçekleşmiş,gözün aydın..İnşallah sağlıkla ve hayırla büyütürsün bebeğini.

bide ben hep pozitif düşünce gücüne inandım ama olmadı,en son umudumu yitirdim kesin olmayacak dedim oldu demekki negatif düşüncede de bi güç var,

merhaba ben 10 gün raporluydum aşılamanız tutmuş çok sevindim. benim de 21 kasımda ilk aşılamam yapıldı. 5 aralıkta bhcg yapılcak hayırlısıyla.. tbi regl olmazsam :(( kasıklarıma ara ara adet sancısının fazlası giriyo bide gaz sancısı gibi karnımı sıkıştırıyo bazen sizde de bunlar oldumu ?

merhaba
bende en belirti gögüslerimdeydi,adet tarihime denk gelen günler de de hafif ağrılar oldu,gazda oldu.umarım seninkide olmuştur ama ben ilk aşılamamda çok fazla hamilelik belirtisi hissetmiştim ama değilmişim ilaçlarda yanıltabiliyor.onlarında etkileri var

tebrikler canavar45 allah tamamına erdirsin sağlıcakla dünyaya getirirsin inşallah bebeşinde sende çok rahat bir hamilelik dönemi yşarsınzı inşallah.
bu negatif düşünce gücü olayına ben de bi yorum yapayım dedim bende 2.aşılamamda bebeğime kavuştum ama rahatlayıp kafaya takmayınca oluyor bu işler neticede olumsuz düşününce beyinde vücuda emir veriyor gibi olmasını engelliyruz vücudumuzu rahat bırakmıyoruz bu nedenle elden geldiğince rahat davranmak hatta aşılama olunca eve gelip düşünmemek sanki normal bi muayene olupta eve gelmiş gibi konuyu bile konuşmamak en iyisi ben 2.de öle yaptım çünki tavsiye ederim
merhaba ben 10 gün raporluydum aşılamanız tutmuş çok sevindim. benim de 21 kasımda ilk aşılamam yapıldı. 5 aralıkta bhcg yapılcak hayırlısıyla.. tbi regl olmazsam :(( kasıklarıma ara ara adet sancısının fazlası giriyo bide gaz sancısı gibi karnımı sıkıştırıyo bazen sizde de bunlar oldumu ?

inşallah hayırlısıyla bebişin gelir cnım seninde allah gönlüne göre versin hayırlısı inşallah .o sıkıştırmalar normal aşılama sonra vücutta baya hareket oluyor ama bellimi olur belkie hamilelik belirtisidir inşallah.tedavi snrası belirtiler hamileliğe benzediği için hep ona yorurur ama ne ümitli ol nede ümitsiz bakalım hayırlısıyla sonuç pozitif olur inşallah ama sen kafanı yormamaya gayret et bişii de kalmamış şunun şurasında zaten kaydirigubbakcemile5

son zamanda aşılama olan kızlar özelde ne harcadınız ssk ile özeldemi yaptınız o durumda ne tuttu masrafı bilgi verirseniz sevinirim ben de inşallah haziran gibi tekrar aşılama yapmak istiyorum bi bebek aha istiyorum hayırlısıyla yaşta gitmeden =) allah nasip ederse kızıma kardeş istiyorum yaşı yakın olsunda istiyorum nasip bakalım bidaha düşük yaşamam inşallah maddi olaylar şuan ne durumda merak ediyorum benimki 1,000 tl ye malolmuştu 2 sene geçti üzerinden şimdi 2,000 civarıdır herhalde masraflar ben medicalparkta yapmıştım aşılamamı szler nerelerde ne kadara çıkardınız bilgi verirseniz kalem kalem sevinirim

merhaba arkadaşlar,
ben üzülerek test tarihim gelmeden geldi kırmızılar...
maalesef aşılamam tutmadı...
canavar senin içinde çok sevindim..hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle...

ben özelde oldum tüm testler,muayene ücreti,ilaçlar dahil max 1500 e mal oldu,ki piyasaya göre biraz pahalı sanırım acıbadem 2000 i bulacağını sanmam
güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar

tamamen katılıyorum
kendinizi telkin edin,başka şeylere yönlendirin,kitap okuyun,örgü örün,uzun zmandır yapmayı planlayıp yapamadığınız işleri yapın.nu ay sanki olmadı deyin geçin.üzerine düşünmeyin çok

Buraya yazmak istedim çünkü bu olaya yeni başlamanın ve hiçbir şey bilmemenin ne demek olduğunu biliyorum.Ve ilk kez bunları yaşayacak olanlara gerçekten yardım etmek istiyorum.
Biz üç yıllık evliyiz ve her ikimiz de hiçbir sorun yok.Sanırım bebeklerimizin henüz vakti gelmemişti.
Bu benim ikinci aşılamam,birinciden başlasam çok uzun olur,özetle ilkini 29 haziranda yaptık.Doktorumuz önce klomenle başladı,ovitrelle iğne ile devam etti.Ovitrelle 81-82 lira kadar, bir de vajinal jel verdi.O da 74 lira kadar.O zaman ilk gün çok ağrım oldu ama yeni başlayanlar korkmasınlar dayanılmaz bir ağrı değildi.12 gün sonra tahlil yaptırdığımda negatif sonuç dünyamı kararttı toparlanmam epey zaman aldı.
Eylül ayında ise 26 sında regl oldum,30 eylülde doktora gittim,doktorum bir kez daha aşılama yapalım dedi ve yine klomen ilacını verdi.Sabah akşam birer tane kullandım,zaten 5 günlük bir ilaç.İlaç bitince tekrar doktora gittim iki tane yumurta gelişmiş,zaten ilaçla pek fazla sayıda gelişmezmiş,bu sefer bize prengly gibi bir iğne verdi.Bu oldukça ucuz 12 lira kadar.Bu iğneden iki dozu akşam yani 5 ekim akşamı yaptırdık ve 7 ekim sabah 10 gibi aşılama yapıldı.
Aşılama gerçekten son derece acısız bir işlem.Hiç ama hiç acı çekmiyorsunuz.Eşinizden alınanlar size enjekte ediliyor.Aşılama dan sonra hemen kalkmıyorsunuz,15-20 dakika bekliyorsunuz.Sonra doktor bana progestan isimli bir ilaç verdi bu da 16 lira kadar ve tabii ki her zaman folik asit ve bebe aspirini kullanıyorum.
Aşılamadan sonra yumurta çatladığı için sanırım yine özellikle belim ağrıdı,hiçbir kanamam ya da akıntım olmadı,evde dinlendim.Gerçi doktor normal hayata devam etmemi,spor yapmamamı,çok merdiven inip çıkmamamı,çok ayakta durmamamı söyledi.
Bu sabah yani 8 kasımda ise hiç bir ağrım yok,inşallah herkesin ve benim hakkımda hayırlısı ne ise o olur.
Aşılama gerçekten acısız,ben de çok korkuyordum hatta ağlamıştım başlamadan önce ama çok kolay geçti,daha önce rahim filmi çektirmiştim o çok acılı bir işlem,ama sadece 20 saniye kadar çok acı çekiyorsunuz.Tabi işlem bu kadar kısa sürmüyor ama acı çektiğiniz zaman bu kadar.
Ondan önce rahim içine kamera ile girilen ofis histereskopi denilen şeyi de 3 kere yaşadım,o da oldukça ağrılı,ama Allah'tan çok uzun sürmüyor,bir de operatif histereskopim var,ameliyat ortamında kamera ile girip bir sorun varsa çözüyorlar,bende kist ya da polip gibi birşey varmış almışlar,ama bu narkoz verilerek yapılıyor,uyanınca çok az ağrım oldu ve tabii ki kanama.
Daha neler neler..uzun oldu diğer yaşadıklarımı da sonra yazayım.Bana dua etmenizi rica ediyorum.Benim dualarım benim gibi bu amaçla çaba gösteren herkesle birlikte..
Allah yardımcın olsun bende aşılama yapyırdım senin 2 yaptırdıgın gibi ilk aşılamam benim on gun sonra belli olucak

Back