Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay çektirdim anestezili, çok rahat ettim gerek yok strese girmeye derim anestezisiz ile.

Ben özelde anestezili çektirdim , kalktığımda adet sancısı vardı biraz 1 gün kanamam oldu ertesi gün bişey hissetmedim

Kanama oluyor az ama geçiyor. Sorun neydi sizin.
1 yil olmadi o yuzden cekildi temiz cikti sonuclarim ama doktor hemen asilama dedi ne klomen ne baska bisey bir deneyin bile demedi hsg sonrasi genelde gebelik olusuyor diye okuyorum ama napcami sasirdim Allah yardimcimiz olsun.

1 yil olmadi o yuzden cekildi temiz cikti sonuclarim ama doktor hemen asilama dedi ne klomen ne baska bisey bir deneyin bile demedi hsg sonrasi genelde gebelik olusuyor diye okuyorum ama napcami sasirdim Allah yardimcimiz olsun.
Genelde iki üç ay süre verildiğini okudum benim doktorum da iki ay süre verdi bize 1 hafta önce çekildim bende daha önce de tedaviniz yoksa direk asılama demesi tuhaf geldi bana

Genelde iki üç ay süre verildiğini okudum benim doktorum da iki ay süre verdi bize 1 hafta önce çekildim bende daha önce de tedaviniz yoksa direk asılama demesi tuhaf geldi bana
Bende anlamadim kendim sordum 2 ay deneyip oyle gelsem diye sen karar ver dedi bende denicem sanirim baska doktorada danisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…