Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ozlm1996

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
183
62
18
28
Daha önce rahim filmi çektirmedim kızlar tüp bebek öncesi rahim filmi çekineceğin bu ay korkuyorum anestezili mi anestezisiz mi daha iyi olur tüpler kapalı olursaa agrı olur diye duymuştum
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız kanamanız agrınız ne kadar sürdü zor mu

Nerde çektireceksiniz?
Ben özelde aneztezisiz çektirdim. 5 dakika sürdü sürmedi. Adet sancısı gibi 1 2 kere kasılma oluyo o kadar. O da ilaç verilirken oluyor o kadar.

Herkesin farklı oluyor. Benim cok agrili olmustu. Ama kisa surdugu icin dayanilir. Ayni ay hamile kaldim. Darisi basiniza

gideceğiniz kuruma ve kullanılan cihaza önem verin .

Benim sol ttupume ilac gitmedi katerle deneyeceğim dedi doktor onda bile adet agrisi gibi agri oldu işlem bitince gecti hepsi ne kanama ne agri olmadi

Çıkışta reçete veriyorlar 7 günlük antibiyotik bilginiz olsun herhangi bir eenfeksiyon olmasın diye

Bende özel hastanede anestezili istiyorum regl bitince bugün arayıp randevu alıcam
Ama önceden korktular bir de uzun süredir olmuyor benim bir tek rahim film kalmıştı yaptırmadıgım
Tüpler kapalı olsa ilaçla bazen açılıp hatta sonrasında gebe kalanlar çok diye duydum film çektikten sonra

Evet var.

Ben tüp bebek tedavisine başlarken doktor istemişti hem sorun mu var görelim sorun cikmazsa hemde size 2 ay süre verelim normal yolla da kalabilirsin belki demisti

Gebelik oluyormuş yani kimilerinde

Evet var.

Ben tüp bebek tedavisine başlarken doktor istemişti hem sorun mu var görelim sorun cikmazsa hemde size 2 ay süre verelim normal yolla da kalabilirsin belki demisti

Gebelik oluyormuş yani kimilerinde
Ay inşallah çok heyecanlıyım yarın muane gidicem adetin ikinci günü kan vericem bir de ultrayon ve başka şeylerle muane olucam tekrsr ona göre rahim filmi istermiş doktor bey öyle dendi

Bende Salı günü Zeynep Kamil de çektirdim canım. Gitmeden önce yorumları okudum aşırı bir korkuyla gittim. Korka korka odanın içine girdim. Ama inan ki abarttıkları kadar ağrılı bir işlem değil. Adette gördüğün sancıyla aynı. Hiç korkma gerçekten. :)

Ankaradan bir doktorla görüştüm biz tüp bebek yaptıracaz bana dedi ki boşa gidip maddi aşıdan neden rahim filmi çektireceksin tüp bebekte normal yolla olmuyrosa haklı mı sizce

Ankaradan bir doktorla görüştüm biz tüp bebek yaptıracaz bana dedi ki boşa gidip maddi aşıdan neden rahim filmi çektireceksin tüp bebekte normal yolla olmuyrosa haklı mı sizce
Hayır tüp Bebek öncesi rahim filmi şart. Ya tüpler kapalıysa perde varsa... İlk kez böyle diyen bir doktor duydum. Polip olabiliyor. Ben Bahçeci de tedavi gördüm. Öncesinde Zeynep Kamil de işlemlerim yapıldı. İkisi de de ilk öncelik rahim filmi idi. Lütfen yaptırın. Böyle diyen doktoru bir daha araştırın.

Canım rahim filmi anestezili olursa ücretli oluyor çünkü özelde yaptılmış oluyor. Ben devlet hastanesinde yaptırdım hiç ücret ödemesim. Sadece antibiyotik, ağrı kesici ve rahim film uygulanırken ilaç sıkılıyor bu 3 ilaca para verdim. Oda 34 tl tuttu. Sana daha önce hiç farklı bir tedavi uygulanmadı mı? Çünkü bildiğim kadarıyla rahim filmi ile gelen sonuçlara göre tedavi belli oluyor. Ne uygulanacak diye. Bende de pcos var

Gebelik oluşmadığı için her şey normal çıkıyor rahim filmim kalmıştı bir tek onu çektireyim demiştim

Acaba ben mi yanlış anladım şimdi de kapanmıştır geri de arayamadım

Gebelik oluşmadığı için her şey normal çıkıyor rahim filmim kalmıştı bir tek onu çektireyim demiştim
Bende Aralık'ta cekilecem ilkinde doktor sıkıntı yok dedi 1sene geçti üzerinden farklı doktora gittim rahim kalınlığindan polipten suphelendi ben özelde anestezili çekilecem ilkinde adet ağrısı kadar bı ağrım oldu

Acaba ben mi yanlış anladım şimdi de kapanmıştır geri de arayamadım
Şöyleki benim doktorum klomene başlamadan önce rahîm filmi çekildi sonuçta sıkıntı varsa önceden çıksın dedi tüp bebek için rahim filmi şart ya tüpler kapalı ise belki ameliyat olursunuz öncesi veya polip varsa vs

Tüpler ameliyat olduktan bir süre sonra geri kapanıyormuş öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…