Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde çektireceksiniz?Daha önce rahim filmi çektirmedim kızlar tüp bebek öncesi rahim filmi çekineceğin bu ay korkuyorum anestezili mi anestezisiz mi daha iyi olur tüpler kapalı olursaa agrı olur diye duymuştum
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız kanamanız agrınız ne kadar sürdü zor mu
Nerde çektireceksiniz?
Ben özelde aneztezisiz çektirdim. 5 dakika sürdü sürmedi. Adet sancısı gibi 1 2 kere kasılma oluyo o kadar. O da ilaç verilirken oluyor o kadar.
Evet var.Bende özel hastanede anestezili istiyorum regl bitince bugün arayıp randevu alıcam
Ama önceden korktular bir de uzun süredir olmuyor benim bir tek rahim film kalmıştı yaptırmadıgım
Tüpler kapalı olsa ilaçla bazen açılıp hatta sonrasında gebe kalanlar çok diye duydum film çektikten sonra
Ay inşallah çok heyecanlıyım yarın muane gidicem adetin ikinci günü kan vericem bir de ultrayon ve başka şeylerle muane olucam tekrsr ona göre rahim filmi istermiş doktor bey öyle dendiEvet var.
Ben tüp bebek tedavisine başlarken doktor istemişti hem sorun mu var görelim sorun cikmazsa hemde size 2 ay süre verelim normal yolla da kalabilirsin belki demisti
Gebelik oluyormuş yani kimilerinde
Daha önce rahim filmi çektirmedim kızlar tüp bebek öncesi rahim filmi çekineceğin bu ay korkuyorum anestezili mi anestezisiz mi daha iyi olur tüpler kapalı olursaa agrı olur diye duymuştum
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız kanamanız agrınız ne kadar sürdü zor
Ankaradan bir doktorla görüştüm biz tüp bebek yaptıracaz bana dedi ki boşa gidip maddi aşıdan neden rahim filmi çektireceksin tüp bebekte normal yolla olmuyrosa haklı mı sizceBende Salı günü Zeynep Kamil de çektirdim canım. Gitmeden önce yorumları okudum aşırı bir korkuyla gittim. Korka korka odanın içine girdim. Ama inan ki abarttıkları kadar ağrılı bir işlem değil. Adette gördüğün sancıyla aynı. Hiç korkma gerçekten. :)
Hayır tüp Bebek öncesi rahim filmi şart. Ya tüpler kapalıysa perde varsa... İlk kez böyle diyen bir doktor duydum. Polip olabiliyor. Ben Bahçeci de tedavi gördüm. Öncesinde Zeynep Kamil de işlemlerim yapıldı. İkisi de de ilk öncelik rahim filmi idi. Lütfen yaptırın. Böyle diyen doktoru bir daha araştırın.Ankaradan bir doktorla görüştüm biz tüp bebek yaptıracaz bana dedi ki boşa gidip maddi aşıdan neden rahim filmi çektireceksin tüp bebekte normal yolla olmuyrosa haklı mı sizce
Canım rahim filmi anestezili olursa ücretli oluyor çünkü özelde yaptılmış oluyor. Ben devlet hastanesinde yaptırdım hiç ücret ödemesim. Sadece antibiyotik, ağrı kesici ve rahim film uygulanırken ilaç sıkılıyor bu 3 ilaca para verdim. Oda 34 tl tuttu. Sana daha önce hiç farklı bir tedavi uygulanmadı mı? Çünkü bildiğim kadarıyla rahim filmi ile gelen sonuçlara göre tedavi belli oluyor. Ne uygulanacak diye. Bende de pcos varAnkaradan bir doktorla görüştüm biz tüp bebek yaptıracaz bana dedi ki boşa gidip maddi aşıdan neden rahim filmi çektireceksin tüp bebekte normal yolla olmuyrosa haklı mı sizce
Gebelik oluşmadığı için her şey normal çıkıyor rahim filmim kalmıştı bir tek onu çektireyim demiştimCanım rahim filmi anestezili olursa ücretli oluyor çünkü özelde yaptılmış oluyor. Ben devlet hastanesinde yaptırdım hiç ücret ödemesim. Sadece antibiyotik, ağrı kesici ve rahim film uygulanırken ilaç sıkılıyor bu 3 ilaca para verdim. Oda 34 tl tuttu. Sana daha önce hiç farklı bir tedavi uygulanmadı mı? Çünkü bildiğim kadarıyla rahim filmi ile gelen sonuçlara göre tedavi belli oluyor. Ne uygulanacak diye. Bende de pcos var
Acaba ben mi yanlış anladım şimdi de kapanmıştır geri de arayamadımHayır tüp Bebek öncesi rahim filmi şart. Ya tüpler kapalıysa perde varsa... İlk kez böyle diyen bir doktor duydum. Polip olabiliyor. Ben Bahçeci de tedavi gördüm. Öncesinde Zeynep Kamil de işlemlerim yapıldı. İkisi de de ilk öncelik rahim filmi idi. Lütfen yaptırın. Böyle diyen doktoru bir daha araştırın.
Bende Aralık'ta cekilecem ilkinde doktor sıkıntı yok dedi 1sene geçti üzerinden farklı doktora gittim rahim kalınlığindan polipten suphelendi ben özelde anestezili çekilecem ilkinde adet ağrısı kadar bı ağrım olduGebelik oluşmadığı için her şey normal çıkıyor rahim filmim kalmıştı bir tek onu çektireyim demiştim
Şöyleki benim doktorum klomene başlamadan önce rahîm filmi çekildi sonuçta sıkıntı varsa önceden çıksın dedi tüp bebek için rahim filmi şart ya tüpler kapalı ise belki ameliyat olursunuz öncesi veya polip varsa vsAcaba ben mi yanlış anladım şimdi de kapanmıştır geri de arayamadım
Tüpler ameliyat olduktan bir süre sonra geri kapanıyormuş öyle miŞöyleki benim doktorum klomene başlamadan önce rahîm filmi çekildi sonuçta sıkıntı varsa önceden çıksın dedi tüp bebek için rahim filmi şart ya tüpler kapalı ise belki ameliyat olursunuz öncesi veya polip varsa vs
Bilmiyorum ki hiç araştırmadımTüpler ameliyat olduktan bir süre sonra geri kapanıyormuş öyle mi