- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Evet hemde nasıl, merak etme...İnşallah herkes sabrının sonunda selamete ulaşır
Canm cocugun iyi geleceğine emin misin?
Sağlıkla kucağına al bizlere de dua et canım...Sorma! Her gün ağlıyorum abartmıyorum.. Mutluluktan.. İlk istediğinde hamile kalan insanların bizim gibi bekleyip hamile kalanlar kadar gebeliğin değerini bilmediğini düşünüyorum.. Hemen gebe kalan insan her gün şükredip her gün mutluluktan ağlıyor mudur? Sanmıyorum..
Artık son günler ve doğmasını beklemek de aylar alıyor.. Sabırsızım gerçekten
Merhabalar inşallah canım rabbim sizede nasip etsin isteyen herkese inşallahMerhaba. Bir tanıdık cevat neyde çekilmişti memnundu.
Bende daha once başka bir yerde çekildim.Hicnir sorunum olmadı.Agri sızı yaşamadım.Insallah sizde sağlıkla çekilir tez zamanda hamile kalırsınız.
Amin canım inşallah.. Şimdi doğup büyümüştür bile bebeğin.. Allah analı babalı büyütsün2017ocakta evlendim ve hiç korunmadım zaten eşim çocukluk aşkım olduğu için yıllarca eşimin askerliğini benim reşit olmamı vs bekleyip evlenip bir oğlumuzun olması hayalini kurduk hep 18ime bastığımda nikah tarihi aldık ve 4 ay sonra evlendik.. Ve hiç korunmadık ama çocuğumuz olmadı bir türlü. 10ay sonra dra gittim çocuğumuz olmuyor dedim kadın ay çok erken daha çok küçüksün biraz evliliğin tadını çıkar vs. Zaten eşimle uzun zamandır beraberiz çocuk istiyoruz dedim. Sen daha çocuksun ne çocuğu dedi kadın. Bayağı tersledi. Kendi boyu benim yarım kadardı ama1sene dolmadan bişey yapamayız dedi.
Neyse 2ay sonra bir erkek doktora randevu aldım ona gittim smear testi aldı, ultrasonla baktı, kan idrar aldı vs smear sonucu 2ay sonra çıktı zaten.. Hiç bir sorun yoktu Dr illa eşine randevu al onu götür sende bi sorun yok dedi
E tabi gurur yaptı mı eşim?! Bende sorun yok diyo. E tamam bende de yok al bak bunlar sonuçlarım, seninde güzel sonuçlarını alalım ona göre ilerleyelim dedim hayır.. Beyefendiyi götüremedim hastaneye...
12 ay,, 15 ay,, 17 ay.. Yok!
Hamile kalamıyorum.
Bir de mesela 1ekimde adet oluyorsam, 29ekimde bir daha adet oluyorum yani 1ayda 2adeti de görüyorum bana çok daha uzun geliyor bu yüzden..
Artık benden sonra evlenenler hamile kaldı.. Doğurdu.. Yine gittim doktora.. Yine tahliller smear vs. Sorun yok dedi doktor..
En son tekrar adet olduğumda ağladım artık. Eşim de dayanamadı o da çok istiyordu. Hatta adetlerimi hep eşim takip ederdi. Yarın adet olman gerek inşallah olmazsın filan derdi..
Bu da 1,5 sene sonra ikna oldu eşime randevu aldım hastaneye gittik. Spermogram için gün verdiler vs.. Onun sonuçları da gayet yüksek çıktı. Hatta inanmayıp kendi kadın doğum doktoruma sordum.. Çocuğu olmaması imkansız dediler..
Bu kez kendimde bir sorun olduğuna ama doktorların bulamadığına inandım..
Tekrar doktorlar vs.. Tüp bebek dediler.. 20yaşında oldum artık bende..
24 ay geçti ama hala hamilelik yok
Eşimle konuştum. Bizim tüp bebek tedavisi olmamız gerekiyor, 23ten küçük olduğum için devlet karşılamıyor. Tedaviler çok pahalı ben de bir iş bulup çalışacağım sen bizi geçindir ben kazandığımı biriktireceğim sonra tedaviye başlarız diye..
Artık her hareketimiz nasılsa çocuk olmuyor yapalım, tedaviye başlamadan bunu bunu halledelim diye oluyordu..
Dedim çok kilo aldım. Spor yapayım.. Her gün ip atlıyorum, plank, mekik, şınav, karın germe, karın sıkılaştırma.. Karnıma vuruyorum, sıkıyorum bu göbek niye erimedi diye.. İşe başlamadan önce fizik tedaviye gideyim dedim,, Dr 20gün fizik yazdı ve orda da bel egzersizleri yapıyorum..
Ben o fiziği bitiremedim.. Hamile kalmışım ve Dr yarıda bıraktı..
Nasıl oldu hangi gün oldu hiç bilmiyorum..
Ağrılarım çok vardı adet zamanım geldi karnım ağrıyo diyodum hep..
Eşime geçen ay kaçında oldum demiştim 28inde dedi.. O zaman 25inde olurum demiştim.. İlk kez adeti bekledim ve gelmedi..
Ne kadar ağladığımı bir Allah bilir bir ben bilirim..
Kafadan çıkartıp atmak çok farklı bişeymiş.
Belki artık stres yapmayı bırakmıştık, belki zamanı yeni gelmişti..
Ama ben hala hamile kalabildiğim için ağlıyorum..
21oldum artık.. 9aylık olduk son 12gün inşallah..
Ve hep hayalini kurduğumuz gibi oğlumuz geliyor.. Adı gibi Mert bir insan olur inşallah..
Doğum sancısı çekenlerin duaları kabul olurmuş.. Hepiniz için, tanıdığım tanımadığım konusunu okuduğum okumadığım gördüğüm görmediğim Türk Azeri İngiliz alman Arap dost düşman herkes için dua edeceğim rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..
Umarım bebişler daha çok bekletmesinler
Çok şükürAmin canım inşallah.. Şimdi doğup büyümüştür bile bebeğin.. Allah analı babalı büyütsün
Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun. 1 yıldır evliyim gebe kalamadım. Ve Bende ocak 16 da rahim filmi çektirdim.Merhaba hanımlar ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum.Şöyle konuya başlayayım eşimle evleneli yaklaşık 1 buçuk sene oldu hiç korunmamamıza ragmen hamile kalamadım 2 defa farklı kadın dogumcuya gittim yumurtalıklarımda bi sorun olmadıgını herseyin gayet normal oldugunu söylediler eşimin sperm testinde de hersey normal cıktı çok şükür ama bi türlü çocugumuz olmadı.son olarak aklıma rahim filmi cektirmek geldi ama açıkcası çekinmiyor korkmuyor degilim internetten yoğun araştırmalarımın sonunda şişli echomarda karar kıldım.oradaki radyoloji uzmanı cevat bayrak hakkında cok iyi yorumlar okudum ve biraz olsun içim ferahladı.bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz echomarda rahim filmi çekinen bayanlar bana yazarmısınız gelecek adetimden sonra gitmeyi düşünüyorum artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.rahim filminden sonra gebelik şansının arttıgını okudum. filmden sonra hamile kaldınız mı veya ne kadar sonra kaldınız bana yardımcı olurmusunuz
Hemen ocak ayında hamile kaldım, bgün kan testi yaptırdım 1315.3 değer çıktı yani hemen rahim filminin arkasına hamile kalmışım. Kesinlikle öneririm. Anesteziyle yaptır çok zor bi işlem çok kez bayıldım ve ayıldım. Ben konyada yaptırdım.Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun. 1 yıldır evliyim gebe kalamadım. Ve Bende ocak 16 da rahim filmi çektirdim.
Merhaba canım. Kalırsın en yakın zamanda inşallah tüplerin açık çıktı mıCanım merhaba öncelikle geçmiş olsun. 1 yıldır evliyim gebe kalamadım. Ve Bende ocak 16 da rahim filmi çektirdim.
Aynen canım ben kasımda çektirmiştim açık çıkmıştı benimkiler de çok şükür ama yine de hamile kalamadım 2 hafta sonra klomene başlayacagım inşallahMerhaba arkadaşlar ben de 2 ay önce çektirdim rahim filmini,anesteziyle yaptılar,temiz çıktı şükür,ama 2 ay oldu hamile kalamadım maalesef,denemelere devam..
çok geçmiş olsun canım açılır inşallah tüplerin.tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah.Rabbim tez zamanda gönlümüze göre versin. Adetimi bekliyorum bende 2 hafta sonra klomene başlayacagım inşallah.Canim bence cok iyi bir karar vermissin bende seninle ayni durumdayim ve filmi carsamba gunu cekildim meger iki tupum de tikaliymis simdi ameliyat olucam acilmazsa tup bebek den baska caresi yokmus sende bir an once cektir bence insallah bir sorun cikmaz allah gonlune gore versin
Aynen bana da doktor dedi 2 ay daha olmazsa çatlatma iğnesine başlayalım dedi,inşallah ikimize de gerek kalmadan hamile kalırız en kısa zamandaAynen canım ben kasımda çektirmiştim açık çıkmıştı benimkiler de çok şükür ama yine de hamile kalamadım 2 hafta sonra klomene başlayacagım inşallah
İnşallah canım benim prolaktin 34 lerdeydi şimdi 13,37ye düştü 2 ay dostinex kullandım ve 2 ay korunmam gerekti bu ay da korunucam etkisi sürüyor diye.adetimi bekliyorum daha fazla vakit kaybetmeden başlayacagım klomene canım. Yumurtalık rezervim de 1,43 çıktı normalden az yani yaşım daha 26Aynen bana da doktor dedi 2 ay daha olmazsa çatlatma iğnesine başlayalım dedi,inşallah ikimize de gerek kalmadan hamile kalırız en kısa zamanda
Dostinex ne için canım,o ilacı duymamıştım ben hiç. Yumurtalık rezervi dediğin progesteron hormonu mu yoksa başka birşey mi? Prolaktin çok hassas canım ya doktor demişti testten önce göğsüne dokunsan bile yüksek çıkabilir diye,prolaktini o yüzden çok önemsemiyorum ben abartılı yüksek çıkmadığı süreceİnşallah canım benim prolaktin 34 lerdeydi şimdi 13,37ye düştü 2 ay dostinex kullandım ve 2 ay korunmam gerekti bu ay da korunucam etkisi sürüyor diye.adetimi bekliyorum daha fazla vakit kaybetmeden başlayacagım klomene canım. Yumurtalık rezervim de 1,43 çıktı normalden az yani yaşım daha 26
Ben de 16 Kasım da cektirdim 4.ay deneme sürecindryim.. BekliyorumMerhaba arkadaşlar ben de 2 ay önce çektirdim rahim filmini,anesteziyle yaptılar,temiz çıktı şükür,ama 2 ay oldu hamile kalamadım maalesef,denemelere devam..
Umudunu kaybetme canım moralini de sakın bozma,geçenlerde bchg sonucum negatif geldiğinde baya moralim bozulmuştu benim de ama yapmamak lazım,Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerimizi gönderecek bizlere inşallahBen de 16 Kasım da cektirdim 4.ay deneme sürecindryim.. Bekliyorum6 ay daha süre verdi doktor olmazsa aşılama yaptırcam ama bekleyrmicem sanırım araştırmalara basladım bile
Hakkımızda hayırlısı olsun.. Ne yalan söylim yoruldum artık elimden geleni yaptım.. Verirse de Rabbim den vermezse de Rabbim den..Umudunu kaybetme canım moralini de sakın bozma,geçenlerde bchg sonucum negatif geldiğinde baya moralim bozulmuştu benim de ama yapmamak lazım,Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerimizi gönderecek bizlere inşallahdoktor bana da nisana kadar hamile kalmazsam çatlatma iğnesine başlarız dedi,hayırlsı bakalım hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?