Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıkla kucağına al bizlere de dua et canım...

Merhaba. Bir tanıdık cevat neyde çekilmişti memnundu.
Bende daha once başka bir yerde çekildim.Hicnir sorunum olmadı.Agri sızı yaşamadım.Insallah sizde sağlıkla çekilir tez zamanda hamile kalırsınız.

Merhabalar inşallah canım rabbim sizede nasip etsin isteyen herkese inşallah

Amin canım inşallah.. Şimdi doğup büyümüştür bile bebeğin.. Allah analı babalı büyütsün

Amin canım inşallah.. Şimdi doğup büyümüştür bile bebeğin.. Allah analı babalı büyütsün
Çok şükür bir kaç gün sonra 3aylık olacak oğlum 2kasımda sabah 6.30da doğum yaptım ve o doğum sancıları ile herkes için dua ettim

Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun. 1 yıldır evliyim gebe kalamadım. Ve Bende ocak 16 da rahim filmi çektirdim.

Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun. 1 yıldır evliyim gebe kalamadım. Ve Bende ocak 16 da rahim filmi çektirdim.
Hemen ocak ayında hamile kaldım, bgün kan testi yaptırdım 1315.3 değer çıktı yani hemen rahim filminin arkasına hamile kalmışım. Kesinlikle öneririm. Anesteziyle yaptır çok zor bi işlem çok kez bayıldım ve ayıldım. Ben konyada yaptırdım.

Canim bence cok iyi bir karar vermissin bende seninle ayni durumdayim ve filmi carsamba gunu cekildim meger iki tupum de tikaliymis simdi ameliyat olucam acilmazsa tup bebek den baska caresi yokmus sende bir an once cektir bence insallah bir sorun cikmaz allah gonlune gore versin

Merhaba arkadaşlar ben de 2 ay önce çektirdim rahim filmini,anesteziyle yaptılar,temiz çıktı şükür,ama 2 ay oldu hamile kalamadım maalesef,denemelere devam..
Aynen canım ben kasımda çektirmiştim açık çıkmıştı benimkiler de çok şükür ama yine de hamile kalamadım 2 hafta sonra klomene başlayacagım inşallah

çok geçmiş olsun canım açılır inşallah tüplerin.tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah.Rabbim tez zamanda gönlümüze göre versin. Adetimi bekliyorum bende 2 hafta sonra klomene başlayacagım inşallah.

Aynen canım ben kasımda çektirmiştim açık çıkmıştı benimkiler de çok şükür ama yine de hamile kalamadım 2 hafta sonra klomene başlayacagım inşallah
Aynen bana da doktor dedi 2 ay daha olmazsa çatlatma iğnesine başlayalım dedi,inşallah ikimize de gerek kalmadan hamile kalırız en kısa zamanda

Aynen bana da doktor dedi 2 ay daha olmazsa çatlatma iğnesine başlayalım dedi,inşallah ikimize de gerek kalmadan hamile kalırız en kısa zamanda
İnşallah canım benim prolaktin 34 lerdeydi şimdi 13,37ye düştü 2 ay dostinex kullandım ve 2 ay korunmam gerekti bu ay da korunucam etkisi sürüyor diye.adetimi bekliyorum daha fazla vakit kaybetmeden başlayacagım klomene canım. Yumurtalık rezervim de 1,43 çıktı normalden az yani yaşım daha 26

Dostinex ne için canım,o ilacı duymamıştım ben hiç. Yumurtalık rezervi dediğin progesteron hormonu mu yoksa başka birşey mi? Prolaktin çok hassas canım ya doktor demişti testten önce göğsüne dokunsan bile yüksek çıkabilir diye,prolaktini o yüzden çok önemsemiyorum ben abartılı yüksek çıkmadığı sürece

Merhaba arkadaşlar ben de 2 ay önce çektirdim rahim filmini,anesteziyle yaptılar,temiz çıktı şükür,ama 2 ay oldu hamile kalamadım maalesef,denemelere devam..
Ben de 16 Kasım da cektirdim 4.ay deneme sürecindryim.. Bekliyorum 6 ay daha süre verdi doktor olmazsa aşılama yaptırcam ama bekleyrmicem sanırım araştırmalara basladım bile

Ben de 16 Kasım da cektirdim 4.ay deneme sürecindryim.. Bekliyorum 6 ay daha süre verdi doktor olmazsa aşılama yaptırcam ama bekleyrmicem sanırım araştırmalara basladım bile
Umudunu kaybetme canım moralini de sakın bozma,geçenlerde bchg sonucum negatif geldiğinde baya moralim bozulmuştu benim de ama yapmamak lazım,Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerimizi gönderecek bizlere inşallah doktor bana da nisana kadar hamile kalmazsam çatlatma iğnesine başlarız dedi,hayırlsı bakalım hepimiz için

Hakkımızda hayırlısı olsun.. Ne yalan söylim yoruldum artık elimden geleni yaptım.. Verirse de Rabbim den vermezse de Rabbim den..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…