Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anestezilimi cektin ? Agri oldumu acaba
Anestezili cektim 3 gun kanamam oldu hafif kasık agrim oldu ve sanki icinde alev varmis gibi his var bir hafta olacak göbeğimon sol ust köşesinde o alev hissi devam ediyo bu normal mi acaba bilemedim

Ben de anestrzili cektrdm sadece biraz kanama oldu sonra ne bi agri ne bi aci..yani sonuc olmasaydi acaba cekilmedim mi diye tedrgn bile olurdum
Ben hasta oldum galiba hafuf kan gelmiş bu ay yumurtlama donemim geçtikten sonra iliskiye girmistik yarin olacam adet ama dunden basladi kanamam az az geliyo

SElam canım rahim filmi yorumları araştırıken senin hikayeni gördüm. Bende seninle aynı durumdayım 38 yaşındayım ebnimde bir oğlum var 6,5 yaşıjnda. Biz de 2,5 senedir ikinci çocuğu düşünüyoruz ama henüz kısmet olmadı. Geçen sene bir gebelik yaşadım ama kürtajla sonuçlandı gelişmedi malesef. Üstüne bir operasyon daha geçirdim histereskopi yapıldı içeride parça unutulmuştu. Operasyon sonrası 3 ay bir korunma süresi verdi dr. Haziran ayında başladık yeniden çalışmalara ama hala gelen giden yok. 6 ay oalcak neredeyse ve bende 40 yaşında doğum yapmak istemiyorum. Aşılama deneyeceğim bu ayda tutmazsa. Senin değerlenrin nasıldı hormonal olarak.

Çok teşekkür ederim. Tüp bebek 1 ayın içinde biten bir süreç adetin 3üncü günü başlayıp muayene olunuyor sonrasında yumurtaların gelişip büyümesi için bir takım iğneler kullanıyorsunuz hergün aynı saatte bu süreç de 12-13 gün sürüyor sonrasında opu denen toplama işlemi yapılıyor anestezi altında 15 dk sürüyor embriyoların durumuna göre 3üncü veya 5inci gün transferiniz yapılıyor o da çok basit bir işlem anestezisiz yine ameliyat ortamında 5 dakikalık acısız bir işlem

bana bu ilaclari verdi kist varmis bir de yumurtalarim azaliyomus prp yonteminden de bahsetti ama bu ay bu ilaclari kullanip gittikten so ra eger yumurtalrim iyise direk tup bebege baslayacgiz insallah yoksa prp tedavisine baslarix nasip bu arada cok tesekkur ederim cok guzel aciklamissinuz agziniza saglik

Canım gonamax biosteron ve omepa Q10 u bende 1 ay kullandım sonra da tedaviye başladık . Eşime de andromax yazmıştı. Cyclo-progynovayı bana yazmamıştı. Prp bana da önermişti doktorum ama kabul etmedim araştırdığım kadarıyla para tuzağı diyorlar canım sonrasında 2 ay bekleme süresi oluyor belki normal yolla olur diye ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Biz direk tüpe başlamıştık. Yumurta rezerv azlığı çıkmıştı senin kaç çıkmıştı amh cnm. Rica ederimm her zamanyardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Benim.0.33 çıktı canm bu ay yumurtam da azmis eger yumurtam en az 3 olursa ben direk tüp bebeğe başlayacam prp de 2 ay bekleme var evet yumurta varsa hic gerek duymamayacagiz ona inşallah peki bu ilaclar yumurtana faydasi olfu mu cok tesekkur ederim

Bana rahimici film önerdiler tekrardan bu cuma cekecem hafif kararti varmış ama sorun degil demislerdi diger doktorlar bu doktor sorun olabilir belki tekrar istedi

Canım vitamin olduğu için mutlaka olmuştur diye düşünüyorum yumurtalıklara faydası. Herkese tüp bebek öncesi veriyorlar. İnşallah gerek kalmaz ben yaptırmamıştım prp.

Bana rahimici film önerdiler tekrardan bu cuma cekecem hafif kararti varmış ama sorun degil demislerdi diger doktorlar bu doktor sorun olabilir belki tekrar istedi
İnşallah bir sorun olmaz canım. Ne olur ne olmaz tekrar istemişler zaten kolay bir işlem 5 dakikada bitiyor

İnşallah bir sorun olmaz canım. Ne olur ne olmaz tekrar istemişler zaten kolay bir işlem 5 dakikada bitiyor
Anestesiz yapacaklar ilk defa boyle olacak insallah agrimaz pardon virsey daha soracam kac yaşındasınız ve ilk çocuğunuz mu olacak insallah

Anestesiz yapacaklar ilk defa boyle olacak insallah agrimaz pardon virsey daha soracam kac yaşındasınız ve ilk çocuğunuz mu olacak insallah
İnşallah ağrısız sızısız geçirirsin canım27 yaşındayım evet ilk çocuğum ilk tüp bebek tedavimdi. 2,5 senedir normal yolla gebe kalamamıştım

İnşallah ağrısız sızısız geçirirsin canım27 yaşındayım evet ilk çocuğum ilk tüp bebek tedavimdi. 2,5 senedir normal yolla gebe kalamamıştım
Bugün cektim ağrım var biraz ama filmi gösteremedim adet olunca gidecem daha gençsin insallah sagsalim alırsın kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…