- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
Öyle canım hakkımızda en hayırlısı olsunHakkımızda hayırlısı olsun.. Ne yalan söylim yoruldum artık elimden geleni yaptım.. Verirse de Rabbim den vermezse de Rabbim den..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım hakkımızda en hayırlısı olsunHakkımızda hayırlısı olsun.. Ne yalan söylim yoruldum artık elimden geleni yaptım.. Verirse de Rabbim den vermezse de Rabbim den..
Merhaba arkadaşlar ben de 2 ay önce çektirdim rahim filmini,anesteziyle yaptılar,temiz çıktı şükür,ama 2 ay oldu hamile kalamadım maalesef,denemelere devam..
Doktora görünmüş müydün canım hiç bu konuyla alakalı?Bende 5 ay önce çektirdim ama kalamadım ben artık kürtajdan dolayı olduğunu düşünüyorum
Doktora görünmüş müydün canım hiç bu konuyla alakalı?
İnşallah olmaz canım ya inan bu konuyla ilgili benim hiç fikrim yok Rabbim tüm sıkıntılarından en kısa zamanda kurtarsın ve en kısa zamanda da müjdeli haberi almanı nasip etsin inşallahKürtajdan sonra 2 defa alttan baktırdım canım devlet hastanesinde Zeynep kamil'de orda olmuştum kürtajı da...2 defa hormonlarıma baktırdım , hsg çektirdim, eşim tahlilini yaptırdı en son amh'me baktırdım 9 ay geçti bu sefer özele gittim yumurta takibine başladık femara verdi doktor inşallah işe yarar
Bide dediki rahimde kireçlenme var biraz
Devlettekiler böyle bişey dememişlerdi
İlk defa duydum kürtajdan dolayıdır dedi ama bununla ilgili internette hiçbişey bulamadım
Bi tek ben miyim böyle bilemedim
İnşallah sıkıntı olmaz
Prolaktin diğer adıyla süt hormonunun inmesi için vermişti doktor dostinexi canım. 34lerdeydi benimki şu an 13-37 normal seviyeye düştüDostinex ne için canım,o ilacı duymamıştım ben hiç. Yumurtalık rezervi dediğin progesteron hormonu mu yoksa başka birşey mi? Prolaktin çok hassas canım ya doktor demişti testten önce göğsüne dokunsan bile yüksek çıkabilir diye,prolaktini o yüzden çok önemsemiyorum ben abartılı yüksek çıkmadığı sürece
İnşallah olmaz canım ya inan bu konuyla ilgili benim hiç fikrim yok Rabbim tüm sıkıntılarından en kısa zamanda kurtarsın ve en kısa zamanda da müjdeli haberi almanı nasip etsin inşallah
Anladım canım öğrenmiş oldum ben de :) sevindim düşmesineProlaktin diğer adıyla süt hormonunun inmesi için vermişti doktor dostinexi canım. 34lerdeydi benimki şu an 13-37 normal seviyeye düştü
Sağol canımAnladım canım öğrenmiş oldum ben de :) sevindim düşmesine
Canım maşallah darısı bize inşallah.Senin ne sorunun vardı ne gibi tedaviler yaptınBiliyorum canım beklemek, belirsizlik, bir de sebepsiz oluşu! Çok zor ama atlatacaksınız bu zamanları biliyorum.. Bence ben bile hamile kalabildiysem herkes kalabilir
Canım eşinin neyi vardı benim de eşim de sorun varBen anestezili çektirdim canım ama eve geldiğimde kasıklarımda ağrı vardı adet sancısı gibi belki tüplerim zorlandığı için olabilir . Evet eşimin düzelmesi yaklaşık 6 7 ayı buldu
Varikosel ameliyatı oldu canım kusura bakma gözümden kaçmış mesajınCanım eşinin neyi vardı benim de eşim de sorun var
Canım benim olmadı Eylül ayında çekmiştimMerhablar oldu mu bebeğiniz ben de cuma çektirecem
Başka bir sorununuz var mıydı? Benim de bu ay olmazsa tek umudum rahim filmi onun için soruyorum kusura bakmayın.Canım benim olmadı Eylül ayında çekmiştim
Eşimde varikosel vardı ameliyat olmuştu geçen yıl Mart ayında, sonuçları iyi çok şükür. bende hsg çektireyim dedim tüplerim açık çıktı ama pko diyor doktorum başka bir doktora da gidicem olmadı artık tüp bebek . 2 sene olacak hala hamilelik yok . Sizin ne kadar oldu canım herhangi sorun var mı ?Başka bir sorununuz var mıydı? Benim de bu ay olmazsa tek umudum rahim filmi onun için soruyorum kusura bakmayın.
Benim hormon testlerimde ve yumurtalıklarda bir sorun yok. Eşimde de sorun yok. 6 aydır olmadı. Doktor bu ay da olmazsa rahim filmi çekeriz dedi belki tüplerde sorun vardır diye. İnşallah en kısa zamanda olur sizinde.Eşimde varikosel vardı ameliyat olmuştu geçen yıl Mart ayında, sonuçları iyi çok şükür. bende hsg çektireyim dedim tüplerim açık çıktı ama pko diyor doktorum başka bir doktora da gidicem olmadı artık tüp bebek . 2 sene olacak hala hamilelik yok . Sizin ne kadar oldu canım herhangi sorun var mı ?
Anestezilimi cektin ? Agri oldumu acabaBen bugün filmi cektim tuper acikmis hic bir sorun yok dediler esim de de öncedenistemislerdi yine istediler verecwgiz tekrardan bakalim