• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ben de 2 ay önce çektirdim rahim filmini,anesteziyle yaptılar,temiz çıktı şükür,ama 2 ay oldu hamile kalamadım maalesef,denemelere devam.. :KK16:

Bende 5 ay önce çektirdim ama kalamadım 😢 ben artık kürtajdan dolayı olduğunu düşünüyorum

Doktora görünmüş müydün canım hiç bu konuyla alakalı?

Kürtajdan sonra 2 defa alttan baktırdım canım devlet hastanesinde Zeynep kamil'de orda olmuştum kürtajı da...2 defa hormonlarıma baktırdım , hsg çektirdim, eşim tahlilini yaptırdı en son amh'me baktırdım 9 ay geçti🥺 bu sefer özele gittim yumurta takibine başladık femara verdi doktor inşallah işe yarar
Bide dediki rahimde kireçlenme var biraz
Devlettekiler böyle bişey dememişlerdi
İlk defa duydum kürtajdan dolayıdır dedi ama bununla ilgili internette hiçbişey bulamadım
Bi tek ben miyim böyle bilemedim
İnşallah sıkıntı olmaz😔

Kürtajdan sonra 2 defa alttan baktırdım canım devlet hastanesinde Zeynep kamil'de orda olmuştum kürtajı da...2 defa hormonlarıma baktırdım , hsg çektirdim, eşim tahlilini yaptırdı en son amh'me baktırdım 9 ay geçti🥺 bu sefer özele gittim yumurta takibine başladık femara verdi doktor inşallah işe yarar
Bide dediki rahimde kireçlenme var biraz
Devlettekiler böyle bişey dememişlerdi
İlk defa duydum kürtajdan dolayıdır dedi ama bununla ilgili internette hiçbişey bulamadım
Bi tek ben miyim böyle bilemedim
İnşallah sıkıntı olmaz😔
İnşallah olmaz canım ya inan bu konuyla ilgili benim hiç fikrim yok :( Rabbim tüm sıkıntılarından en kısa zamanda kurtarsın ve en kısa zamanda da müjdeli haberi almanı nasip etsin inşallah :dua:

Dostinex ne için canım,o ilacı duymamıştım ben hiç. Yumurtalık rezervi dediğin progesteron hormonu mu yoksa başka birşey mi? Prolaktin çok hassas canım ya doktor demişti testten önce göğsüne dokunsan bile yüksek çıkabilir diye,prolaktini o yüzden çok önemsemiyorum ben abartılı yüksek çıkmadığı sürece
Prolaktin diğer adıyla süt hormonunun inmesi için vermişti doktor dostinexi canım. 34lerdeydi benimki şu an 13-37 normal seviyeye düştü😊

İnşallah olmaz canım ya inan bu konuyla ilgili benim hiç fikrim yok :KK43: Rabbim tüm sıkıntılarından en kısa zamanda kurtarsın ve en kısa zamanda da müjdeli haberi almanı nasip etsin inşallah :dua:

Amin canım hep beraber inşallah sağolasın♥ inşallah🤲 zaten duyulmadık bişey bakalım nolacak🤷

Başka bir sorununuz var mıydı? Benim de bu ay olmazsa tek umudum rahim filmi onun için soruyorum kusura bakmayın.
Eşimde varikosel vardı ameliyat olmuştu geçen yıl Mart ayında, sonuçları iyi çok şükür. bende hsg çektireyim dedim tüplerim açık çıktı ama pko diyor doktorum başka bir doktora da gidicem olmadı artık tüp bebek . 2 sene olacak hala hamilelik yok . Sizin ne kadar oldu canım herhangi sorun var mı ?

Eşimde varikosel vardı ameliyat olmuştu geçen yıl Mart ayında, sonuçları iyi çok şükür. bende hsg çektireyim dedim tüplerim açık çıktı ama pko diyor doktorum başka bir doktora da gidicem olmadı artık tüp bebek . 2 sene olacak hala hamilelik yok . Sizin ne kadar oldu canım herhangi sorun var mı ?
Benim hormon testlerimde ve yumurtalıklarda bir sorun yok. Eşimde de sorun yok. 6 aydır olmadı. Doktor bu ay da olmazsa rahim filmi çekeriz dedi belki tüplerde sorun vardır diye. İnşallah en kısa zamanda olur sizinde. 🙏

Back