Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kızlar merhaba
pazartesi için özel bir hastaneden randevu aldım
yani bir değişiklik yok pazartesi çekilecek inşallah bir aksilik olmazsa.
kameralı olan sistemden varmış onunla yapacaklar, kameralı sistemle enfeksiyon riski de daha azmış,
peki arkadaşlar film çekildikten sonra bir ilaç filan verir mi doktorlar? olası enfeksiyonları engellemek için?

sana tamamen katılıyorum ... kendinizi rahat bırakın... ama ilacı verirken çok acıyor yaw... ondada rahat bırakmak işe yararmı acaba....?

dijital olandamı canı yanmıyor insanın acaba... ama ilaç verilirkende çok acı duydum ben ....:bbo:

ewet tatlım benim ağrım çok oldu ve tansiyonum çok düştü belkide ağrı eşiğimin düşük olmsından kaynaklanıdı bilemiyorum.... ama ilaç verilirken inanılmaz acı duydum....
ve benim ağrım çok az sürmedi.... ayrıca içim bir gün boyunca acıdı taaaaa ertesi güne kadar.... ve kanamam da oldu... acaba bana yalnış bişi mi yaptılar ne?:bbo:

walla tatlım ben şimdi iyice endişelendim doğrusu.... benim çektirdiğim hsg acaba nası bi hsg idi ... kameralı falan diyorsunuz ben bişi anlamadım bu işten... benim normal röntgen gibiydi bi ekran vardı ama neyin nesi anlayamadım o acıyla....
ve ayrıca bana enfeksiyon riski için ilaç falanda vermediler... ayyyyyy iyice kafam karıştı doğrusu.....:bbo:

canım benim sanırım dedğin gibi... benim eski sistemmiş... anladım şimdi...
bende formlarda okadar kızlarda konuştum....anlatmalarını istedim ,kimse bana digilal olup olmadığını sor demedi.... keşke seninle karşılaşsaydım...senağlama..
inanki o kadar canım yandıki tarif edemem...
iiyi dileklerin ve alakan için çok teşekkür ederim...

sanırım yeni anladım ki benim çeklilen alet digital değilmiş klasik yöntemle çekilmiş ... ne bilim neden bu kadar acıdığını... wallahi dayanılmazdı...

bende burdan duydum dijital olup olmadığını onuda canımın fazla acımamasından ve anlatılanlardan çıkardım ama bilseydim böyle bir şey olduğunu hem sorardım hemde sana kesinlikle söylerdim canım a.s.

BENİM AĞRI EŞİĞİM ÇOK DÜŞÜK... belkide o yüzden canım çok yandı bilemiyorum... bana dr um böle bişiden hiç söz etmedi.. bende bi sorayım dr uma..

slm arkadaşlar,
Bende önümüzdeki hafta perşembe günü çekileceğim rahim filmini. bir yıl içerisinde iki tane düşük yaşadım. son düşüğümden sonra 8 ay geçti ve 5 aydır istememe rağmen hamile kalamadım. bu arada adet kanamalarım belirgin azaldı. yapışıklık olup olmadığının değerlendirilmesi amacıyla çekilmem gerekiyor. inşallah herşey temiz çıkar. ve inşallah acı çekmeyenlerden olurum.

inşallah canım inşallah.... rabbim kolaylıklar versin...
sor bakalım digitalmiymiş yoksa klasik sistemmi çeklieceğin yere....benim sanırım digital olmadığı için çok canım yandı....
umarım kolay geçer.... dualarım seninle....mutlaka sonucu bildir bekliyorum....

hürremcim canım
klasik röntgen cihazında ilacın heryere ulaşması için rahmi bir aletle tutup düzleştiriyorlarmış canım dayanılmaz ağrıyı veren o olmuş sende galiba.
kameralı olanlarda doktor ekranda ilacın nereye gidip nereye gitmediğini görüyormuş, hata payı daha azmış ve bildiğim kadarıyla rahmi düzleştirme olayı yokmuş.

aynen oyle asina bende boyle dusunuyorum mantıgımıda bu yatıyor ekranda gormessen duzgun yapılıp yapılmadıgını garanti iyi yapılsın diye tutup duzlestirme yada gerekli gereksiz en dibe kadar ilac vercek boruyu sokma gibi bir zorunluluk doguyordur . dolayısıyla digital artık pek çok yerde var ama hala eski cihazları olanlar var uç bes kurus fark verip mutlaka digitalde cekilmeli herkes degmez bu acıya yazık gunah.

bu aarda benim dr umda sonrasında antibiyotik vermedi bazı arkadaslara dusuk dozlu antibiyotik veren dr lar olmus cekim sonrası enfeksiyon kapılmaması için. benim dr um verilen kontraslı maddenin antibiyotik içerdigini enfeksiyon olmayacagını soyledi. ama bilemiyorum hangisi dogru ben içmedim antibiyoitk.

CANIM BEN UCUZA ÇEKTİRMEDİMKİ... hatta gayette bilinen bir hastanede çektirdim.... yani benim ki biraz bilgisizce yaklaşmamdan oldu sanırım eğer digital bi cihaz olduğunu bilseydim asla çektirmez ve o cihazın peşine düşerdim.... bana da antibiyotik vermedi dr... ayy çok kızgınım bu dr lara ... beni hiç bilgilendirmediler.... ve yönlendirmediler oysa ben burada kızlara hep sordum sohpet odasındada sordum ama kinse bana bişi sölemedi...senağlama

gerçektende anlattığın gibi sanırım ... inanılmaz bi acıydı...
keşke bilgim olsaydıda bende digital cihazda az acıyla çektirseydim... şimdi dr gitmeye bile korkar oldum.... içim ürperiyor...:bbo:

yok güzelim yanlış birşey olduğu için değildir.Benimde ertesi günü ağrılarım oldu tabiki az kanamam ama bunlar normal rahmini yerinden oynatıyorlar yani çekiyorlar olur kolay bir şey değil ama kanaman çok ise bir dr. danış derim herkesin bünyesi farklı ..Ben açıkcası filimden sonra bulantım oldun daha sonra rahatladım.inşallah hiçbir problemin çıkmamıştır filim sonucundaa.s.

benimki kameralımı değilmi hatırlamıyorum ama dr. ilacı verirken ilacın geçişini görüp benimle paylaşıyordu.kameralı olabilir öyleyse yinede rahim çekiliyor bir şey değişmiyor .

canım bugün aradım çekileceğim yeri ve sadece tv li sistem var dediler. yani yine ekrandan izliyorlarmış fakat dijital değilmiş. aradaki farkı tam anlamadım tabi. birkaç özel hasteneyi aradım ankarada ve hiçbiride dijital demedi. direkt röntgen çekiyoruz dediler. artık çok düşünmeyip perşembeyi atlatmayı düşünüyorum bende. çünkü bir ay daha beklemek istemiyorum. ankarada dijital çeken bir yer varmı bilmiyorum. bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim yinede. gelişmelerden haberdar ederim sizi. :bbo:

canım benim... ağrı eşiğin nasıl acaba... benim çok düşük...
dilerim çok acı duymadan atlatırsın....beni mutlaka haberdar et meraktayım az kaldı perşembeye....CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…